Юли 2007

• 21 680
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Авокадото го правя също с малко сирене и съвсем малко кис. мл.
Другото е пестотто с магданоз- една връзка, орехи, зехтин и сол на чопъра ги правиш на пюре.

# 601
  • София
маслинен пастет може, крема сирене с краставички например.

Бубе, дано е наред всичко с татко ти. Свекърва ми я оперираха наскоро от същото, мина нормално.

# 602
  • sf
ДД
Аз няма да мога в сряда, подведох ви. Мога утре ,но след 11ч.
Цял бански купувах на Роки от БСФС-то.
Нашия открит урок е на 27ми. от сега си знам,че ще се срамувам  ooooh!

# 603
  • София,
Ей момичета моля ви съжалете ме - стига с тея манджи и вкусотии, първо днес съм на плодов ден и съм само на банани и ябълки. Вероника е закачена тука за една система - неможем да мръднем, излизането навън е забранено, сами сме в стая, нито мога да изляза сама и да я оставя нито има на някой да поръчам, поне едно кафе да ми вземе като хората Rolling Eyes, а как съм гладна да не ви казвам, но нямам и нищо за ядене, първо да не се изкушавам и второ че и тя иска разни неща, а е на диета и яде само специално каквото и дадат тук Tired. Иначе сме добре вече - днес купища изследвания пак, вече немога да им хвана края. Утре ще  излязат резултатите! Peace

# 604
Семирамида  Hug Ще мине, нали знаеш. Само стискай зъби  Hug
Детски бански има по спортните магазини. Виж за пояс не се сещам да съм виждала скоро.

# 605
  • София
Благодаря за идеите Hug
Егати бактробна,само избистри сополите иначе пети ден не спират Twisted Evil
Утре немога аз на кафе

# 606
Иве,пак е нещо  Hug

Дани,Бути, Бубе  Hug

Дани не чети следващото:

Иве, аз палачинки не пълня,но като пълня канелони  ги правя или със задушен лук,спанак и сирене или задушен лук  със шунка,сирене и готов доматен сос с босилек за спагети

# 607
  • sf
Иве, явно трепе бактерииите щом се избистрят. те сега ходят ли на градина?

Ето малко снимки от уикенда https://picasaweb.google.com/donsyy/2011?authkey=Gv1sRgCOW716-rj … 07272642573419010

# 608
Пфу,Вики прецака кафето егати.Що неможеш в сряда,айде де за час поне,пак помисли.
Дани,сили ви пращам!На мен плодовия ден мина добре,на домати и круши,обаче а другия ден що бях гладна леле,гледах да си легна по-рано че да не мисля за ядене.

# 609
  • София
Вико ходят,снимките все едно сте в някоя кариера Mr. Green
Марти то и аз не пълня,ама за РД ще впрегна свеки,нещо с пица не ми се посрещат гости,банално ми е

# 610
  • sf
Яна, не мога, на работа съм. МИслех,че ще успея до сряда да свърша всичко,ама не успявам. А и парното ще излезе по-рано,та съвсем се омотах.  ooooh! А и откакто се стопли съвсем забавих темпото, хич не ми се работи,когато е топло. На всичкото отгоре бях обеала на Роки да идем на кино в четвъртък,а няма да мога  Rolling Eyes

Да, иве, там наистина прилича на кариера, първия път като отидох имах чувството,че ще дойде Фред Флинстоун с Дино  Joy

# 611
  • USA
Привет! Пак е понеделник  Whistling...
Дани, възхищавам ти се на дисциплината. При такова психическо натоварване да караш само на банани и ябълки. Радвам се, че се оправят нещата. Дано скоро да ви изпишат.

Иве, аз палачинки обожавам и ям с всичко, но май най обичам със сирене или кашкавал (от солените).
Сос с авокадо е гуакамолето - авокадо на каша + домати на ситно + лук + силантро (не знам как е на БГ).  Имай предвид, че авокадото бързо се окислява и покафенява и не може да седи от предния ден например.  Къде ще е рожденият ден?

Донси, мерси за снимките. Къде е това? Вико какъв е пухкавичкък. Роки много пораснала ми се видя.

# 612
  • sf
Уинкс, това е язовир Огняново, след Елин Пелин. Ние ходим от далечната страна на стената, много е закътано и спокойно.
Главата ми гръмна, откакто сме ги взели от училище не спират да мрънкат за нещо и да се карат  ooooh!
Разделих си днешната работа и за утре и сега ме е яд  Confused

# 613
  • Бургас
Добър ден
Бубе, мина ли операцията, как е татко ти? И честито на брат ти  за решението.  Peace
Дани, това да се чува, да се оправяте и да се махате от там.  Hug
Уинкс, благодаря ти много. Утре ще го оправя менюто и ще прегледам за още нещо съмнително  Hug

Аз работя с пълна пара, другата седмица идват първите туристи. Мисля утре да обявя промоции на пакет нощувки, дано има успех, че да уплътним май и юни  Rolling Eyes
Отивам да чистя, че е една кочина ... ooooh! а после ще гледам снимките  Blush

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 19:11 от шушоната

# 614
  • USA
Ели, поздравления! Сигурна съм, че ще се справиш отлично!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт