Тема Незабравима 193

• 30 418
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Този епизод беше изпълнен с романтични моменти , особено във втората част.Лицата и на тримата сияеха.......Такава любов струеше от Еда и Харун Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  loveuuu  loveuuu  Kissing Heart  Kissing Heart  loveuuu  loveuuu  loveuuu Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,и такова възхищение и доволство от малката Ямур Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower  Wink  Wink People Angel People Angel People Angel sun sun sun Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet,че чак настръхвам!!!!

Сцената със сбогуването беше направо зашеметяваща ,много силна и много добре изиграна.Силни емоции и много точен изказ!!!! smile3501 smile3525 newsm51 newsm51

Здравейте момичета, аз днес незнам за кой път гледам сцената със сбогуването - много силна сцена. много силни думи, много добра актьорска игра... Браво!!! Накараха ме да се просълзя... Cry  Cry Cry Cry Cry

# 376
  • София
Възможно е Мелда да е проумяла ,какъв в действителност е Бату, и че няма никакви шансове да се промени,но въпреки всичко ми изглежда невъзможно така да промени поведението си само за часове.,освен ако все още не обича Харун!!!

И да добавя:Какво ще иска от Харун , нали беше категоричен ,че ще го убие?
Мелда май доста се стресна от думите и заканите на Бату,но аз не мисля че тя обича Харун,дори вече се съмнявам че някога е имала чувства към него.Всичко беше само от инат,искаше да си върне за това че Еда и отне любимия,макар че реално Харун никога не е бил на Мелда.Затова казвам че при нея всичко е егоизъм,ревниво пази собствените си неща и отмъщава когато някой се опита да й ги отнеме.
Относно Бату незнам какви ги е намислил,но не вярвам толкова бързо да убие Харун,целта му е малко да се наслаждава на страднието му,а да го ликвидира е най-лесното

# 377
Утре по Диема следва да видим подобните на дадените снощи моменти , само че от първи сезон и без малката Ямур- гривната от"Кроки"/образно казано/,пръскането с маркуча , разходката с кон и язденето му от Еда,закачките на Еда и влюбените погледи на Харун,танците и т.н.

# 378
  • Монтана
 Здравейте,мили дами и господа–независимо че сега ги няма много,много...,
 Четейки коментарите ви,стиховете ви,гледайки последния шедьовър на Роси,за пореден път откривам смисъла на явлението "Незабравима" и прекрасния тандем Серхан-Йозлем-Ирмак!Всичко друго от сериала вече за съжаление стана едно голямо недоразумение и небивалица след небивалица!Пълнеж,невероятен пълнеж в стремежа към повече серии...
 Но всичко,което се твори тук е невероятно!Благодаря на всички ви,благодаря и за прекрасните преводи на Г-жа Броненосец,Рекси и Милена....предполагам,че и г-жа Леман ще се присъедини...! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 379
  • Монтана
Възможно е Мелда да е проумяла ,какъв в действителност е Бату, и че няма никакви шансове да се промени,но въпреки всичко ми изглежда невъзможно така да промени поведението си само за часове.,освен ако все още не обича Харун!!!

И да добавя:Какво ще иска от Харун , нали беше категоричен ,че ще го убие?
Мелда май доста се стресна от думите и заканите на Бату,но аз не мисля че тя обича Харун,дори вече се съмнявам че някога е имала чувства към него.Всичко беше само от инат,искаше да си върне за това че Еда и отне любимия,макар че реално Харун никога не е бил на Мелда.Затова казвам че при нея всичко е егоизъм,ревниво пази собствените си неща и отмъщава когато някой се опита да й ги отнеме.
Относно Бату незнам какви ги е намислил,но не вярвам толкова бързо да убие Харун,целта му е малко да се наслаждава на страднието му,а да го ликвидира е най-лесното
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Рекси,аз винаги твърдо и упорито съм смятала,че Мелда никога не е обичала Харун!Той беше нейната амбиция,завоевание,което бранеше със зъби и нокти като ценен трофей в колекция на пристрастен играч!И я ненавиждах от момента,в който на скалата се закле да направи живота на Еда непоносим...Което всъщност и направи.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 380
  • Монтана
Бобо,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!С УВАЖЕНИЕ И ПОЖЕЛАНИЕ ЗА НЕПОВТОРИМ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ОТ МЕН:

Hug Hug Hug Hug Hug   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet  hbday bdbaloni happy bd

# 381
Nezabravimka:
Каламитси,радвам се,че се появи-жал ми е за Едже,и предпочитах друго развитие на образа й.Уважавам решението й да спаси всички от брат си.Но,както вече бях писала,може да звучи жестоко,но не смятам,че със смъртта си може да заличи злините,които причини-затова саможертвата й ми изглежда колкото достойна,толкова и глупава.

Дарлинг, знаеш специалното ми отношение към теб, затова ти отговарям!
Не търси особен смисъл и не съди строго  постъпките от любов! Такава е постъпката на Едже! И не можем да кажем, че любовта на Едже е неистинска, а любовта на Еда - истинска!
Това са различни хора и те обичат различно!
Но ако си решила да гледаш на нещата от този ъгъл, филмът изобилства от подобни саможертви без абсолютно никакъв смисъл. Първото място е на Еда!.  Да не говорим, че те нараниха болезнено преди всичко други хора, а не самата Еда!  Едже не остави след себе си развалини и разбити животи!
Да вземем   последния епизод.Бягството на Харун,което си е пак вид саможертва – уж заради любовта му към Еда и Ямур! Не само глупава, но и недостойна саможертва! Нетипично за него!
Но пък нещо познато! По маниера на Еда!
И не съжалявай за Едже! Човек има нужда от подкрепа и разбиране преживе! Сега Едже няма нужда от нищо!

# 382
  • Варна
Благодаря на всички за милите думи за моите стихчета  bowuu
Честно казано и аз не намирам постъпката на Харун за особено смислена, ако е само проява на саможертва в името на любовта. Naughty Нима може да вярва на мъжката дума на Бату, че няма да нарани Еда и Ямур, ако Харун прави каквото му каже- вече би трябвало да знае, че е безчестник! Thinking Още повече, че като го няма Харун, Еда и Ямур остават съвсем беззащитни- сега би трябвало да цъфне Тарък да ги пази! Crossing Arms
Ако обаче Харун е решен да се справи с Бату веднъж завинаги и дай боже, да има някакъв план за това- вече е друга работа, осигурява си време и възможност да го направи! Peace
Още едно стихче от мен Wink 

Да видим! newsm66

Работата вече е страшна-
на кокал е опрял ножа!
Работата ми е важна-
Бату на място да сложа!

Аман от мръсни шерефсизи
и долните им подли пинизи!
Ще взема нещата в ръце-
ще застанем лице в лице!

Ще си поговорим по мъжки-
с юмруци или думи тежки!
Ако трябва "ще се бориме
и със саби ще се колиме"!

С пистолет, опрян в главата
или нож, подпрян в ребрата,
но проблемите ще разрешим!
Да видим кой кого ще победи!

# 383
  • Монтана
Дани,за пореден път-моите най-искрени поздравления!И възхитата ми.... coolcool coolcool coolcool coolcool coolcool sun sun Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 384
Дани поздравления за поредните ти поетични подвизи .  bouquet  bouquet  bouquet

Роси благодаря ти за клипчето . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet Излишно ще е да кажа ,че вече е в графа любими. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 385
Момичета, как мислите дали ще има мъжко попълнение в семейство Арсланлъ???  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 386
  • София
Момичета, как мислите дали ще има мъжко попълнение в семейство Арсланлъ???  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Най-вероятно,за да има равновесие,иначе тати ще стане луд с толкова инатливи жени  Joy Joy Joy Дано му се изпълни мечтата за син,който да го покрепя  Crazy Crazy

# 387
Моят отговор тук е положителен. Не случайно сценаристите ни "подхвърлят" тези реплики на Харун.
Но още доста вода ще изтече докато станем свидетели на този момент.

# 388
  • Монтана
Отлично предположение и напълно логично!С такова желание и така чакано!Каквото и да е-момиче или момченце-дай боже да види бял свят безпрепятствено!  newsm17 newsm17 newsm17 newsm07 newsm07 newsm10 newsm10 newsm10

# 389
  • Монтана
Моят отговор тук е положителен. Не случайно сценаристите ни "подхвърлят" тези реплики на Харун.
Но още доста вода ще изтече докато станем свидетели на този момент.
Абсолютно права,Мокси-за всеобщо съжаление,в този сериал хубавите и очаквани събития идват с много мъка и водят след себе си веднага още повече..... Cry Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт