Юли 2007

• 21 703
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • sf
Ами това държание е наложено,  и малки и големи правят каквот ТРЯБВа , а не каквото искат.
не съм фен, нещо не са ми на сърце, особено пък английската кралица, не че й пука на нея аз какво мисля  Joy ама ако нямаше късмета да се роди със сребърна лъжичка в устата, каква щеше да е? определено повече уважавам и харесвам хора,дето са постигнали нещо сами, с ум, с работа и т.н. а не от родословното си дърво.

От 15:30 повтарят Листопад, тия начални серии не съм ги гледала и са ми интересни.

Какво ще готвите, закъсвам за идеи  Thinking

# 121
  • София,
Марти Честит Рожден Ден!  bouquet Бъди много щастлива и обичана, и не се отказвай да сбъдваш мечтите си! Hug

# 122
  • София
И за мен Кейт е красива. Уилям преди ми харесваше, ама сега все повече ми заприличва на баща си (той определено не ми харесва). Много е хубава наистина роклята, само нещо на бюста е недоизкусурена като че ли като кройка, което ме изненада, аз съм чувствителна на тази тема, че като отидох да си взема моята рокля готова и като я облякох се ужасих - на бюста беше с конусови форми почти, стил Мадона  Shocked, направо ми се дорева, но дизайнерката колкото и да мрънкаше, че е много трудно да се коригира корсет и го прави само на моя отговорност, го оправи за един ден и много ми хареса как стана.

Вики, ако обичате, направи супа/яхния от коприва, сега е сезонът.

# 123

Специален поздрав за Велинчето!

# 124
Ние бяхме на РД на нашата приятелка, Никола и Десо още са, аз се прибрах, защото на Великанчо като му се доспало и започнал да рови в блузата на майка ми, видяла се в чудо  Laughing по-нахален е от брат си на неговата възраст, Никола поне бабите не нападаше. Подаръкът се хареса, въпреки че малката споделила с майка си, че очаква Никола да й подари пръстен  Laughing Ако знаех, щяхме да й вземем пръстенче

# 125
  • София
Кати, мерси за инфото за КиК - аз знам, че са спрели номера от производсто, но се надявах да има останали някъде ..... Ще търся друг вариант ... Но те са просто ненормални - разликата между номерата е повече от 1.5 см  ooooh! Отиваме да търсим на Капчица буйки. ...

Спрели са ги преди повече от 2 години - едва ли има някъде залежали...

# 126
  • София
Марти моите не са кърмени ама ве още ровят из деколтето ми и твърдят че са пили мляко,ама дали от мен или от някоя предишна майка newsm78 представям си тези дълго кърмените.

не съм агент ама пудрата е......не вярвах че пудра може да седи така естествено,на фона на 3-те цвята който предлагат дъглас,а по пренцип са 8 ooooh! сега си търся нощен крем хем да е за мазна кожа хем да не изсушава Laughing

# 127
Марти, честит празник! Желая ти здраве и любов!
Моята прабаба е от Австрия от стар аристократичен род.Имали са прислуга и гувернантка. Прадядо ми отишъл да учи във Виена и там са се запознали, довел си я тук. Синът им, бащата на майка сега е на 85, да ни е жив и здрав. Е, няма толкова възпитан и образован човек. Не спира да чете, да се интересува. Знае историята на България с милиони имена и дати. Така, че според мен произходът на човек, семейството  си е от значение. Е вече с поколенията се претопява, както при нас Mr. Green

# 128
  • Асеновград
Бубе , на теб ти личи , че си от аристокрацията , имаш такова излъчване.
Аз съм от село  Mr. Green , само дето съм хилава , сигурно в друго време е нямало да отцелея.
Тедо от няколко дена се оплаква , че го боят краката.Гошо казва , че и него са го болели така , било от растежа  newsm78.

# 129
  • USA
Янче, хиляди благодарности! Точно това исках да видя  Hug Grinning

Били, и аз съм от селската технокрация  Mr. Green.

Аз се прибрах в ЛА и след малко заминаваме на ски  Crazy.

# 130
На ски ли ,хаха аз вече само за морето си мисля!
Аз съм от стар земеделски род,както повтяра постояно дядо ми,замеделци ама те в Добруджа повечето са такива.В моя род земята е свещена,може да нямаш пари за храна дето се вика но земята не се пипа и не се продава,дори един ден да ми препишат земя ще е с клауза да не мога да продавам примерно ,нещо от тоя сорт.Д. не го разбира и все ме напада за тази земя,но това е положението.Вуйчо ми е единствения който направи грешката да продаде наша земя между Албена и Балчик и само лошо му дойде до главата.Да не говорим,че тази земя след продажбата скочи като стойност толкова,че и той сигурно съжелява още.
Мойте са дълго кърмени но никакво внимание не обръщат на гърдите ми,някой път като ме видят гола и като ми се смеят какви ми били големи.. и аз им викам какво се смеете колко сте висели по тях,те не вярват и не си спомнят,показвам им снимки,абе в мойте никакви страни идеи,спомени,единствено кошмарите и някой сънища интересни които ми споделят.
Днес съм с двамата,още се чудя накъде и какво.

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 08:58 от I.a.n.a

# 131
  • София
ДУ
Стахана и двамата в 8,3ч ще ходим при Х и довечера на цирк,то ние по голям цирк сме Mr. Green
Яна в момента не се продава земя,така казва мъж ми а той следи земеделските неща,не че по принцип се продава Wink Моите дядо и баба са учили извън българия в Загреб и в Берлин,после работят в плевен лекар и счетоводител,другите ми са софиянци нищо особенно в образованието,но мисля че има наследственост.Познавам много хора с образование аууууу колко са пошли,а без доста по знаещи и приятни за контактуване.
Марти от коя дата сте в Марето че забравих?

# 132
Хей, Били, стана ми много приятно, но едва ли има много от аристократизма в мен  Wink
Ние отиваме на детски рожден ден. Вечерта сме на сватба. Сега цедя кърма да оставя за Юличката. Ще съм с къса рокля и с мнооооого високи лачени обувки Joy

# 133
Иве, от 11-ти юни, айде идвайте Hug

Чудим се към зоо-то ли, къде ли...

# 134
  • sf
ДУ
Аз снощи прекалих с едно бяло вино  Crazy отворихме бутилката, мъжо пийна 30-40мл и после се оказа,че аз съм изпила другото  Joy спах като пън, не ми се беше случвало скоро, сутринта обаче Вико ме събуди в 7. още обмислям отмъщение  hahaha
По обед сме в Западния парк.
Нашия род е прост бачкаторски, никакъв аристократизъм  Mr. Green
Някой да знае гръцки?

Общи условия

Активация на акаунт