Тема Незабравима 193

• 30 453
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • Монтана
Дами,не виждам по-добър и подходящ начин да ви пожелая лека нощ освен чрез прекрасното създание на Роси....Браво,Роси!За пореден път-моето огромно възхищение! Hug Hug Hug Hug Hug

Лека нощ и успешен утрешен ден на всички-дори и на тези със "специалното " отношение! Laughing Laughing Laughing Laughing

# 391
Nezabravimka:
Каламитси,радвам се,че се появи-жал ми е за Едже,и предпочитах друго развитие на образа й.Уважавам решението й да спаси всички от брат си.Но,както вече бях писала,може да звучи жестоко,но не смятам,че със смъртта си може да заличи злините,които причини-затова саможертвата й ми изглежда колкото достойна,толкова и глупава.

Дарлинг, знаеш специалното ми отношение към теб, затова ти отговарям!
Не търси особен смисъл и не съди строго  постъпките от любов! Такава е постъпката на Едже! И не можем да кажем, че любовта на Едже е неистинска, а любовта на Еда - истинска!
Това са различни хора и те обичат различно!
Но ако си решила да гледаш на нещата от този ъгъл, филмът изобилства от подобни саможертви без абсолютно никакъв смисъл. Първото място е на Еда!.  Да не говорим, че те нараниха болезнено преди всичко други хора, а не самата Еда!  Едже не остави след себе си развалини и разбити животи!
Да вземем   последния епизод.Бягството на Харун,което си е пак вид саможертва – уж заради любовта му към Еда и Ямур! Не само глупава, но и недостойна саможертва! Нетипично за него!
Но пък нещо познато! По маниера на Еда!
И не съжалявай за Едже! Човек има нужда от подкрепа и разбиране преживе! Сега Едже няма нужда от нищо!

Каламитси,скъпа,
жал ми е за Едже като образ-че не го развиха,че не измислиха нещо по-интересно,отколкото смъртта й-и това не е единственото безсмислено нещо в този сериал.Още повече,че смъртта не й носи никакво опрощение-стореното-сторено.
Не съм давала квалификации нито за любовта на Едже,нито за тази на Еда-всеки,който обича си мисли,че обича истински.
А за саможертвата на Харун-тепърва се надявам да видим-и аз не искам той просто да "избяга"-сигурно ще има двубой с Бату.Но първосигнално винаги се задейства страхът за любимите същества.Не ми се вярва да ги изостави,само защото Бату така е решил.Трябва да има битка на супер Бату и супер Харун-както някой се беше изразил.Надявам се, точно Харун  да намери "ахилесовата"пета на Бату-той му причини толкова нещастия.
И отдавна вече не търся смисъл в този филм-но го гледам,и не мога да остана безмълвна-въпреки,че всеки път се заричам...

# 392
"Ако обаче Харун е решен да се справи с Бату веднъж завинаги и дай боже, да има някакъв план за това- вече е друга работа, осигурява си време и възможност да го направи!"-цитат Дани

Дани,ако сценаристите не му дадат този шанс -ще обезсмислят и неговия образ!Надявам се,точно това да гледаме в следващите епизоди-как Харун се справя с Бату

# 393
  • София
Поне на този етап саможертвата на Харун не е безмислена,просто спаси живота на двете си любими жени,,какво трябваше да направи да гледа как ги разстрелват пред очите му ли  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  Не веднъж се убеди в жестокостите на които е способен така наречения му 'приятел',затова Харун все разумното решение,жертва се за семейството си.Не вярвам да ги остави и занапред на произвола на съдбата,ще направи и невъзможното ,за да е сигурен че са в безопасност.Предполагам че ще има доста игра на гоненица и криеница между него и Бату,искрено се надявам късмета да е на страната на добрия. Не вярвам дори и че Кенан ще измъчва Харун физически,по скоро психически ще налага волята си,а и за него е достатъчно наказанието да бъде далеч от любимите си хора,вътрешно ще се разкъсва.Надявам се полицията също да вземе адекватни мерки за залавянето и унищожението на Бату.
Достатъчно направи Харун и за Едже,погреба я,жалеше за нея,дори сподели с Еда колко е тъжно че е нямало никой ,който дори да я изпрати на онзи свят,всъщност колко самотна е била.Няма си семейство,само един психар за брат,но все пак тя е достатъчно разумна,осъзнала е грешките си и се разкайваше,но стореното зло не може да бъде поправено.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 23:30 от reksi

# 394
Поне на този етап саможертвата на Харун не е безмислена,просто спаси живота на двете си любими жени,,какво трябваше да направи да гледа как ги разстрелват пред очите му ли  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  Не веднъж се убеди в жестокостите на които е способен така наречения му 'приятел',затова Харун все разумното решение,жертва се за семейството си.Не вярвам да ги остави и занапред на произвола на съдбата,ще направи и невъзможното ,за да е сигурен че са в безопасност.Предполагам че ще има доста игра на гоненица и криеница между него и Бату,искрено се надявам късмета да е на страната на добрия. Не вярвам дори и че Кенан ще измъчва Харун физически,по скоро психически ще налага волята си,а и за него е достатъчно наказанието да бъде далеч от любимите си хора,вътрешно ще се разкъсва.Надявам се полицията също да вземе адекватни мерки за залавянето и унищожението на Бату.
Достатъчно направи Харун и за Едже,погреба я,жалеше за нея,дори сподели с Еда колко е тъжно че е нямало никой ,който дори да я изпрати на онзи свят,всъщност колко самотна е била.Няма си семейство,само един психар за брат,но все пак тя е достатъчно разумна,осъзнала е грешките си и се разкайваше,но стореното злоне може да бъде поправено.

