Юли 2007

• 21 676
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Нищо не са ми върнали все още. Днес си разбих и пощенската кутия да видя дали няма нещо, че ключовете останаха във връзката, ама нъццц.Най- ме е яд, че вече 10 дена ще станат никой за нищо не ми се е обадил, от полицията имам предвид. Едвам с връзки научих кой е следователя, но вече седми ден не си вдига телефона и среща не ми дават да си направя с него.За записите загубих надежда  Sad, а исках да пусна жалба срещу Макдоналдс, но без доказателства не става. Както и да е живи и здрави да сме, другото се нарежда.
Аз рождения ден на Нелия все още не съм го планирала. Имаме си тук един хубав Екопарк, но трябва на земята. Ще го мисля. Идеята ми изглежда добра. Peace
Бубе в косата гледай.Дано не е , че и малкия ще прихване. Стискам палци  Hug

# 646
  • USA
Е, как без доказателства - има снимано на камерите - влизате с чанти, излизате без чанти. Приятелката ти е свидетел. Ех, кошмар голям. Да хванеш и да удряш наред - крадци, следователи, продавачи.  #2gunfire За РД може да си занесете сглобяема масичка за къмпинг, поне храната да е по-високо и одеала за земята.

Сега се сетих как като ми прегазиха крака, следователя в Пирогов ме караше да пиша обяснение, че случилото се е по моя вина. Не знам пари ли му бяха бутнали, какво. Аз му се развиках и му казах, че такива измишльотини няма да пиша. Още се вбесявам като се сетя.  #Cussing out

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 19:55 от Winx

# 647
  • Варна
Е, как без доказателства - има снимано на камерите - влизате с чанти, излизате без чанти. Приятелката ти е свидетел. Ех, кошмар голям. Да хванеш и да удряш наред - крадци, следователи, продавачи.  #2gunfire За РД може да си занесете сглобяема масичка за къмпинг, поне храната да е по-високо и одеала за земята.
Ами всъщност ми казаха, че запис никой няма да ми даде да видя дори, не можело. Следствена тайна.Аз имам информация само от полицая, който дойде на място и от двете думи на управителката. Разказите им се различаваха. Единия каза, че руса жена ми взема чантата, а другия, че липсват три минути в които ми се взема чантата.Нищо като нямам в ръцете си, нямам доказателства, че нещо е изтрито. Всички са в играта, ясно ми е.Просто никой няма желание да се разбере истината, защото се плаща и всички са доволни от това. Сигурна съм, че ако отида събота и неделя пак с деца и пълна чанта/ с вестници/, блея като патка и сама ще си я хвана вече като знам, ама какво да я правя, кажете- да я набия. Те от бой не ги е страх, от полиция също. Къде е сега Хан Крум  Sick

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 20:06 от BOOTY

# 648
  • sf
А после ми говорете колко обичате родината  ooooh! Rolling Eyes

Не съм чула да искат разрешение за парка,че то да не правиш митинг  Crazy

Кати, язовира е мръсен, и пръста не бих си потопила вътре.  Sick Рекичката изглежда чиста, но лятото пресъхва. тогава там е много жега.

# 649
Добър вечер.Никола ей сега ми поиска шоколадови топчта с пр. мялко и яде,изумена съм,не яде много но все пак си поиска и яде.Утре му е тържеството,една седмица нон стоп рецетира,пее,да видим утре,а след тържеството му съм на открит урок по спортни танци на надина,утре ще е лудница.Надина след детската ходи на гости в приятелка пък ние с Никола навън карахме колелото под дъжда,романтика.Преди тва момчето дето ми помага с взимането на децата мина че му се спукала гума и няма крик,та намерихме крик и Никола наблюдава с интерес как се сменя гума пък после ме пита дали може да му купим мотор като порастне,казах му че само кола,тия мотори са опасна работа.
Свекър ми влезе в болница днес,че не е добре със сърцето дано се стабилизира човекът!  Praynig
Бубе хубаво да изкара сега,но заради бебчето е кофти,но може пък от кърмата имунитета да помогне при топлото време по лесно се прихваща.При нас на площадката е празнооо,едно от децатав  блока е с варицела и майка му го држи навън и стои в началото на площадката и пита кой е с варицела,кой иска да прихване,познай дали повечето не бягат,ма пък и тя като надзирател стои и разпределя-здравите тук,изкаралите там.

# 650
  • Sofia
Да се разпиша на бързо - Бубе каквото и да е, дано го изкарате лесно и бързо.  Hug
BOOTY големи нерви трошиш и с тях ще си останеш най вероятно. В нашата държава потърпевшите страдат двойно и тройно, благодарение на полицията.
Иве  Hug лудницата при нас е пълна, извинявай  Hug че не се обадих.
Ние днес пътуваме, стискайте палци да са ми здрави децата само.

# 651
  • София
ДУ
Заведохме ги на градина
Бубе какво излезна?
Вико хич не се майтапя за Зайо Байото,ще донеса моите умират за него,Ради яде с лук Laughing
Даже ще карам собственика на кафето под нас да зареди че ходим на далече за ЗБ
Шуше минали прегледа?
Яна кога ще сте в новия?

# 652
  • София,
ДУ и от нас
Ние сме станали рано рано  Mr. Green. Вчера си изпратих половината багажи по таткото, а сега сме се облекли и съм приготвила остатъка и чакаме визитация и резултатите от кръвните изследвания. Така се надяваме да ни изпишат и дано че сутринта и свалиха абоката, вече на три дни бил и трябвало да се смени, дано си тръгнем че ако трябва да и слагат нов и ще е голяма драма Confused. Иначе сме добре вече, вчера ни правиха и ехографско изследване на стомах, бъбреци, пикочна система - всичко е наред.
Бубе кажи как сте, какво стана с пъпките, може и да не е варицела, а нещо да го е ухапало, стопли се времето вече и комарите май излязоха.
Яна дано свекър ти се оправи бързо Hug
mds да сте здарви и да изкарате страхотно! Peace
Хайде ще пиша повече от вкъщи, надявам се Praynig

# 653
Дани,айде да се прибирате вече!  Hug
Събудих се с болки в краката,все едно цяла нощ съм била на крак пфуу.Надина цяла вечер бълнува за кученцето Ричи на приятелката й снощи,едно териерче взимат му ума,как ги издържанезнам,толкова е добричко,те го возят в количка,правят го на бебе,на капитан на кораб абе какво ли не и понеже Надина има страх от кучета,вчера така за първи път се отпуснала да общува повече и много впечатлена.
Иве,надявам се до септември да се изместим,проблема е в Д. той няма време и ентусиазъм,за всяко нещо трябва да натискам.Нещо неможе да се реши кой да ни прави кухнята,и аз му предлагам но той нищо не предприема,инъче си харесахме холна гарнитура,но най-важно е кухнята,проблем ще е и гардероба в нашата стая щото трябва да е по размер и поръчка също.И так аимам доста работа и усещам как точно когато децата излязат във ваканция ще е най-напечено,че и нещо за морето се колебае той и си мисля че като нищо може да го пропуснем,недай си боже.

# 654
  • София
Нищо не са ми върнали все още. Днес си разбих и пощенската кутия да видя дали няма нещо, че ключовете останаха във връзката, ама нъццц.Най- ме е яд, че вече 10 дена ще станат никой за нищо не ми се е обадил, от полицията имам предвид. Едвам с връзки научих кой е следователя, но вече седми ден не си вдига телефона и среща не ми дават да си направя с него.За записите загубих надежда  Sad, а исках да пусна жалба срещу Макдоналдс, но без доказателства не става. Както и да е живи и здрави да сме, другото се нарежда.

Аз пък през нощта дремейки се сетих за теб и Макдоналдс... знаеш ли, хората по света много обичат да им се случи такова нещо в Макдоналдс... щото получават тлъста сума. Що не поговориш с някой адвокат? Мацката, дето е изтрила записа, е служител на Макдоналдс-а - и това няма как да се подмени вече, щото, покрай другото, и полицаят е видял липсата. И това е основание, мисля, да заведеш дело с/у Макдоналдс за съучастие в кражба, или за създаване на подходящи условия за кражба, съдействие - или каквото там измисли адвоката... и да спретнеш една сърцераздирателна историйка на английски за горката майка с 2-те дечица... и т.н. ... и на български... и да помолиш адвоката си да обясни на адвоката на другата страна как ще го пуснеш това във всички възможно електронни и печатни издания, за които се сетиш и които го вземат, пък то таблоидите нямат за какво да пишат, щото нали сватбата мина... ама трябва да действаш, така да се каже, докато желязото е горещо... може пък да стане нещо...

ПП
donsita, мерси - значи няма да ходя там...

ППП
За варицелата - някой случайно знае ли нещо за ваксини в Бг?

# 655
Май  отново не е варицела Laughing Сутринта пъпчиците почти се бяха скрили. Пратих си го на градина.
Янче, аз веднъж пиша. Препоръчвам Чучулайн. Правят проект и го изпълняват на сносни цени. Моята приятелка при тях си направи апартамента. Поизхаби малко нерви с тях, но навсякъде е така. Апартаментът стана уникален. Имам ги в приятелите във фейса, може да разгледаш какво правят, много снимки са качили.

# 656
ДУ
Бути, и аз съм съгласна с Кати.Ако дадеш гласност на проблема,дори отидеш в някоя ТВ или Господарите може да измъкне6 доста тлъста сума  Mr. Green Заслужават си го!
Янче,стискам палци за свекър ти  Peace.
Марти днес е при свеки,4е о6те ка6ля, а няма кой да го гледа,не е о4арован,но предпо4ита пред детската.Каква е тази омраза към детската не мога да разбера,дали не е от у4ителките или,4е не бе6е ходил по4ти 4 месеца  newsm78.

# 657
  • София
Майче, ето, ама не знам дали не е само розов, нашият също е розов: http://moetobebe.bg/catalogue/1272

Това ЗБ много ме е яд, че почнаха да го рекламират по телевизията, а Кая много стриктно следи рекламите и ми заяви, че "ето, чу ли, казаха, че няма оцветители!"  Twisted Evil Добре, че и за маргарина съм обяснила, че е вреден, и сега обяснявам, че не давам ЗБ заради маргарина.

# 658
  • София
Мисля че ЗБ е най безвредното от всички,за това и го давам на децата,предпочитамго пред киндер милка кубети и тн.....

# 659
транс мазнини и сол, никак не е безвредно даже...освен това засища и радваля апетита, а на Никола толкова му трябва, за да пропусне ядене. Аз не давам и той си знае вече и не иска. Веднъж беше по-далече от мен в парка и видях, че една жена го почерпи, той си взе и се обърна с гръб към мен, за да си го изяде

На Кати идеята ми хареса...иначе и да има запис и да няма, все тая - това не е доказателство по българското право (освен ако не е СРС), дори на запис да се види, че извършваш убийство нищо няма да последва само от това, все едно го няма. Разследващите такива престъпления не са следователи, а дознатели демек полицаи, по мое мнение са много далеч от правото и законите, не всички естествено. Слушах сутринта как Бареков обясняваше, че в Америка ако сериен убиец убие 17 човека, обвинителния акт се състоял от една страничка, в която се казвало виновен е, в името на народа, бла бла (виждал е той обвинителен акт сигурно), а в България прокурорите пишели по 120 тома обвинение...еми така е, формален ни е процеса, може би прекалено, но според мен законите не са ни виновни, а мързелът, всеки гледа да скатава, размотава и прехвърля топката...и все пак джебчийската кражба е изключително трудна за доказване

Общи условия

Активация на акаунт