Юли 2007

• 21 675
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
На мен просто не ми се дават,по-то4но ги нямам,докато не разбира съвсем /до 1 клас/ ще гледам да минавам по-тънко. Все ни се пада преди море и е малко нанагорно.
Иве , за пръв път чувам,4е има данък ,а и лихви.Ние имаме 1 място на централните и сме си го платили уж за ве4ни времена преди 2-3 години и беше около 600-700 лв.

# 631
  • sf
Как ли пък няма да плащам за гроб  #Crazy аз искам да ме кремират. Отделно мисля,че трябва да забранят гробищата , само заемат място.  Crossing Arms
Трябва да питам баща ми ,да не ни оцафарат и нас с лихвите  Joy
Иве, какви 500лв,бе - каниш гостите в двора на комплекса, две торти, сок, гризини, две торби играчки и готово.  Mr. Green

# 632
Е,Вики,ако и аз имах такава тераса нямаше да се замисляма,ама  у нас не става с много деца,пробвах веднъж и мъжа ми каза,4е му се искало да се гръмне  Mr. Green .

# 633
  • sf
Теди, може и в парка или на площадка около блока. Ние имаме много приятели,които си празнуват Рд-тата в Западния парк на една поляна. Носят си и торта и ядене, всичко, децата играят, няма миене и чистене после, готино е. така че и това е вариант. Аз лично на клуб и 100лв няма да дам.  Crossing Arms

# 634
  • София
Вико ами две торти по 60 лв и още две в дг.То в комплекса ни големите повече консумират Twisted Evil после ще викат че съм стисната.
Буболече това е прието февруари 1991г обаче нашия е преди това,но кой да ни уведоми,сега се разрових даже сайт имат с изчисления за лихви и тн.е направо ми свито сърцето да ровя в такива неща.Направо ще повърна много ми е гадно.
айде да не ви тровя с тези неща,ама поне да сте информирани.Като умра след 50 години и децата ще се чудят от къде да извадят 100 000 за мен Joy

# 635
Ужас! то не е и да умреш ве4е  Joy . Аз си спомням,4е го плащахме за по 10 години и сега решихме за винаги и точно за 2-3 месеца бяхме изпуснали евтините цени,които са били на половина.

# 636
  • sf
Ььььaaa Иве, туй си е детски Рд, изкарвам бира най-много. Едно време и аз се лъжех с Роки, то водки, джинове, излизаше майка си и баща си  ooooh! сега не  hahaha даже за наейния не каня и големите, сърдити,не сърдити, туй-то.

Темата за гробовете си е нещата от живота, какво да се лъжем. Ама лично за мен е прахосване на пари. спекула голяма има. не знам защо в бг кремацията не е толкова разпространена.

# 637
Преди време бяхте показали детски цифров фотоапарат. Може ли пак линк  Praynig

# 638
Аз за рождения ден съм решила засега да сме на морето. Така го мислех и миналата година, но не се получи. Дели се съгласи. Мисля да го заведем на Аквапарк същия ден, да има торта и подаръци.
Операцията е минала мн. добре. Имало е яко камъни, доктора е казал, че навреме е направена операцията, че при следваща криза можело да стане лошо Praynig
Благодаря за стиснатите палци Praynig
Хайде тази година да се съберем повече хора на рождения ден на Виктор, миналата година ми беше мн. приятно.

# 639
  • София
ОООО тази година със сигурност  ще дойда на Виктор на РД и ще донеса Зайо Байо

# 640
  • USA
Какъв Зайо Байо?
На Криси РД ще е в парка. Много обичам, въпреки че имаме двор. Там можем да се съберем много хора и има място за игра, катерушки, колела, етц. Този уикенд ще празнуваме на едно друго детенце. Единственият проблем е ако времето не е хубаво, но и тогава става. На Великден се събрахме на дъжд и пак много весело прекарахме.

Бубе, радвам се, че всичко е минало добре.  Hug

# 641
  • sf
Зайо Байо е марка зрънчо. Нещо ме ебава май  hahaha
Верно мин. година само Бубето отсрами форума  Crossing Arms

Бубе, браво  Hug все здраве отсега нататък, за всички.

# 642
  • Sofia
За РД - замислям се дали да не е в парка. Само че - не трябва ли да има някакво разрешително?  Thinking Предпочитам да дам за други неща въпросните 300-500 лв. В краен случай - детската градина и вкъщи с 1-2 приятелчета. Вико - сега да не стане да се изсипе целия форум Grinning

Бубе, радвам се за татко ти!

Аз все пропускам - BOOTY - много гадно се е случило. Дано поне документите да са ти върнали ...

# 643
  • София
Иве, явно трепе бактерииите щом се избистрят. те сега ходят ли на градина?

Ето малко снимки от уикенда https://picasaweb.google.com/donsyy/2011?authkey=Gv1sRgCOW716-rj … 07272642573419010

Ау, това е разкошно... има ли къде да се плува? Става дума за големите - аз. И да не може да се плува, барем да се за натапяне с цел разхлаждане... а дали е чисто? Дали ще е безопасно да топна лятото... че ме е май страх да ходя на басейн сега...

Бути, това е направо ужасно! Е, аз в Макдоналдс не ходя - и ще продължавам така и занапред... А тази дама, дето хем е видяла, хем нищо, пък после е изтрила записа сигурно е в комбина с крадлата!

ПП
Аз все се каня пикник да направя за РД на Давид... и все нещо става, та да не стане. Ха да видим тази година дали ще се получи...

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 19:33 от katiABV

# 644
Дели е със странни пъпки по крака, на корема има една и една на гърба. Според мен вече е варицела.

Общи условия

Активация на акаунт