Юли 2007

• 21 693
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • На края на вселената!
Сватбата я гледам, но не се вълнувам, може би ако бях поканене....  Joy

Марти, много щастие и любов!

Успех на всички кандидатстващи през ИСОДГ!

Аз пък сънувах че ям, не помня какво, забранено беше, и исках да спра, но не можех. Много ми беше гадно че съм нарушила режима. Като се събудих, се радвах че не съм го опропастила  Laughing

# 106
  • София

Хайде и тук - Марти, честит рожден ден!!!
Да си все така обичана от мъжете около теб...

Момичета, октоподите са океански животни. Не ги яжте, поне за известно време - във връзка с Японския разлив на радиоактивно- заразена вода в океана...
Същото се отнася и до океанска и морска риба, суши, водорасли, скариди и каквито други от сорта се сетите.

arksi_ , погледнах за буйки - K&K са престанали да произвеждат междинния номер още преди 2 години, затова не ги намираш. Няма.

Аз в прераждане не вярвам - не и в класическия му смисъл - а в това, че хората се събират след смъртта - дори още по- малко. Изобщо не вярвам, че се запазва идентичността след смъртта... Не мисля точно, че преставаш да БЪДЕШ - само, че преставаш да помниш, че СИ БИЛ... един вид, по същия начин, по който повечето от молекулите ни и практически всички атоми, от които сме изградени, след, като престанат да са част от нас - или след като ние самите престанем да сме - се превръщат в част от нещо друго... в много случаи дори живо, но задължително нещо - по същия начин и Душата, според мен, след смъртта става част от нещо... нещо друго, различно, по различен начин, отколкото е била, и по всяка вероятност не носи спомен за това, което е била преди това - тя или части от нея.
Но това си е мое лично мнение...

А от зодии нищичко не отбирам.

И кралска сватба не гледам... нито пък други, освен едно предаване за манджането по време на сватби...

# 107
  • sf
Ох, не мога да сколасам за компа. Добре,че днес е петък, утре няма да се будя от часовник, ама ако Вико стане преди 8 ще го изгоня на улицата  Joy
Сватбата хич не ме вълнува, снобарско ми е. По принцип не съм фен на такива особи, а и принцът грозееен  Rolling Eyes и Роки каза' кво ме вълнува тая сватба като не съм поканена"  hahaha
За зодии си говорите- аз знаете съм Овен  Mr. Green  Д. е дева- стиснат е, ревнив е, винаги е прав, чуждо мнение не приема  Joy
Вико е Рак, а Роки- Близнаци . Имам разни книги по темата,ама не ме запленяват много.
На мъжо му казаха още 10дена да е в гипс и той откача направо. Тръшка се, мрънка, изял си е ноктите до кожа  ooooh! направо в чудо се виждам. Нестабилността в работата съвсем го скапва. Говорихме си и за емиграция в някакъв бъдещ момент.

Забравих какво още ще пиша, събирам от вчера още, а сега забравих  Joy

AAAA Maрти честит рожден ден, здраве и лЮбов на всички с теб! ,

# 108
Утре съм сама с децата,Д. е на семинар тук в София.Ще видим какво ще правим,те си чакат киното обаче първо не ми се затваря ако времето е хубаво ,второ и не ми се дават тия грешни пари но ще видим.
Голяма е истерията покрай тази сватба,сякаш си запълваме живота с живота на другите,но пък и тия особи затва съществуват.Чак и На кафе цял ден върви егати.На мен ми хареса сватбата,и двамата като двойка,ама верно си погрозня Уилям,а тоя Чарли брат му ми е супер забавен,такъв червенокос и луничест,абсолютен квартален разбойник.
Вики трудно е когато си активен и в един момент и ден в повече ти се струва непосилен,но ще се справи.

# 109
  • София
НА изложението пред Народния театър има щанд на Planters. Взех зи две тестерчета от матиращия с хиал. киселина и пробвах на място на ръката си - супер попи (то и ръката ми беше супер суха), но ми се струва силно ароматизиран - Иве, теб не те ли дразнеше това? До неделя е изложението. Био бонбони търсих, ама не намерих, но аз минах съвсем набързо.

Марисса, да, може да поспорим. Но ще е безмислено - доказало се е, че мненията ни за мъжете са доста различни Mr. Green. Но наистина за проницателността на скорпионите съм категорична (колкото и да не вярвам сериозно, че зодиите определят човека).

