Юли 2007

• 21 705
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Марти РД ден е на 14 няма да стане,надявах се да кажеш от 20 Laughing
Нашата дг ще работи до 25 юни bowuu после сборни Laughing
аз вчера се налях със стиримар и едното ми ухо изпука,сега глъхне надявам се да се оправи

# 136
Иве, там ще празнуваме, Мариската е на 21-ви. Ние сме от 11 до 25ти, може втората седмица

# 137
  • София

Е, като изключим, че съм пряк потомец на Цар Давид  Joy друго аристократично в мен няма...  hahaha
Прадядо ми е бил главен електрификатор на София, когато е започнала електрификацията й. Имали са слугиня, баба ми е учила във френския лицей, а прадядото е имал близка среща с високоволнто изпразване. Е, оцелял е. По- напред през 1 ли, 2 ли поколения един пра- дядо е бил главен равин на София... когато ги е имало повечко. На дядо ми бащата е бил търговец м/у Видин и... каквото и да се намира отсреща. Щъкали са напред- назад, докато прабабата е забременяла. Тогава решили, че по- им харесва да живеят в Бг и се установили във Видин.
От другата страна са селяни, без особени количества притежавана земя...

Съгласна съм с концепцията, че земя не се продава.

# 138
е защо да не се продава земя? това е част от народопсихологията ни, която не разбирам категорично

# 139
  • Варна
Айде ДД!
Влизам да се похваля  Blush Снощи бях на р.д. на една приятелка- завършихме го в една дискотека.По едно време докато си танцуваме и гледаме позната физиономия припка около нас. Оказа се Калин Врачански на една ръка разстояние.Аз една серия от край до край не съм изгледала на "Стъклен дом", ама нали съм "нахална" провинциалистка и викам на мойте дружки-отивам го дърпам тука за една снимка.Изпих едно на екс и отивам му викам- може ли една снимка, че случайно си нося фотоапарата и случайно и вий сте тук. И той се нахили, явно свикнал дойде прегръдка и щрак.Сега леля ви Вилма си има снимка с Калин/само двамата  Blush/. Ще я пратя на мъжа да му кажа, че съм ходила на кастинг и са ме избрали.Дано да не разпознае дискотеката  Mr. Green
С каква презумпция точно "не се продава земя", че не разбрах.Можеби навремето са ги обработвали и са си вадили хляба от това. Ама сега хич не се виждам да копам.Яна и моя род има земи в Добруджата/ в Каварна по точно/

# 140
  • София
Aми защо, зависи, ако си я купил с инвестиционна цел, или ако нямаш намерение да обработваш, защо да не я продадеш. Друг е въпросът, че сигурно в Бг терпърва ще поскъпва.

Бубе, чакаме снимки от сватбата!

И Кая хич не помни, че е сучела, изобщо. И на като говори за някое бебе, все казва, че "смуче", което ми е много смешно.

# 141
О Бооти супер,дай да видим снимката,хихи развесели ме!
Ами нашата земя е в кооперация и не е малко,второ качество е,трима души от рода са собственици.То е ясно,че никой няма ресурс от нас да я обработва,но ако не беше тази традиция да се ''пази ''земята и тази нямаше да я има в рода.Специално за мястото на морето вуйчо ми много по гаден начин го продаде не ми се пише тук,но всички го преглътнаха,загубата не беше малка в крайна сметка.От друга страна ми е кофти че брат ми плаща наем тук и няма кой д аму помогне да си вземе жилище,но и аз лично пък държа много на един друг имот, по принцип ние сме с млади родители и те държат нещата.Държат слабо казано,ние с брат ми повече държим май но и тва е дълга тема.Най-важното за мен е да не се изпокараме и т.н.
Купих на Надина трутинетка,на Никола пушка която този път издържа три часа.Абе детето ми се разтрои вече и аз,какви са тия пушки с такава тънка пластмаса,направо вече се чудя каква да вема 4та се чупи и прецаква няма и ден,писна ми от боклуци.

# 142
Бути, опасна си  Laughing

Янче, на Никола пушката е от хипо, прилича на истинска и е здрава, около 20 лв струва. Виж хубава сабя не мога да намееря, имаме един куп изпочупени китайски боклуци, който той не ми дава да изхвърля и много ме дразнят. Днес от зоо-то взехме някаква на бен тен, пак страшен боклук...

# 143
 wavey
BOOTY  Laughing и мен развесели, особено с идеята как да представиш фотото на съпруга си  Laughing Grinning
Много хубав ден изкарахме:) Слънце, красота  Flutter
Ина напоследък /пу-пу да не чуе дявола/ май разбра за какво са дадени ушите на човек и е кротичка  Heart Eyes
Много интересни теми сте подхванали - зодии, християнство, прераждане  Peace
  bouquet

# 144
Марти,щтрака ли пушката?Не е от тия на батериите,страно аз няколко пъти ходих в Хипото и нямаше в нашето.
За да ви кажа за моя земеделски род колко е стар и т.н,в музея Й.Йовков има снимка на дядото на дядо ми,Вълчан който е прототип на героя в разказа на Й. Йовков.  Crazy
Уф децата само ме прекъсват.
В гимназията проследявах родословното си дърво,беше ми интересно тогава.Сега не ми е интересно,някак не се опреличавам с тая далечна кръвна връзка.Имала съм дядо кръчар,барман,прадядо де.Имала съм прабаба дето си е отгледала 6 братя и сестри щото родителите й загиват,имала съм дядо кмет и се е казвал Никола,знаех за този дядо но не ми бяха казвали името и като казах ,че искам моя син да е Никола наште веднага се сетиха.Разказвали са ми и за две така интересни любовни истории също.Интересно е,но не се е запазило много.Честно казано и какъв е смисъла.Дори имаме наследствена къща в Жеравна която е собственост на братовчед,част от рода ми произхожда от Жеравна и аз единственос това място се чувствам някак свързана.Малкото пъти когато съм била в това селце съм имала много странно усещане.

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 20:44 от I.a.n.a

# 145
Янче, щрака. Като истинска е, няма батерии. Има мерник, който се маха. ето я  Simple Smile

# 146
Мерси Марти,ще я потърся.Може би в нашто Хипо я няма но щом е във веригата ще я поръчам.
Ние по път за Метро спряхме на Джъмбо и имаше такива пушки,но много трудно се натискаше спусъка щото по принцип са с капси.И Д. беше благосклонен вече стъпил в Джъмбо пушка не взехме ама забра Никола една кола с дистанционно пък аз си харесах чаша за кафе.Имам си мании и едната е свързана с кафето ми сутрин,от 5 год. сутрин пия кафето си в една чаша с магаре на нея,там ми е най-вкусно и си я обичам,Д. имаше същата с куче обаче аз му счупих неговата и той ми взима сутрин мойта и се дразня,ужас сега като го пиша много тъпо ми звучи.Тва от възраста ли от какво незнам,куку изкуках.

# 147
  • София
Яна аз имам една от майка ми била съм на 7-8 години още пия в нея и не си я давам на никой Heart Eyes Crazy
Цирка мина добре като изключим тръшкането на излизане за някакви боклуци.Иначе на мен не ми хареса,е аплодирах но.....само момчетата с моторите бяха нещо различно.За лъвовете ми стана адски мъчно,направо щях да ревна

# 148
  • София
С каква презумпция точно "не се продава земя", че не разбрах.Можеби навремето са ги обработвали и са си вадили хляба от това. Ама сега хич не се виждам да копам.Яна и моя род има земи в Добруджата/ в Каварна по точно/

Щото земята винаги ще е там. И винаги ще ражда. Повече, по- малко, трудно, лесно, но я има. И ако всичко друго се провали... винаги има едно "последно".

# 149
  • София
Марти,щтрака ли пушката?Не е от тия на батериите,страно аз няколко пъти ходих в Хипото и нямаше в нашето.
За да ви кажа за моя земеделски род колко е стар и т.н,в музея Й.Йовков има снимка на дядото на дядо ми,Вълчан който е прототип на героя в разказа на Й. Йовков.  Crazy
Уф децата само ме прекъсват.
В гимназията проследявах родословното си дърво,беше ми интересно тогава.Сега не ми е интересно,някак не се опреличавам с тая далечна кръвна връзка.Имала съм дядо кръчар,барман,прадядо де.Имала съм прабаба дето си е отгледала 6 братя и сестри щото родителите й загиват,имала съм дядо кмет и се е казвал Никола,знаех за този дядо но не ми бяха казвали името и като казах ,че искам моя син да е Никола наште веднага се сетиха.Разказвали са ми и за две така интересни любовни истории също.Интересно е,но не се е запазило много.Честно казано и какъв е смисъла.Дори имаме наследствена къща в Жеравна която е собственост на братовчед,част от рода ми произхожда от Жеравна и аз единственос това място се чувствам някак свързана.Малкото пъти когато съм била в това селце съм имала много странно усещане.

Ей, това е страшно интересно!!!

Ако не е някаква семейна тайна - ще разкажеш ли нещо повече за бабата с братята и сестрите? И за любовните истории?

Общи условия

Активация на акаунт