Не ми се мисли, как ще страдат Еда и Ямур... Sad Sad Sad Sad Sad Sad

# 395
Поне на този етап саможертвата на Харун не е безмислена,просто спаси живота на двете си любими жени,,какво трябваше да направи да гледа как ги разстрелват пред очите му ли  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  Не веднъж се убеди в жестокостите на които е способен така наречения му 'приятел',затова Харун все разумното решение,жертва се за семейството си.Не вярвам да ги остави и занапред на произвола на съдбата,ще направи и невъзможното ,за да е сигурен че са в безопасност.Предполагам че ще има доста игра на гоненица и криеница между него и Бату,искрено се надявам късмета да е на страната на добрия. Не вярвам дори и че Кенан ще измъчва Харун физически,по скоро психически ще налага волята си,а и за него е достатъчно наказанието да бъде далеч от любимите си хора,вътрешно ще се разкъсва.Надявам се полицията също да вземе адекватни мерки за залавянето и унищожението на Бату.
Достатъчно направи Харун и за Едже,погреба я,жалеше за нея,дори сподели с Еда колко е тъжно че е нямало никой ,който дори да я изпрати на онзи свят,всъщност колко самотна е била.Няма си семейство,само един психар за брат,но все пак тя е достатъчно разумна,осъзнала е грешките си и се разкайваше,но стореното зло не може да бъде поправено.

За мен остана загадка защо никой не присъстваше на погребението на Едже-и какво се случи между нея и Ниса,че не се виждаха през този сезон?
И аз не смятам,че издевателствата на Бату ще са физически-Харун е друга категория противник-Бату ще иска той да страда
Както и не смятам,че Харун ще убие Бату-независимо,че всички,както видяхме ,ходят с патлаци в джобовете,Харун не е убиец.Бату ще лежи в затвора за всичките си злодейства-поне така си мисля.А Мелда ще му ходи на свиждане с бебето(черен хумор) hahaha hahaha hahaha
Освен,ако някой друг не го ликвидира,но мисля,че двубоят трябва да е между двамата:Бату-Харун.
Жалкото,наистина,е,че през това време Еда и Ямур ще страдат,и интересно какво ще кажат на Ямур?

# 396
Аз мисля, че Бату ще умре от ръцете на Мелда или може би ще падне в някой от собствените си капани (мои предположения) Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

# 397
  • Варна
Аз си мисля, че от уважение към верните фенове на сериала, трябва да ни пуснат фрагмана още в петък! Crossing Arms Че няма никакви подсказки накъде ще отива действието, какво ще се случва с героите! Thinking То и за предположения няма много варианти, само ей тъй на сляпо! Crossing Arms Да го пускат тоя фрагман, че не се трае... ooooh! smile3539 Кой знае какво са измислили пак...ooooh!
Лека нощ, незабравими!  smile3531

# 398
Аз мисля, че Бату ще умре от ръцете на Мелда или може би ще падне в някой от собствените си капани (мои предположения) Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

Не знам докъде ще стигне егоизмът на Мелда-и кое ще надделее-страхът или егоизмът.Все пак Бату е баща на детето й....Нейните чувства са ми неясни...

# 399
Аз си мисля, че от уважение към верните фенове на сериала, трябва да ни пуснат фрагмана още в петък!  umnikuu Че няма никакви подсказки накъде ще отива действието, какво ще се случва с героите! Thinking То и за предположения няма много варианти, ей тъй на сляпо само! Crossing Arms Да го пускат тоя фрагман, че не се трае... ooooh! smile3539 кой знае какво са измислили пак...ooooh!
Лека нощ, незабравими!  smile3531

Лека нощ,Дани!
И тази вечер ни дари с чудесни стихове!  bouquet  bouquet  bouquet
Оффф,аз вече със страх ги чакам тия фрагмани-да не видя нещо ужасно-сега поне си фантазираме.
 smile3524

# 400

Не знам докъде ще стигне егоизмът на Мелда-и кое ще надделее-страхът или егоизмът.Все пак Бату е баща на детето й....Нейните чувства са ми неясни...

Вече незнам какво да очаквам от Мелда... напълно непредсказуема  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy като Бату

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 00:22 от haha_pm

# 401
Лека нощ момичета... newsm46 newsm46 newsm46

# 402

Спокойна нощ,и от мен!

# 403
  • София

Х-заповядай
Я-Марси
Х-заповядай,госпожо
Е-благодаря
Х-понеже закъсняхте трябваше аз да взема решение за храната,но преди това

Х-на света най-хубавата ще танцува ли с мен...Г-це Ямур
Я-аз ли?
Х-мхъ

# 404
  • София
Еда-Харун-Ямур(пътуват за чифлика)

Е-има ли нещо да ми казваш?...Станало ли е нещо Харун?
Х-Когато съм сигурен ще ти кажа
Я-намерих,намерих
Е-какво намери,единствената ми?
Я-Рюзгяр,как е?
Е-Рюзгяр?
Я-ооо,вашите умове къде са?Намерих  име за коня.Рюзгяр е много хубаво,не може ли?
Е-да,скъпа и според мен е много хубаво.
Я-тате,на теб не ти ли харесва името ,което избрах?
Х-много ми харесва бебчето ми.Рюзгяр е много хубаво име.
Я-и според мен

Общи условия

Активация на акаунт