Тема Незабравима 193

• 30 408
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet

Благодаря ви за пожеланията и стихчетата! Направихте деня ми по-красив и весел!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Много ценя всеки един от вас и наистина се чувствам като у дома си тук! Благодаря ви, че сте моето второ семейство!  Hug
Хайде стига с тези кафета - време е за торта и шампанско!

Кой е като мене днес
вие сте ми анти стрес
с пожелания и стих
правите деня красив

За отплата каня ви сега
да празнуваме до вечерта
моят ден да споделите
с мене да се веселите

За рожденият ми ден
с благодарности от мен
тортичка си вии хапнете
и шампанско с мен пийнете!

Наздраве, мила да си жива и здрава, благодаря за тортата тя ми е любима!  love001

# 332
Ч.Р.Д , Бобо
Поднасяме ти букет от слънца и целувки. Зодия Телец сме много борбени, позитивни и гледаме оптимистично на света.
Приеми и пожеланията ни с песен.
http://www.youtube.com/watch?v=x9WOMdpXWbo&feature=related

# 333
# 334
  • Варна
Бобо , благодаря за вкусната торта и шампанското , отиде ми диетата. Слънце , пожелавам ти днес , да изживееш един незабравим празник

П.С  Обичаме те

# 335
Милена, благодарности за превода,   bouquet  love001На мен ми стана много тъжно,този Бту го искараха недосегаем! Crossing Arms Искараха, че съседите нямат никаква полиция! Thinking
Рекси прекрасни гифчета!  bouquet Heart Eyes Laughing
Боб, стихчето посветено ба Бобо е страхотно!  bouquet

# 336
Добър ден!

Не гледах серията снощи, /ще наваксвам/, но виждам, че така премонтиран /само от гифчетата на Рекси и Пепелка/, хваща окото... Аз мога само да предполагам кой ще е следващия актьор, който ще напусне сериала, но за това ще ми е нужно все пак да хвърля едно око на епизода...  Mr. Green

А сега искам да поздравя една дама с душа на бохем, и сърце, грамадно като вселената...

Бобояна, всяка наша година е стъпало към време и място, където не сме били и няма да се върнем отново. Затова владей годините, господствай във времето и се наслаждавай на мястото - тук и сега. На бъдещето ще бъдем гости, на миналото бяхме домакини. Днес е твоето настояще. И то е само за теб.

Честит Рожден Ден, мила!

# 337
  • Варна
            Сега вече мога да кажа , добър ден скъпи мои Незабравими.

Председателю , както и да те хваля , каквото и да кажа , ще е недостатъчно , уникален си човече , много се забавлявах на стиховете ти.

Боб - страшна фурия си напоследък , скъпа с твоите творения имам коремобол  hahaha hahaha hahaha, Дани - поезията ти е в кръвта , от силно по - силно стихотворение, Бобо , добре изказани емоции в стихотворна форма , голям си сладкиш.

Рекси , а бе слънце ти си неуморна - преводи , гифчета , огромно благодаря   bouquet

Слънчо , ти си фея , какви красоти сътворяваш малеееее   bouquet

Пепелка , страхотни гифчета , браво скъпа   bouquet

Милена Д , госпожа Броненосец , госпожа Леман чрез Ивва,Рекси ,  вие сте безценни , благодаря за усилията и труда , който полагате за да ни осветлите в диалозите  bowuu  bouquet

Златна рибка , златна си , благодаря за субовете на 80 епизод.  bouquet , Ивва , благодаря за субовете на фрагментите , страхотни сте омичета   bouquet  bouquet  bouquet  :bouquet

Пропуснах ли някого ? Дано не съм . Всички сте страхотни , радвам се че съм част от този форум.

Този поздрав е за вас -scorpions "still loving you" video

# 338
Кесара, не бях слушала тази песен на "Скорпиънс" от сума ти време. Боже, как се поклащахме под звуците на режещите китари, и какви свалки падаха на този блус... Благодаря!

# 339

Този поздрав е за вас -scorpions "still loving you" video

Еха, слънце страхотен поздрав си избрала, с легендарните Скорпионс...Благодаря ти!  love001  love001  love001

# 340
  • София
Благодаря ви още веднъж за вниманието и прекрасните думи!   bouquet Боби, трогна ме!  Hug Почувствах се някак...специална...почти като Бату! hahaha hahaha hahaha  Лусими - невероятни думи - ще ги запомня! Hug
Всички вие тук сте невероятни! Благодаря, че ви има!

Айде сега и на по питие! Бара е отворен по-рано днес - Мокси даде разрешение, така че настанявайте се.

Всеки момент и Серхан ще дойде, ама чака Йозлем да излезе от тоалетната!  hahaha hahaha hahaha
В наша чест в бара ще снимат генералната репетиция на финалния епизод с хеликоптера - бавят се, защото още не е ясно дали Бату ще пилотира и Мелда ще да тича след него в желанието си да каже, че ще има бебе или пилот ще е Тарък, а Бату ще е вързан за перката!  smile3533 Ама това са дреболии! Разбрала съм се с продуцента, че сценарият за финалния епизод ще го довършим ние, в случай че не ни хареса репетицията. Дано до тогава останат живи герои, че иначе ще дойде малко постничко откъм реплики.  hahaha hahaha hahaha

# 341
  • София

Я-отказвам се.Рюзгяр(вятър) не може да е твоето име.Повече ти отива Кахраман(герой), като татко. Ти си моят герой.Кахраман ще е твоето име.Конят ме познава тате.
Х-разбира се,че те познава.(към коняра)Вие отведете коня

Я-Аз съм най-щастливото дете на света.Знаете ли защо?Защото вие сте ми моите майка и татко.
Е-и ние сме много щастливи да имаме такава дъщеря

# 342
  • Варна
Така е момичета , уникални песни . Scorpions са най - добрите.

# 343
  • Варна
Приятна вечер на всички от мен , забавлявайте се .

# 344
kesara, върна ме в ученическите години, страхотна песен, благодаря!  bouquet newsm51
Рекси  bouquet  love001 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт