Тема Незабравима 193

• 30 463
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета, незнам защо но и аз си мисля че Еда е бременна! Wink Wink Wink Wink
Най-вероятно ще е бременна,за да е по-голяма агонията  #Crazy #Crazy #Crazy
Бременна и сама с Ямур, тези сценаристи не са добре!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мисля, че Еда ще се усети защо Харун ги гледа така.Ако Харун си отиде ще страда много, дори и да си знае, че е заради Бату.
А бебе ще има мда... сигурна съм. Като противовес на Мелда.

# 196
съгласна съм недосегаемия..и полиция и..никои не може да спре бату..

# 197
  • София
Рекси може ли едно въпросче, какво накара Харун да се върне в хотела??? Благодаря предварително!  Hug Hug Hug Hug Hug
Обади му се инспектора или незнам  какъв е точно от полицията и му каза че Бату е жив,но е избягал

# 198
Бобо,Честит Рожден Ден!!! newsm59 newsm59 newsm59
Здраве,щастие,любов и късмет ти желая!Нека те бъдат твои постоянни
 спътници  love001

# 199
арас преби 8 охранитела и боса а от бату и тои се страхува..а ниса си го преби бату сама с бухалката...в големи абсурди ни хвърлят сценаристите

# 200
Котилото Гюлерово заедно ще се размножава, защо ли им трябват мъже, само да убъркват породата

# 201
# 202
Рекси може ли едно въпросче, какво накара Харун да се върне в хотела??? Благодаря предварително!  Hug Hug Hug Hug Hug
Обади му се инспектора или незнам  какъв е точно от полицията и му каза че Бату е жив,но е избягал
Благодаря Рекси!!!   bouquet  bouquet  bouquetМного тъжен финал, очите ми се насълзяват като се сетя...  Cry Cry Cry Cry Cry

# 203
Лоша работа! Оффф, много тъжно свърши  smile3518 А ние се чудехме какво ще гледаме до края на юни - ами ето това...........само надеждата за финалният епизод ме държи! Ама до тогава  newsm45 smile3511 newsm45...и Менделинка...ужас!  smile3512

Оффф,голяма драма настана!Не случайно си направиха толкова щастливи снимки-сега Яамур и Еда ще го гледат Харун само на снимка до краая на сериала newsm45
Дано Пепел от рози излезе права,че нещо може да спре Харун...
А Бату надмина всички супергерои в световното кино!

# 204
ама тези сценаристи....нямам думи. ..как може Бату да падне от толкова високо с кола и да няма дори една драскотина..... newsm78 newsm78 newsm78
те  не за шарани,ами за червеноперки ни взеха....
JoyХич ми не пука, аз съм си златна.Laughing hahaha
ти си повече от златна....  love001
Благодаря.
Чакам хабер за Харун от теб? Взеха му здравето на момчето. Заслабнал ми се види.
нещо напоследък ми бяга по тъч линията,та затова може би.... newsm78
но как се появи веднага ще му приготвим вкусотийки и ще му върнем фигурата hahaha hahaha hahaha

# 205
  • Варна
Пък като знам вече каква лудетина е Йозлем след онова интервю newsm10- сигурна съм, че след като са приключили със снимките в оня басейн, тя е скочила във водата заедно с дрехите и джапанките си! newsm62

# 206
Рексиииии,страхотен подпис.Не мога да си отделя погледа от него Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 207
  • София
Пък като знам вече каква лудетина е Йозлем след онова интервю newsm10- сигурна съм, че след като са приключили със снимките в оня басейн, тя е скочила във водата заедно с дрехите и джапанките си! newsm62
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3533 smile3533 smile3533 smile3533 smile3533

# 208
  • София
Кесарче,   love001 излови ме!  hahaha hahaha hahaha
Мислех утре да почерпя, но слагам масата отсега - кой когато има време да заповяда

и наздраве....за мое здраве

# 209
трябваше да дават нашите любимци заедно и щастливи...а облаците и бурите да са около тях..

Общи условия

Активация на акаунт