Сега гледах малко снимки от сватбата в интернет. Хареса ми роклята на булката, но леле колко дълъг шлейф! Дамите са с много интересни шапки, на Виктория Бекъм ми хареса, макар че на снимката визията й ми се стори малко мрачна като цяло.

# 110
Галенче,едно с едно коментираш както в студията бяха коментарите.Аз неможах да ида на изложението защото трябваше да изляза рано да помагам на свеки.И въобще скоро се очертава край на спокойния период за мен,ако може да се нарече така че е бил спокоен.Това от което най-много бягам ми идва до главата,тази година явно ще ми е под този знак,да изживея и най-противните си страхове.Дано не съм права и да се измъкна все пак.
На мен пък тестерите на Плантерс на нищо не миришеха,но бяха от 2007.

# 111
  • USA
Май аз съм единствената ентусиазирана за сватбата Simple Smile, въпреки че гледах 5 мин преди да тръгна за летището. Много е красива Кейт с тази рокля. Ще разкраси кралското семейство Wink. Уилиам на мен ми харесва. Янче, Хари се казва разбойникът Simple Smile, Чарли е таткото Simple Smile.
Вики, как ти снобарее, снобството е преструвка, това си е истинската аристокрация. Виж за Бекъмка да кажеш, че снобарее е мн точно, ама за принца Simple Smile...

# 112
  • София
Не ми мирише Айка не ме дразни,в сравнение с Колистар ЕЛ и Скинкод,миризмата му е нищожна.Крема е с ув филтър и за мен е по добър за през деня.
Да похваля и пудрата на шисейдо уникална е.
Шлеифа е скромен на кралицата е бил 7,5м Mr. Green снощи гледах повечето свадби след 2-та световна война в англ.краско семейство.
Мъж ми ще ми вземе бактробан,да почвам да се мажа че откачих с тези гадове в носа

# 113
Да да объркала съм като пиша инъче знам имената,просто си мисля за други неща съжалявам,много грешки правя.Аз не бях ентусиазирана,но се разчувствах много и на мен Кейт много ми допада.
И много ми хареса как се целунаха на тераската.

# 114
  • София
Пък аз гледам Коломбо...  Laughing

# 115
  • Sofia
Кати, мерси за инфото за КиК - аз знам, че са спрели номера от производсто, но се надявах да има останали някъде ..... Ще търся друг вариант ... Но те са просто ненормални - разликата между номерата е повече от 1.5 см  ooooh! Отиваме да търсим на Капчица буйки. ...

# 116
  • sf
Като цяло ми снобарее аристокрацията. Някой си някога решил,че някой си е аристократ. Ами кръвта му не е синя и т.н.  Joy освен това монархията като цяло не я приемам. Народът няма избор, който се рдои,той се качва на трона. Не че ние като имаме избор, избираме каквото трябва, ама все пак  Joy
ще ми се да се махам от тая държава, ама ме е шубе  Thinking

# 117
  • София
Вико,на мъж ми сестра му нали е в Испания,каза че е голяма криза,мъжа и е без работа а е супер работохолик и си е испанец.Така че.....тук ще си седим,само ако Вели не ни викне да и носим лаптопа Mr. Green Mr. Green а може и ските на мъж и ако се изморява Joy Joy

# 118
  • sf
Е то ясно,че навсякъде е криза,ама тука много взех да се вглеждам, мръсно, мизерно, хората няма и да споменавам- балканци  Joy
След малко отиваме семейно за децата и после на тренировка. Д. все ми намира кусури на шофирането, да не говорим за паркирането  Joy нямам търпение да подкара сам.
Утре сме на рд в парка.

# 119
За мен аристократ и сноб са противоположни понятия. Аристократизмът не е просто потекло, много повече от родословно дърво е. Спомням си на моята сватба как Мариса направи панаира, че иска при леля в гражданското, а след това в църквата държеше само тя да ми носи шлейфа. Представяте ли си на връстничките й на сватбата на Кейт и Уилям да им беше хрумнало нещо такова. Като гледах речта на краля ми направи впечатление как се държат Маргарет и Елизабет с баща си, е как там няма детски пубертет и сцени не ми е ясно. Уилям ми харесва, има интелигентно излъчване. Кейт е красива

Иве, ще ни разориш, стига си промотирала  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт