Тема Незабравима 193

• 30 293
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Кесара,Ивва с тез стихове за "професионализма" и умопопомрачителни снимки.....   Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 466
  • Варна

">#t=147s[/video]
Поздрав от мен за невероятната фото сесия! #Crazy #Crazy #Crazy
http://www.youtube.com/watch?v=koBWtYVRf-0&feature=player_detailpage#t=147s
браво Ирка,   bouquet жестоко парче .

# 467
  • Варна
Кесара,Ивва с тез стихове за "професионализма" и умопопомрачителни снимки.....   Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Днес е ден на професионализма Диди hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 468
kesara радвам, се че ти хареса! Hug

# 469
# 470
  • Варна

вай , вай , вай , вай  hahaha hahaha hahaha hahaha , ще получа сърцебиене=
Това е един много грижовен баща , дали да не отида и аз с него на басейн  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha, само да не ме третира като дъщеря си  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

П.С Иввка , би ли си поразчистила малко пощата  baby_neutral

# 471
  • Варна
kesara радвам, се че ти хареса! Hug
убийствено е мила   bouquet

# 472

вай , вай , вай , вай  hahaha hahaha hahaha hahaha , ще получа сърцебиене

П.С Иввка , би ли си поразчистила малко пощата  baby_neutral

Разчистих я.    newsm75 newsm75 newsm75

# 473
Дами спрете се малко! newsm76 newsm76 newsm76 #Shocked #Shocked
Страхоте мъж! Heart Eyes

Това е един много грижовен баща , дали да не отида и аз с него на басейн  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha, само да не ме третира като дъщеря си  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 474
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet
Аууу, какви ги вършите с тези снимчици?  newsm09 Тъкмо се бях надръндила да си хортувам с вас за характери, герои и т.н., влизам в темата и  smile3555 ...забравих за какво си мислех  newsm78

А поне да не забравя да поздравя преводачите - Ивче /благодарности на Леман/, Рекси - ама много ни разглези вече - превод гарниран с гифчета!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ред е на стихотворците - Дани - неуморна си! Твоята муза съм я признала за отличничката в групата, Кесарче - отдавна не беше писала - стихчето е трепач!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
И това за "професионалното" поведение на бат Серхо с Йозлемчето ще го повярвам, когато видя по същия начин да се държи с друга колежка.  Naughty Нали знаете, че не съм особен фен на турски сериали, но нарочно прехвърлих няколко сцени от Клетва с Хубавелко и една руса кака - целувки, голи в леглото и т.н. Там бат Серхо е същия точно толкова, колкото аз съм китайска императрица! Crossing Arms

Председателю, въпросчетата не бяха много трудни. Давам отговорите веднагически, за да ми зачетеш изпита, че аман от поправителни! ooooh!
На 1 въпрос - "Куково лято" въпреки, че приемам и отговорите на Вени за всички сезони!  hahaha hahaha hahaha
На 2 въпрос - то е ясно, че продължението е "патки пасе", но би могло да се интерпетира и като "патки пасе, ако не ги е уплашил Бату"  hahaha hahaha hahaha

# 475
  • Варна
О екс рожденничката , тъкмо щях да ти пиша да не се криеш на балкона  Joy Joy Joy

# 476
  • София

Кесарче, то и Едичка няма против да я третира като дете, да я разнася като гергьовско агне по хотели, градинки и т.н. само и само дестинацията да е до леглото!  smile3508 Та се размисли дали нямаш нищо против! Аз лично нямам!  hahaha hahaha hahaha

# 477
  • София
Да се насладим на един от прекрасните моменти от епизода, че скоро такива - йок!  Crossing Arms

http://www.facebook.com/video/video.php?v=188127494567134&oid=189716287710132&comments

# 478
  • Варна

Кесарче, то и Едичка няма против да я третира като дете, да я разнася като гергьовско агне по хотели, градинки и т.н. само и само дестинацията да е до леглото!  smile3508 Та се размисли дали нямаш нищо против! Аз лично нямам!  hahaha hahaha hahaha
Слънце , аз и аз имах впредвид да стигнем до гимнастиката , а не да ме целуват по бузката за лека нощ само  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 479
Здравейте и от мен  Hug Hug

Страшен епизод гледам. Добре че не съм го изгледала докрая още.

Бобо мила присъединявамсе към всички тук с поздравление за теб, нищо че е минал вече рожденния ти ден. Пожелавам ти много здраве, щастие и усмивки. Да си все така позитивна и много лъчезарна. Да бъдеш винаги любима навсякъде и във всичко. Присъединявам се към Боб която каза, че е щастлива да познава такъв човек като теб.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves

Общи условия

Активация на акаунт