в чая.Незнам дали може канела вече?Иначе това е безотказно за разстройство.
Дани издай какво ви изписаха и при Н?
Какво ще ги правите за 6 май?Времето о дават гадно,няма нещо интересно в театъра кино...
Мъчно ми стана за Гого. Какво са му говорили тези девойки?
дръж се. Нали знаете че нещата трябва хууубаво да се разбъркат преди да се оправят. (чакам го този момент) 

, даже лятото ще ходим на море с всички какички и батковци, на някакъв фестивал Аполония или нещо такова в Созопол
, /само се надявам да не съм на държавен изпит тогава и да не можем да отидем/. Абе общо взето от клуба съм страшно доволна
, и Вероника ще танцува там със сигурност, но няма да е от ДГ, ще я запиша догодина директно на школата
, че тя в ДГ е записана ама не е ходила грам. 

. Като цяло сега повечето аз говорих - четири часа общо - Вероника изтеряса - тя дето е толкова кротка, накрая и писна, много неща си говорехме. На мен ми даде Фосфор - засега, а на Вероника едно странно - дето за първи път го чувам, при нея лечението ще е коренно различно, първо ще се почне от стомашните проблеми, повръщането и запека, определи я като злояда, или по скоро неусвояваща храните
- на нея и даде исирика. Каза че тя първо трябва малко да поналее като цяло - щото е много слаба и дребна,

ШУши аз верно не съм наясно какво ще е точно, абе някакъв фестивал ще е, но ние ще сме там от 10 до 15 юли, а държавния ми ще е точно юли, само да не да е след това, поне в края. А иначе си има програма там някаква, а Музите се казвал Фестивала - Ицко сега ме светна
, сори, организира се от общината - настаняването е в малки хотелчета две - три звезди, ние ще сме в някакъв Елинор, доколкото разбрах аз, то още нищо не е сигурно де, но поне сме се записали
. Миналата година пак ходиха и бяха много доволни и децата и родителите, страхотно си бяха изкарали, хем почивка, хем забавление
.
да му даде и на него нещо за "наливане"
Дръж ни в течение дали има подобрение след това, че живо се интересувам.