Юли 2007

• 21 691
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
ДУ

Честит рожден ден, Марти!Здраве за теб и любимите ти хора и много любов ти желая!

Бубе питам защото четох че става жилав, за коркови тапи при варенето четох, за някакво блъскане по нещо твърдо преди да се вари  ooooh! все такива щуротии и се отказах, но сега ще взема да се пробвам. И по ресторантите не винаги е вкусен, права си и това също ме отказа мен. Капитан Кук и Лебед, там се справят страхотно.

Иве ние си хвалим мъжете, зодиите бяха само предлог. Ти какво чакаш...  Joy

# 91
Честит рожден ден, Марти! Бъди здрава и много щастлива с твоите мъже!  newsm51
Интересни теми обсъждате. Много обичам да ви чета  Hug     Heart Eyes

# 92
  • Асеновград
Добро утро ,
Честит рожден ден , Марти!Много здраве и само радости да има пред теб  bouquet!

След малко стягам багажа и поемам по пътищата на родината.Тази седмица ми е ужасна , не мога да стана сутрин , след работа съм ужасно уморена , а всъщност нищо не съм свършила.
Току що шефа ме сюрпризира , че ще тръгнем по-късно , значи и ще се върнем по-късно , честит петък  Mr. Green.
Ама и пиши , Миме , пиши , не чети само наготово  Wink.

# 93
 Hug

почерпка от мен

личи си кой е на кърмачееска диета от сто години  Sunglasses

Бубе, как ще ме обидиш с това, напротив  Hug

Ками, пак според тези хипнотизираните в книгата, душата сама си избира живота, който ще живее. Прави го заедно с духовния си учител и когато е на оня свят знае точно какви изпитания ще има пред себе си. Естествено като се роди забравя, но понякога спомени от минали животи може да има ранните години. Това не значи обаче, че всичко е предначертано и каквото и да парвим нещата просто си се случват. Предначертани са границите, в които можем да постигнем нещо, но какво ще постигнем зависи от нас.

Бубе, Ува беше сънувала,че говори снякакви непознати хора и казва "Марти ще ражда на 17ти", това много напомня на разговор в група така както е описан

# 94
  • Sofia
Иве, ще пратя на скайп от антибиограмата. Аз пих Augmentin. Скоро не съм правила изсл., но трябва. И на децата трябва да пусна. Само Н ми е кошмарен - не иска да прави изследвания и това си е ......... Изобщо не се грижи за здравето си.

Вчера водих Дидка на консултация. След 10.05 ще се бие гадната ваксина. Аз искам да проходи първо, но овнето си прави каквото то си е решило. Вчера я излових, че може да стои права без подпора - ама когато тя си реши... Ако не отиваме в нейната посока отказва да стои на крака - веднага сяда да пълзи Grinning

# 95
Искре, според моят педиатър няма връзка ходенето с тази ваксина...не знам дали е така. Важно е обаче да е напълно здравичка

Айка, ти по принцип не си типичен лъв, това във връзка с темперамента. Аз лъвовете, които познавам кипят от емоции....като Ивето  Heart Eyes

# 96
  • София
Честит Рожден Ден, Марти! Много здраве, топлина и хармония за теб и около теб!  bouquet

Да интересно е това със сродните души... Simple Smile Ще видим някой ден... Simple Smile

Аз и друг път съм казвала, че понякога се плаша от усещанията си, че това вече се е случило и зная развоя на събитията... Дори когато някаква новина предизвиква в мен тревожност си налагам да спра до мисля за конкретния проблем, за да не предизвикам нещо лошо. Обяснявам си го с рачешката си интуиция...  Sunglasses Почти винаги преценката ми за хората не ме е подвеждала...
А иначе всяка зодия си е интересна, може би не се разбирам с овните /идват ми по-инат от мен самата/. Чудесно си пасвам със телец и скорпион. В къщи сме рак и стрелец / домошар и пътешественик/, плюс малките - скорпион и близнаци. Интересно отвсякъде - не ни е скучно, а и има някакъв баланс. Crazy

Болничките - надявам се да са по-добре. Hug

Лек ден. Hug

# 97
добро утро
Марти ,честит рожден ден , пожелавам ти всичко най хубаво , много здраве и щастие , семейно разбирателство и да те обичат винаги твоите мъже  Grinning  bouquet
Ще гледате ли кралската сватба???
Обещах на Ева че ще я вземем наобяд и сега бързам да свърша с домакинската работа че после е невъзможно  Mr. Green
Ах тази Дидка бандидка, голяма е скица Hug

# 98
  • София
Ками Искре пускам скайпа.Искре питам за капки за нос иначе и на нас Аугментина ни е за лечение

# 99
ДУ
МАрти,4естит рожден ден  bouquet ! Много здраве,щастие и късмет ти желая от сърце!!!!!!

Продължавате с темата за зодиите и прераждането/оби4ам и двете теми  Mr. Green/. И аз понякога имам 4увството,4е знам какво ще се слу4и или сънуваам нещо и то става след мноого време.
Няма да забравя и как то4но преди Марти да си с4упи крака по пътя за тази вила минахме покрай Пирогов,аз погледнах към него и ме побиха тръпки/или съм го предизвикала или съм по4увствала,4е 6те има не6то ло6о/ и то то4но към онези прозорци гледах,където бяхме настанени.
И аз като uwa_uwa,смея да твърдя,4е винаги преценявам хората от 1-ия път.
А за сродните души също вярвам, още в първия момент,в който видях мъжа ми знаех,4е 6те е по-специален и през какво сме минали,за да сме заедно само ние си знаем.

# 100
Ками, ще я гледам, и в неделя филма ще гледам  Grinning сватбата е по бтв, нали?

# 101
да директно по БТВ, иначе и по Нова дават кадри  Grinning
А в неделя филма кога ще е и по коя ТВ?
Винаги ми е било  чудно и това- споделям нещо във форума и става обратното  Laughing
Тази сутрин сънувах Бехлю и Бихтер че се натискат в нашата баня  Laughing

# 102
  • София
Тази сутрин сънувах Бехлю и Бихтер че се натискат в нашата баня  Laughing
Joy

Марти, Честит рожден ден (пак ще се опитвам да ти звънна по-късно!)  bouquet

За лъвовете - аз не говоря само съдейки по себе си, доста хора познавам. Там имам теория, че има съществена разлика м/у юлски (първа десетдневка) и августовски лъвове  Mr. Green А по отношение на интуиция за хората - за мен няма по проницателни хора от скорпионите. Сигурно и раците са така, нали са събратя, но имам над скорпиони наблюдения. Аз хич не познавам хората, често бъркам.

# 103
Аз пък не се опитвам да познавам хората, уча се да ги приемам такива каквито са, с недостатъците им. Ако недостатъците ми идват в повече, просто не са ми в обкръжението. Десо например се приема за много проницателен по отношение на хорски характери, но за мен той вади лошото у хората и го преекспонира, съответно се настройва. Този тип черногледство може да му е от професионална обремененост, а може и да е характер, въпреки че не ми е правило впечатление преди години. За мен твоят мъж не е проницателен, като имам предвид негативните му мнения поне за трима човека, ама друг път можем да поспорим по темата  Laughing

Ками, по бтв от 20 ч  Simple Smile

# 104
Случайно се прибрах точно за сватбата и гледам,ама вълнуващо си е!
Марти ,честито!Много здраве,радост и приказни изживявания!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт