Тема Незабравима 193

• 30 472
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета, незнам защо но и аз си мисля че Еда е бременна! Wink Wink Wink Wink

# 181
моментите..когато харун и еда са заедно..са винаго красиви.и затова гледаме филма....малката и тя е много сладка...те претупват тези моменти..а наблягат на насилието и на олигофрените..

# 182
ама тези сценаристи....нямам думи. ..как може Бату да падне от толкова високо с кола и да няма дори една драскотина..... newsm78 newsm78 newsm78
те  не за шарани,ами за червеноперки ни взеха....
JoyХич ми не пука, аз съм си златна.Laughing hahaha
ти си повече от златна....  love001

# 183
интересно ми е бату разбра ли че аблата го предаде..

# 184
  • София
Здравейте момичета, незнам защо но и аз си мисля че Еда е бременна! Wink Wink Wink Wink
Най-вероятно ще е бременна,за да е по-голяма агонията  #Crazy #Crazy #Crazy

# 185
  • София
интересно ми е бату разбра ли че аблата го предаде..
Да,нали я попита заради Харун ли го направи  ooooh! ooooh! ooooh!

# 186
Бобо, ако Кесара е права се присъединявам към пожеланията
Да си жива, здрава, много късмет и любов Харунска
  Gift  Gift newsm38 newsm38 newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday

# 187
ама тези сценаристи....нямам думи. ..как може Бату да падне от толкова високо с кола и да няма дори една драскотина..... newsm78 newsm78 newsm78
те  не за шарани,ами за червеноперки ни взеха....
JoyХич ми не пука, аз съм си златна.Laughing hahaha
ти си повече от златна....  love001
Благодаря.
Чакам хабер за Харун от теб? Взеха му здравето на момчето. Заслабнал ми се види.

# 188
Най-вероятно ще е бременна,за да е по-голяма агонията  #Crazy #Crazy #Crazy
Бременна и сама с Ямур, тези сценаристи не са добре!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 189
  • Варна
сценаристите не проумяха че филма се гледа заради римантичните моменти...заради любовта на еда и харун..те вече на са  главни герои....а представят бату като главен герои..и филма от незабравима сугурно трябва да се казва неуловимия..
Това отдавна съм го предложила- само че не неуловимия, а "Недосегаемия..."! Crossing Arms
Често казано няма да гледам как Бату измъчва Харун Naughty- това не съм в състояние да понеса! newsm34 Като се сетя за мъченията над Бурак и косата ми настръхва, но там хвърлях по едно око, но ако сега тръгне да мъчи Харун- НЕ! НЕ! НЕ! newsm11 Не мога да понеса тая гледка, дори самата мисъл ме терзае вече- пууу... smile3514 Отиде ни хубавото момче!  newsm09

# 190
лека нощ и от мен момичета smile3524

# 191
рекси благодаря ти...мисля че мелда се уплаши от бату  от злобата му и затова го направи..

# 192
Колкото и да гадаем и да ни се привиждат бебета, само сценаристите може би си знаят

# 193
  • Варна
лека нощ и от мен момичета smile3524
лека вечер Дори

# 194
Рекси може ли едно въпросче, какво накара Харун да се върне в хотела??? Благодаря предварително!  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт