Юли 2007

• 21 680
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Шуши, честито!
Утре ще го оперират татко Praynig
Канелони и аз правя, досега съм ги пълнила само със сос с кайма.

# 616
  • USA
Бубе, стискам палци всичко да е наред!  Praynig

# 617
Бубе  PraynigСтискам палци!

# 618
  • София,
Бубе  Praynig всичко ще мине успешно не се притеснявай! Peace
Аз пак Ви прочетох, марти и тебе въпреки че пишше да не чета Heart Eyes, още преглъщам тука, но пък то е от лакомия не от глад, щото си хапнах преди няколко часа една огромна салата, таткото ми я нарязал в къщи в една голяма кутия, а то иначе не че съм много дисциплинирани, хапнах днес една две солети покрай Вероника и бисквитки, пробвах първо от всички манджи дето и дават, да не говорим че повечето ги изхвърлих и аз не бих ги яла дори да умирам от глад, вчерашните де, диетичните, днес вече си беше на нормална храна.
Шуши честито и от мен!  bouquet

# 619
Добро утро!
Бубе стискам палци!
Шуши,честито!
Дани,радвам се,че сте по-добре!
Сутринта Никола много ме ядоса,иска да го водя на градината с колелото.Бща им и той иска аз да ги водя сутрин,то месец и половина градина остана и всички се разлигавиха.Просто снощи не си взеха порцията разходка щото бяхме на зъболекър с Надина да сложим и последния лак.Там ме изръсиха 70кинта,Д. е против тоя лак,казва че е измама и аз си го поех.И на мен не мис е даваха тия пари,но бях вече сложила на долните кътници и като съм почнала исках да довърша,дано има полза от него.И сутринта рева Никола,прави се ина интересен.А вчера имах много ходене,снощи и валя,съответно крака ми се наду и ме боля.Сякаш аз немога д аимам някаква претенция за нещо,все трябва да изпълнявам от страх да не са недоволни другите.Но виждам накъде отиват нещата и явно утре аз ще ги водя отново.

# 620
  • София
ДУ
Яна има и такива моменти,все някой се лигави а ние неможем.
Баба ми е много зле,леля ми я гледа аз с децата няма как да помогна,още от сега се разразява скандал за пари ooooh! ooooh!

# 621
ДД, моми4ета!
Бубе ,стискам палци  Peace
Нямамм време пак за нищо,пак е лудница в работата, а на всичкото отгоре баща ми ще ми доведе Марти към 4,30 ,4е пък тои е на работа и ще е веселба  Mr. Green .Добре 4е от 4етвъртък съм отпуска,4е ще се гръмна.
Вики,много са ти хубави снимките от  Party

# 622
  • sf
ДД
Бубе  Hug
Дани,как сте?

Иве,  Hug много е кофти,когато в такива моменти се намесват финанси,но за съжаление е вярно,че всичко опира до тях. И ние сме имали такива дрязги.

Яна, ама ти по-спокойно го давай  Hug  защо не ти дават да караш кола?

# 623
В момента няма кола която да карам като начало,имаме едно старо 20 год. Венто но е на ремонт и незнаем дали ще се оправи,те и зареждат с него по принцип,скоро кола няма да ме огрее,чака ни обзавеждане пък Д. каза че неговата няма да ми даде и с право хихи.
Ядосвам се с диетите,по дрехите усещам че свалям,а кантара не мърда,що така се получава,обезкуражавам се така.

# 624
  • sf
Абе аз питам,щото беше споменала,че докторите не ти дават или съм се объркала  Thinking както и да е.
Трябва да ви събера с моя да си говорите за крака,че той не спира у нас  hahaha

Най-сетне излезе последния епизод на Отчаяните съпруги, сега с кеф ще си го изгледам с един сладолед  Mr. Green

# 625
Не че не ми дават,но аз доскоро точно два движение надолу нагоре както се натиска педалът неможех добре да го правя,дървен ми беше там крака и сгъвката.Обаче вече мога да го движа така че бих се пробвала вече да шофирам.Просто за шофьор опитен няма да е проблем,ама за неопитен като мен..На мен пак ми излезе екземата,вчера си натоварих крака и отново.Тва е реакция от железата,като походя повече и се получава,исками се до септември да отложа операцията,инъче след като мине юни мога вече да ги вадя.Точно тогава обаче децата излизат във ваканция,дано се повлияе тая екзема,за да избутам лятото.
Днес ми е подтиснато,ще си постоя в къщи тия 4 часа и ще сготвя нещо.

# 626
  • София
Честито, Шуши, много и заможни туристи ти пожелавам! Simple Smile

# 627
Момичета,планувате ли вече рождените дни на мал4овците.Аз от сега гледам,но нещо не ми се дават 300 лв. за клуб, в краен слу4ай у нас с 2-3 деца,4е пове4е не се издържат  Shocked

# 628
  • sf
 Mr. Green тъкмо пишем покани с Роки,но за нейния РД.
За Вико няма какво да планувам, малко гризини,сок, торта и на терасата  Mr. Green чувствайте се поканени  Joy

Туй време ме дразни, обещах му колелото, имаме тренировка, а се чудя дали да ходим в гората въобще, шфу

Гледах съпругите,сега ме е яд, няма какво да ми поддържа тръпката  hahaha

# 629
  • София
Аз го обмислям РД ама с по малко от 500лв незнам как ще мине.
Дължа данък с лихвите за гроба 1500лв никой никъде не е казал че има и такова чудо

Общи условия

Активация на акаунт