Тема Незабравима 193

• 30 256
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Мелда ми взе акъла, верно е бременна. #Crazy
Обяснява на бебето си, че била сърдита на баща му, но после го обикнала и тъкмо щяла да му каже , взел че умрял. Леле Sick #Crazy

Е много бързо бе аблата само с поглед и е прихванала . Joy Joy Joy

# 91
А май другите мислят и двамат за умрели или не съм разбрала? newsm78
След като се установи, че загиналата е Едже вероятно Бату го водят безследно изчезнал...

# 92
  • София
Обяснява на бебето си, че била сърдита на баща му, но после го обикнала и тъкмо щяла да му каже , взел че умрял. Леле Sick #Crazy
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Sick Sick Sick Sick
Мелда ми е интересно от колко време знае че е бременна,да беше изчакала да почне да рита детето че да каже  ooooh! ooooh! ooooh!

# 93
 Пълна подигравка със зрителите до сега,според мен в този епизод.Нищо съществено(без да разбирам,по картинки).Не за канарчета,ами за големи бели птици ни взеха Crossing Arms

# 94
Бурак маи се наточи за парите на Бату чрез Ниса. Тя все още мш е жена.

# 95
Бащата на арас умрял и назан останала бременна, тъкмо щели да се женят и тя останала сама и дала детето са осиновяване, но с условието да винаги близо до него
бАТУ - Ще ВИДИш сметката на тази жена, ще плати с живота на майка си за предатеслтвото

Бату: защо сестричке, защо, цял живот мечтаех да те открия. само ти ме крепеше към живота. живеех с мечтата да те намеря. Не опазих сетричката си, не я опазих заради Арсланлъ, загубих всички. ЗАЩо още съм жив на този проклет свят. Заради любовта си към този мъж ти ни жертва.
Никой вече не може да ме спре, ще си отмъстя, Имам само една цел вече- да те убия, от моите ръце ще умреш, аз ще бъда твоята смърт, Харун Арсланлъ.

# 96
Мелда ми е интересно от колко време знае че е бременна,да беше изчакала да почне да рита детето че да каже  ooooh! ooooh! ooooh!
Май от изнасилването е . #Crazy Shocked

# 97
Ха гробарите не са същите дето са в клипа на фрагмента

# 98
  • Русе
Бащата на арас умрял и назан останала бременна, тъкмо щели да се женят и тя останала сама и дала детето са осиновяване, но с условието да винаги близо до него
бАТУ - Ще ВИДИш сметката на тази жена, ще плати с живота на майка си за предатеслтвото

Бату: защо сестричке, защо, цял живот мечтаех да те открия. само ти ме крепеше към живота. живеех с мечтата да те намеря. Не опазих сетричката си, не я опазих заради Арсланлъ, загубих всички. ЗАЩо още съм жив на този проклет свят. Заради любовта си към този мъж ти ни жертва.
Никой вече не може да ме спре, ще си отмъстя, Имам само една цел вече- да те убия, от моите ръце ще умреш, аз ще бъда твоята смърт, Харун Арсланлъ.
Г-жо Броненосец, благодаря за превода! newsm51

# 99
  • София
Май от изнасилването е . #Crazy Shocked
Със сигурност не може за 1 ден да разбере че е бременна,точно затова се чудя кво чакаше да каже,да почне да рита бебето ли. #Crazy #Crazy Голямо страдание му удря  Sick Sick Sick

# 100
  • Русе

Bai bradar, bibisita, BoBoYana, bon bon, ceci_buba, cvetka79, danidorina, danitoo12, dejavue, dima81b, dorital, eliadn, foksi, ioji, Isis, ivva, jaklin, katia111, lilana 60, magistra, Maia_68, manpla, mariana68, mariq_72, maryes, mikora, mipsy., moni97, moxito, nadejda 76, ndimitrova, onii, samoti, Tara41, TONETO, tsvetyik, twin4, vai1, valia86, valqq85, vassilka85, vesela Simple Smile, winona (+ 11 Скрит/и) и 52 Гости преглежда(т) тази тема.

# 101
Г-жа Броненосец,благодаря  bouquet
Харун е получил писмо от Едже ли newsm78

# 102
  • София
В този филм погребенията са повече от усмивките - тия живота си го нямат за нищо, начи!  Crossing Arms Романтичен филм ли? Кой ни излъга?

# 103
Г-жа Броненосец, благодаря за превода! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 104
  • София
Г-жа Броненосец,благодаря  bouquet
Харун е получил писмо от Едже ли newsm78
Да,в него пишеш че само него е обичала,както и ЯМур,те са били всичко за нея,извиняваше се за лошите неща,които им е причинила и им пожелаваше щастие

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 00:36 от reksi

Общи условия

Активация на акаунт