Юли 2007

• 21 671
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
здравейте
Нещо не намирам време да пиша, но съм ви поизчела.
Яна, дано всичко е наред  HugЧудесно се е представило малкото петле  Heart Eyes
Аз смятам че всичко крайно е вредно.Избягвам да купувам самоволно вредни храни , но когато тя си поиска нещо й го купувам и обяснявам че не е много полезно и не трябва да се прекалява.Последният път на Кюстендил, леля й я пита дали ще яде хляб със мусаката и тя я поглежда и й казва ооо не той е вреден в голями количества, нали сутринта ядох филия  LaughingЛеля й беше като гръмната. Laughing

# 676
  • София
Браво на децата, Янче! Дано се оправи свекър ти!

М/у другото, маргарина мисля, че повечето хора го купуват, защото не се втвърдява и няма нужда да се чака, за да се намаже. Аз от свекърва ми се научих да държа маслото в кутия извън хладилника, идеално е за мазане и не се разваля. Кати, какво мислиш по въпроса - вредно ли е да се съхранява на стайна температура?

Гледах края на сериала и нали по принцип не го гледам, не знам точно какво става, но ми стана интересно - бременна ли е Бихтер? А тази мадмоазел каква точно го играе, да не би и тя да е влюбена в секс-символа?

Сега видях за количествата на хляба -  Joy

# 677
  • София

И аз го държа в кутия извън хладилника, за да се маже лесно.
Въпроса със съхранението на маслото е прост: единственото, което може да му се случи, е да граняса. В който случай става не вредно, а гадно. Един вид - хем няма начин да се обърка, хем това, в което се превръща, всъщност е повече противно, отколкото опасно.

# 678
има и друг вариант - специална кутия за масло и си се държи в хладилника. Отдавна се каня да си купя такава. На мен маргаринът не ми е вкусен, още от едно време, когато се водеше супер полезна храна, мирише ми гадно

Янче, браво на Никола, стискам палци на свекър ти  Praynig

Бихтер е бременна, щеше да прави аборт, но се размина. Сега си мисли, че като роди, Б ще се осъзнае. А всъщност не знам защо си мисли, че е от Б бебето, ама сигурна го играе. Бехлюл обяви пред медиите, че сватбата му с малката досадница се измества по-рано и Бихтер видя интервюто. Затова звънна на мъжа си и му каза, че иска да говорят, най-вероятно иска да му признае, за да съботира сватбата...преди ми беше мъчно за Аднан, сега за Бихтер. Много пъти ми е правило впечатление у много жени, че се хващат за едно действие или приказка на мъжа и се навиват "обича ме"...ама може сто други действия или приказки да говорят обратното, няма значение. Аз също съм била така. Мадмоазел не е влюбена в мачото, но знае за тайната връзка. Според мен много биха си подхождали с Аднан. Едно нещо не разбрах - сестрата на Бихтер имала ли е връзка с мухльото?

# 679
Мариса, супер епитети му лепваш  Laughingда ,сестра й също е била с мухльото GrinningА мадмоазел е влюбена в Аднан, тайно  Peace
Бубе, Иве знает ели дали с Х.може да се приема пробиотик????
Ние маслото също го държим извън хладилника, досега не ми е гранясвало  Mr. Green

# 680
  • София
Може Ками,нашата ми е предписвала/казвала/ да давам биогая със лекарство.Нека има поне час разлика между лекарствата.
Маргарин никога не съм купувала,не ми пречи маслото да е твърдо или го вадя като стана или го слагам твърдо.Хляб моите си ядът,купувам само заводски рядко бял,сутрин на закуска и на обед ако искат.Обаче всичките ви полезни храни които давате се обезмислят с отиването на дг.Аз си ги храня сутрин,на обед също ако пожелаят.

# 681
Имала е. И аз твърдя, че я обича. Притиснат е. Вуйчото, Нихал, медии. Плюс това той беше поставен в тази ситуация от Бихтер и майка и. Да, наистина е малко страхлив, но това не пречи да я обича.
 ЗБ по телевизията обявиха, че съдържа ГМО Rolling Eyes
Утре съм на открития урок по английски. Вълнувам се Simple Smile

# 682
  • Бургас
Само аз ли не съм виждала това зайо байо  Rolling Eyes
Ивчо яде всякакви боклуци, отваря си хладилника и буквално се завира вътре да си избере. Някой ден може да го търсим вътре скатан.  Joy Ама баща му му свири по гайдата, отиваме в магазина, човека пак да си избере, добре поне че разбира като му кажа да е едно. Обаче отговора е - "Добре, като се върне тати ще ми купи другото"  ooooh!

Дани изписаха ли ви?

Ние влизаме в сряда, след малко отиваме да му пускам изследванията, после трябва да се завлека и до Созопол. На 27 баткото има матура по БЕЛ после по математика - човека сега се сети че му е трудно и току рони сълзи. Аман от мързела му. Ама нека, че поне му оври главата и от тук нататък започне да учи по-системно.  ooooh!

# 683
  • София
ДУ
изпратих ги,Ники се пльосна пред градината,нищо му няма ама си развали настроението ooooh!
Марти кога тръгвате?Оглеждай хотели отвън с басеин и хубав плаж,да докладваш Mr. Green

# 684
  • Асеновград
Щото е софийско , Шушонче , не го знаеш ЗБ.При нас има Кроки и Коте Мяу - пловдивските еквиваленти.Аз мисля , че много съм сдала фронта със здравословните храни , но това е защото аз ги обичам , умирам за чипс , не мога да се откажа от него.Опитвам се да ограничавам и да обяснявам , ама личния пример е важен , ако рупам плодове и зеленчуци постоянно пред него и той ще поиска.Опитвам се аз да правя сладките и соленките , вместо да ги купувам , така знам какво има в тях.Правих скоро много лесни и вкусни крекери .В нашата градина се опитват да регулират менюто , директорката обеща , че догодина ще се опита до колкото и позволява бюджета да го направи без маргарин и кремвирши , с по-качествени продукти.
Вчера пуснах Тедо на градина след една седмица вкъщи и го питам как е минало , обаче задавам конкретни въпроси , защото той на общите не отговаря.Та питам - какво учихте , с кой си игра , какво имаше за ядене.А той отговаря - "Нищо ... знаеш ли , в супата имаше спагети?" LaughingА вкъщи супите ги прави свекърва ми - с ориз.
Ние двамата оздравяхме , сега е ред на мъжа ми.
Яна , браво на Петлето.Да се възстановява бързо свекър ти.

# 685
  • София
Били ЗБ е Пернишко.Всичко в което има царевица грах соя и тн е гмо.
Яна браво на децата,Никола се е справил а ти го мислеше.Забелязала съм че когато се притесняваме,винаги ни радват.Ама майки Outta Joint

# 686
  • София
В нашата градина ни бяха казали, че н еползват маргарин, ама кой знае.

# 687
  • Sofia
Ние вчера благополучно преполвихме пътя, Белград ми хареса или поне това което видяхме от централната му част. Имат и хубави молове  Mr. Green сега ме оставиха да пия кафе и тръгваме, че ни чакат още почти 700км.
 Яна браво на тяоите деца, бързо оздравяване не свеки.
За яденето мисля като Велина, гледам да не се задълбочавам, но и купувам боклуци, ако сам се присети. Едва го удържах сутринта да не смачка един чипс от мини бара, излъгах че е развален.  Rolling Eyes

# 688
  • София
Отпадна ли идеята за среща тази седмица?

# 689
Иве, на 24-ти, ще гледам  Grinning в нашата градина не дават маргарин и като цяло менюто ми харесва, кренвириши и наденици не, кайма рядко, не знам дали е готова, плодове и салати дават...сега с новия рецептурник се надявам още по-добре да стане

Бубе, май само ти остана последния защитник на тая "любов"  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт