Юли 2007

• 21 686
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
още съм тук, чакам костенурката да дойде да ме вземе  Confused

Били, понякога Никола казва, че помни неща, които теоритично няма как да помни, но ги описва, а аз не знам някой да му ги е разказвал. Аз самата съм с много добра памет и допускам, че е възможно. Аз помня неща от бебешкия ми период, абсолютно съм сигурна, че са се случвали, едно от тях майка ми не си го спомня, другите твърди, че някои ми ги е казал

Споделям теорията ти за християнството  Peace Впрочем според тази книга, за която писах, Ад няма. "Лошите" души, като си отидат в техния свят преживяват някакво пречистване на енергията. Това естестевно няма как да се приеме от църквата, защото цялата религия се крепи и на стрха от Ада. Във фразата "Адът е на земята" има повече истина отколкото предполагаме, пакспоред книгата

# 61
  • София
Марти и аз си спомням от бебешките ми години,и аз помня много.
Док казва да не се шашкам че всеки си ги носи и се разбутват,ама тези стрептококи са Twisted Evil но немога да рабера съотношението къде е нормата къде е долна и горна граница Close

# 62
  • София
Здравейте от един  от представителите на черногледите раци. Simple Smile
Ако оцелея  в близкият месец и половина, ще е добре. Rolling Eyes
А моят дребосък, като е роден на една дата с бат Бойко, да си правя ли изводи за близнашката му природа... Mr. Green

Кати, честита втора чертичка. Лека и безпроблемна. Hug
На болничките оздравяване. Hug

До включване. Hug

# 63
Ей, че весело станало тук
Малчо ми е разказвал, че се е родил момиче. Другото от разказа не помня, следващия път ще слушам по-внимателно.
Аз се притеснявах малчо да не е лъв. Аз с мъж лъв не мога да се оправя. Или по-точно със самочувствието им. Сега бебето трябва да е близнаци.

# 64
Аз знам, че децата до четиригодишна възраст помнели миналия си живот.
На мен обаче като на Били хич не ми се иска да вярвам, че има прераждане. Искам да се съберем всички заедно горе. Имала съм интересни сънища на тази тема.
Тедо ме срази с историята.
Направих страшен октопод

# 65
как го направи тоз октопод ,Бубе?? Hug
И нищо против зодия Близнаци моля Mr. GreenМайтап...........Общо взето кофти зодия е , тази раздвоеност е досадна.Винаги върша много неща едновременно, рядко ги докарвам до край LaughingПример- вчера пускам прахосмукачката, сещам се да сменя спално бельо, започвам, но в гардероба мяркам зимните якета и ми хрумва да ги прибера в пликове и в спалнята-ракла- е и това го започвам.Налице е :минато навсякъде с прахосмукачката, сменено спално бельо на Ева само и прибрани половината якета LaughingЕва е абсолютно същата, играе на 5-6 игри вечер и нищо не довършва.Мъжа ми и той е така ooooh!Вико ще го видим калъв стрелец ще е  Mr. GreenКазват че били женкари  Rolling Eyes
Аз съм много късопаметна явно- нищо не помня дори от ранните си градинск и ученически години- е някои мъгляви спомени имам ,но те са по скоро и от приказки, разкази за случилото се Flutter
Иве чувала съм че се увеличава броя на стрептококите при боледуване, инфекция, но е нормално всеки да има от тези гадинки HugЩе се оправите споко.А това за стеримара логично ли е???

# 66
  • USA
Ааа, моля, за близнаците или хубаво, или нищо  Mr. Green. Аз съм близнаци с асцендент дева, родена в годината на змията  Crazy. Много си харесвам зодията. Мъжът ми също е близнаци и е един от най-интересните хора, които познавам. Много лоялен, положителен, пълен с енергия и идеи, предприемчив, етц. Любопитни и свободолюбиви, близнаците сме трудно уловими.  Laughing. Какво разбирате под двулични? Аз не бих казала, че сме двулични, поне не по моята дефиниция, виж, многолики повече подхожда.  Flutter Между другото и свеки е близнаци и нямаме нищо общо като темперамент.

Аз не вярвам в зодиите особено много. Чета си хороскопа от време на време, но не бих си правила заключение за някой на база зодия. Криси е рак с асцендент стрелец, засега много ми харесва като характер, ще видим по-нататък. Един от най-добрите ми приятели е рак. Ами, не бих казала, че е черноглед. Чудесен е, със страхотно чувство за хумор.

Ками, писали сме заедно Simple Smile

# 67
Близнакът е най- интелигентната зодия. И моите наблюдения са такива Peace
Ками, варих го час с тенджерата под налягане. Нарязах го на малки парченца.След това къвсем за малко цър- пър на оребрения. Направих смес от зехтин, риган, чесън и сол на чопъра и го полях леко. Ядох го със зелена салата с риба тон  Peace
И аз си спомням от много малка и никой не ми вярва.

# 68
Взех децата и за половин час ме направиха дива,Никола иска маска тигър такава пластмасова,аз намерих лъв-той не иска лъв а тигър,да не говорим в какво качество е ,отврат,все едно изрязана от кутия бонбони,откъде да намеря в добро качество нормална пластмсова маска.Та рева,та се тръшка,иска д аходим да търсим,обаче...кака му има други планове,да се прибирала да си търсела някакъв телевизор на Поли пукет.С много овещания се прибрахме с уговорката че утре ще му търся маска,защото с тях не влизам в детски магазин,наказани са без играчки,а и по принцип не купуваме нищо заради местенето,а само изхвърляме.И докато търся телевизора на Поли пак изхвърлих доста неща.Ей тва е ако имаше пет играчки нямаше все да търсим нещо.
Аз също си спомням от много рано,още майка ми бременна с брат ми а имаме година и месец разлика.Мойте непомнят и не са ми споделяли странни неща.
За близнаците мога много да кажа,аз явно съм кармично обременена с хора от тази порода.Но ще спра до там да кажа,че наистина са много интелигентни,а за интересни определено за мен тяхния начин да са интересни е извратен.Спирам се.
Велинче и аз съм в годината на змията.

# 69
  • София
Искре, честито християнче!

Аз немисля, че лъвовете са от най-темпераментните, те са статична огнена зодия. Стрелците мъже ми допадат, не знам да са женкари (всъщност май говоря само за един  Laughing), ама си е много готина зодия като цяло - нали е от огнените  Mr. Green

И баща ми е на една дата с Бойко. Близнаците според мен наистина са интелигентни, но са трудни за съжителство. ЛМ.

Мен идеята за прераждането ме плаши ужасно и затова я отхвърлям. Много държа само със същото си семейство да бъда и след смъртта. И какво всъщност се случва с абортите - имат ли бебетата душа след зачеването - тя преродена ли е?

Кая упорито разказва, че като е била малка я е блъснала кола, и все ни пита дали помним. Понеже всеки  път й обясняваме, че няма такова нещо, напоследък добавя, че сигурно е сънувала само.

# 70
  • USA
За близнаците мога много да кажа,аз явно съм кармично обременена с хора от тази порода.
Joy Явно е, че визираме различни хора с различно възпитание, ценности етц. Ето затова не обичам да съдя по зодията. Наистина сме трудни за съжителство, затова комбинацията близнаци със близнаци е сполучлива. (нали Ками Wink?) Кога е роден Бойко?
Янче, Поли Покет се казва, от джоб Simple Smile. Много готина серия играчки, междувпрочем.

# 71
Леле, и това с Кая ме накара да изтръпна.
Моят мъж е стрелец. Обича хубавите жени, но не се мята лесно, поне засега. Много ми харесва като човек.

# 72
Да така е Велинче,аз визирам баща ми като начало,мъжът ми и много много бивши души,но след всяка бивша душа идва нова и аз разбрах че търябва да се науча да разбирам и приемам,което като цяло ме научи на много други неща.Така и с девите.Но и аз не съм цвете така че...Инъче за лъва наистина е така,за първи път се сблъскам с мъж лъв синът ми аксцендент козирог и някак много си приличат за мен мъжкия лъв с мъжкия козирог,ноп най-важното е да сме щастливи и да живеем в разбирателство,да се радваме на живота заедно.За мъжете стрелци пак в семсйтвото много много...галантни,работливи,но и все попадат на силни жени и като гледам сега столичани сериала този от лютови мъжът точно зодия стрелец ми прилича.
Значи ако не приемам прераждането тогава никак немога да си обесня някой случки в живота ми,усещания и .т.н.Дори най-елементарното как срещаш човек и имаш чувството че винаги си го познавал примерно.
Поли Покет да Надина голям фен е и сега много иска колата на Поли и все се моли пък няма никакъв повод за да й я купя просто ей така,ще ме накажат мене,точно човекът близнак дето се е вживял в ролята на шеф в къщи и в работата,навсякъде.
Децата ме гонят от компа тука,ме бутат и бързам сори после ще поправям грешките.

# 73
  • Варна
Ау как сте метнали зодиите  Mr. Green Нямам мнение по въпроса. До човек си е според мен.
Яна, за първи път поръчвам дрехи на Нелия от Некст  Peace Да нямаш видения от предишен живот  Mr. Green Много не вярвам в прераждането, но май и преди съм казвала, че като видях Ками за първи път в Мола в София съм сигурна, че я познавам отпреди. Thinking Даже преди да си отвори устата знаех как звучи гласа и. Странна работа  Crossing Arms
Да ви се похваля, утре в " На кафе" ще включат по скайп моята кръстница/и много добра приятелка/ от Канада. Майка и ми се обади да ми каже. За съжаления аз съм на работа и няма да мога да я гледам, ще разчитам на записи от нет-а. Confused

Бойко е роден на 13.06  Peace/сега проверих/

Моят мъж е стрелец. Обича хубавите жени, но не се мята лесно, поне засега.
Това много ми хареса  Joy Те май всички мъже са така. казват, че към 45г. тръгват през просото  Sick

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 19:32 от BOOTY

# 74
  • София
Кати права си за подаръка, но 5 год. момиче не е дете като дете, това с играчките по скоро за момчетата важи.

Е стига, де, то аз вярно, че на тази възраст биех момчетата, но... все пак,,, момиче си бях, а играчки си исках...  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт