Тема Незабравима 193

• 30 464
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
ама тези сценаристи....нямам думи...как може Бату да падне от толкова високо с кола и да няма дори една драскотина..... newsm78 newsm78 newsm78
те  не за шарани,ами за червеноперки ни взеха....

# 166
не съм ходила в турция..но това ли е деиствителноста там...това ли искат да гледат насилие и психотрилари..

# 167
  • София
Бату като от приказката Маша и мечока, тъкмо мечокът да поседне, за да лапне питка и Маша от коша се обажда, също като Бату зад борчето: виждам, виждаааам, ти на камък не седи, а на баба ги носи.
Ще изплашим патките, това е ясно.
smile3532 smile3532 smile3532 Да си жива и здрава, че ме разсмя преди лягане! И благодаря за преводите!  newsm51 newsm51 newsm51

# 168
Моментът с виното и пейката много ми напомняха за Ава! Ако и Еда е "хванала"...с Мелда стават две Гюлер бременни.
Вени дано не се окажа права но и този път ми се струва ,че ще мине доста време докато бат Харун разбере за бременността й.Защото аз не се съмнявам такава ще има . Peace

# 169
Какво ли няма да измислят сценаристите за повече пари. То пък толкова алчност...

# 170
права си от такава скала и му няма нищо..на бату

# 171
ама тези сценаристи....нямам думи...как може Бату да падне от толкова високо с кола и да няма дори една драскотина..... newsm78 newsm78 newsm78
  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy hahaha

# 172
Момичета и от мен лека и спокойна нощ . Hug Heart Eyes След този финал едва ли сън ще ме хване ама ........ ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Tired Tired Tired

# 173
  • Русе
Bai bradar, BoBoYana, bon bon, cvetka79, danidorina, danitoo12, ddd_7, dima81b, dim_dim, dorital, eliadn, fentazi_f, foksi, ioji, Isis, iva_0210, ivva, jaklin, jvarbanova, katia111, magistra, Maia_68, manpla, mariana68, mariq_72, maryes, mikora, mipsy., moni97, nadejda 76, natalia, ndimitrova, nezabravimka, onii, pkutieva, rumina, samoti, tsvetyik, twin4, vai1, valia86, valqq85, vassilka85, vesela Simple Smile, winona, диди88 (+ 12 Скрит/и) и 61 Гости преглежда(т) тази тема.

Ние пак си се роим!

# 174
  • София
Моментът с виното и пейката много ми напомняха за Ава! Ако и Еда е "хванала"...с Мелда стават две Гюлер бременни.
Много красив беше момента и Еда как се престори че се е напила и не може да ходи,за да я носи на ръце Харун  hahaha hahaha hahaha hahaha Накрая той й каза незнам кой е детето ти или Ямур  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 175
  • Варна
Добър вечер момичета и момчета , аз също си поплаках . Много тежък край.

Първо да благодаря на Мокси за новата тема  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Стихоплетците - уникални сте , аферим    newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Рекси невероятни гифчета , браво скъпа  newsm51 newsm51 newsm51
На преводачките - госпожа Броненосец , госпожа Леман , Милена Д и Рекси - огромно благодаря.

И днес е специален ден , ако skype , не ме лъже , една невероятна жена има рожден ден.Бобо бъди жива ,здрава , много щастлива , винаги така позитивно настроена и никога усмивката да не слиза от лицето ти . Целувам те. newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday  Gift newsm38  party023 newsm59 nbirthday nbirthday  ura  ura  ura newsm59 newsm59 txtloves

# 176
  • Русе
права си от такава скала и му няма нищо..на бату
Супер-Хару срещу Супер-Бату! newsm78  

# 177
Вени,3 с Ферда.И тя май се държеше за корема newsm78
Тази ФБ страница на филма затворена ли е???
http://www.facebook.com/?ref=home#!/unutulmazresmisayfasi

# 178
с тоя Бату развалиха цялата серия...не знам какво да кажа повече...
лека нощ и спокойни сънища...

# 179
ама тези сценаристи....нямам думи. ..как може Бату да падне от толкова високо с кола и да няма дори една драскотина..... newsm78 newsm78 newsm78
JoyХич ми не пука, аз съм си златна.Laughing hahaha

Общи условия

Активация на акаунт