Юли 2007

• 21 690
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
не е странно, Бути, сродни души сте. Сродните души се прераждат заедно в различни гивоти, но са в различна роля. Вечните партньжри обикновено са партньори във всички животи. Аз мисля, че с Ува съм сродна душа, заради съня за раждането на Валери - ще видим един ден дали е така. И мен преди ме плашеше идеята за прераждането, сега вече не. Идеята е, че душата като се преражда за живот на земята или другаде, част от енергията и остава в света на душите, тоест хем сме тук, хем там, объркващо е, с две думи винаги сме си заедно със сродните души

# 76
  • София,
А аз се чудя защо никой не пише Crossing Arms, то имало нова тема - при това преполовена Thinking, аз старата не съм прочела Shocked
Честито Християнче на Искрето Hug
А какво беше друго вече го забравих от предишната тема, за тази ме извинете като я прочета ще се включа в дебатите.

# 77
Абе има нещо и между нас как сме се събрали тук.Аз Ивето сънувам и децата често,но сега и да ме пита не помня нищо определено.
Бооти как верно ли тва ще са й първите дрехи на некст,да не бъркам фирмата незнам във всеки случей много ми харесва как я обличаш Нелия а и Преско.

# 78
  • Sofia
Кати мразя обобщенията по принцип(онагледено на последните страници, колко различни са мненията за зодиите) всички момиченца около мен се радват на дрешки, племенницата ми се преоблича по мин. 4 пъти на ден, като види нови дрехи пищи от радост, играчките захвърля на втория час. Да не предъвкваме повече, Марти си знае най-добре.  Wink
Бубе за октопода - нещо по специално при варенето или преди това, аз прочетох 100 различни съвета и за сега се чудя дали да се пробвам да приготвя в къщи. Само по ресторанти го ядем, а Мати и Станислав го хапват в големи количества.
За близнаците да се изкажа и аз  Mr. Green след 16 години връзка, стиснат не е, нещото към което съм направо алергична е стиснат мъж, просташко ми е, дано не обидя някой. Говоря не за ситуация в която човек трябва да се простира според чергата си, а за стиснатост, за мен има голяма разлика. Ревнив е от скоро. По скоро е властен, да го командвам няма как да стане, въпреки че той друго твърди. Двуличен в никакъв случай, прекалено директен е, понякога чак неприятно става. Обаче решава прибързано и действа така, после променя нещата и хайде на ново  Crazy
За странните истории и Макс редовно ми разказва за другата си майка и за другия си татко. Или за люлката в която съм го люляла и той много плачел. И Мати помни много и то повече лошото, кога как съм се карала например когато е бил на 2г.

# 79
  • Асеновград
Пуснах ви мухата и избягах , а  Laughing?
Бях сигурна , че Кая ще има история  Heart Eyes.
Ние си се познаваме , какво искате , от 4 години си общуваме ежедневно.На която и от вас да чуя гласа , сигурно ще ми се стори , точно такъв , какъвто съм си го представяла.
Много хубаво тържесто беше , Тедо го изгледа с интерес , а на мен ми се прирева по едно време , нищо , че моето дете беше в публиката  Laughing.

# 80
  • Варна
Ние си се познаваме , какво искате , от 4 години си общуваме ежедневно.На която и от вас да чуя гласа , сигурно ще ми се стори , точно такъв , какъвто съм си го представяла.
Абе и аз така си мислех, ама ей на Вики ме изненада  Mr. Green Друго мнение имах за нея и друга представа си бях изградила, пък като я видях и чух на живо, ами тя момиченце на 16г.  Hug

# 81
  • София
Сега говорих с баба ми, била поразстроена от сериала, вие как сте  Wink ? разбрах, че са разкрити влюбените...

# 82
много често ми се случва да изживея нещо и сякаш съм го правила точно така, по същият начин и друг път...........ето това ми е необяснимо и ме навежда на мисълта че има задгробен живот.Много искам обаче да се събера с хората, които обичам и след смъртта , страх ме е от това да не видя повече никога децата си , мъжа си..................пак изтръпнах цялата SickГолямо шубе съм
Вилма  Hug
Този октопод, така приготвен звучи много апетитно  GrinningЩе пробвам рецептата още утре , Бубе мерси  Hug
Айка, това не е развръзката на филма  Wink Hug
Утре Ева има концерт по латинотанци в зала Христо Ботев  Grinning.Цяла вечер се фръцка с едно рокле без ръкав и лъскавини по нея  Laughing
И аз не обичам стиснати мъже.Антон харчи за нас много ,за себе си е по пестелив.Но ако не е той и бюджета е в мои ръце положението ще е трагично.Аз съм изключително широкопръста Embarassed

# 83
Толкова много неща искам да ви кажа.
Първо- Янче, никога не бих определила мъжа си като Йордан Лютов Naughty Доста по- силен е. Ако не е той с неговата стабилност, аз с моята духовна душевност Mr. Green съм за никъде.
Вики и мен ме изненада. Доста по- смирена и нежна ми е на живо.
Рокси и тя е различна, но при нея ми е трудно да обясня.
Бути, мен така ли си ме представяше?Любопитно ми е.
Гери доста ми липсва.
Благодарна съм на Господ, че ме срещна с Вас  Hug
Марти, какво е сънувала Ува, не си спомням. Аз пък някои неща у теб, откривам в себе си. Дано не съм те обидила. Разбира се и с Яна смятам, че си приличаме, една зодия сме Hug
Филмът тази серия нямаше желаното от мен развитие. с нетърпения чакам утре. Важна е реакцията на Аднан.
МДС, нищо специално не съм правила. Като се свари, точно час под налягане само махнах главата. Моят по- ми хареса от Ямас, гръцкия на Дойран.

# 84
  • Варна
Да, Бубе при теб нямаше разминаване  HugИ Яна и Ива са същите каквито очаквах. Единствено Вики и Дани можеби.Ама и аз не успях много да говоря със всички- голяма маса спретнахме. Mr. GreenЗамечтах се за среща пак. Само да ми се отвори път към София и ще свиря силно. WinkА теб и сега продължавам да те оприличавам с Марти. Не визуално, а по начин на мислене, и писане си приличате според мен. Само дето ти започваш всяко изречение с нов абзац  Laughing

# 85
Хахаха, гледам да не е всяко изречение, а отделните теми Joy

# 86
  • Варна
Честит рожден ден , Марти! Бъди жива и здрава, много обичана жена и все така всеотдайна майка  smile3525

# 87
  • София
ДУ
Марти да си жива и здрава  bouquet  bouquet
Много сте писали,а колко знаете за зодиите аз нищичко незнам по този въпрос,не им обръщам особенно внимание за мен всеки човек си е отделна зодия Laughing

# 88
  • Sofia
Марти, да си жива, здрава и много обичана!   bouquet

За зодиите - имам наблюдения, но като че ли има едни основни черти при всички зодии, които зависимост от средата, в която са расли отделните хора са отишли в положителна или отрицателна посока.

# 89
  • София
Искре какво ти дадоха когато откриха стафилококите ти?
Някакви капки за нос ми трябват правени в аптеката за мен,тези сами прехвърлили бактериите а не ми се ходи на унг

Общи условия

Активация на акаунт