Тема Незабравима 193

• 30 487
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Лека и спокойна нощ на лягащите Hug

# 226
  • Варна
Страх ме е да легна и току виж Бату ме е събудил. Мелда ако се е осъзнала и е разбрала целта на Бату мисля, че трябва сама да действа и да го ликвидира.
Може вече и аз да влизам в разни филми Peace, че тоя сериал направо ме поболя ooooh!, но ми се струва, че Мелда предаде Бату, щото си даде сметка, че и любовта не е в състояние да го накара да се откаже от фикс-идеята си да отмъщава на Харун и няма никакъв начин да стане по- добър или нещо от сорта, да се промени, да речем... Thinking Мелда май искаше от него да забрави всичко и да опитат да бъдат щастливи или нещо такова, ама той- йок Naughty, ще отмъщава на Харун, щото сестра му го обичала и се затрила заради него! Crossing Arms

# 227
Бобо,  newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59Бъди жива , здрава , много щастие и любов и все така позитивна и лъчезарна! newsm24 newsm24 newsm24 bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 228
Лека нощ момичета и от мен!!! newsm46 newsm46 newsm46 newsm46 newsm46 newsm46

# 229
  • Варна
На мен ли така ми се струва или Харун е освежил прическата! newsm12 newsm12 newsm12 newsm12
И Йозлем е поналяла малко кълките  hahaha hahaha hahaha ,че беше се затрила по едно време
Абе, аз и друго видях newsm53- ръчичките им шарят, очите им бая светкат, много естествено се целуват- сякаш им иде отвътре, а не по сценарий... smile3521

# 230
  • Варна
 #Crazy То станало утре!  smile3555 Лека нощ на всички и успешен ден! Hug
Оооох, събота е толкова далече... ooooh!

# 231
На мен ли така ми се струва или Харун е освежил прическата! newsm12 newsm12 newsm12 newsm12
И Йозлем е поналяла малко кълките  hahaha hahaha hahaha ,че беше се затрила по едно време
Абе, аз и друго видях newsm53- ръчичките им шарят, очите им бая светкат, много естествено се целуват- сякаш им иде отвътре, а не по сценарий... smile3521
Дани,ами те повечето снимки,които пуснаха се оказаха зад кадър....а ние си виждаме,каквото ни се иска hahaha hahaha

# 232
  • София
Еда-Харун на пикника

Е-не мисля че си забравил?
Х-какво?
Е-дадох ти гривна за китката
Х-дала си ми гривна ли?Изобщо не помня.
Е-хвърли я нали?
Х-да хвърлих я.
Е-яяяяя
Х-ааа,спри,скъпа боли ме
Е-Болката добре става,но и ти ми причини страдание.Яяяяя,как можа да я изхвърлиш?
Х-защото ти бях много ядосан....Защото бях много влюбен в теб,но после незнаех на кое място е хвърлена, когато  ти се обадих сутринта
Е-ееее?
Х-в последствие я намерих.Ти си за мен незаменима(най-скъпа)
Е-и ти

# 233

БОБО, Честит Рожден Ден!         

Бъди жива и здрава !
                      Запази Вярата си, не загубвай Надеждата,
                      а Любовта потърси в сърцето си!
                     Животът е кратък, зарежи правилата!
                     Прощавай бързо, целувай бавно!
                     Обичай искрено, смей се от сърце!
                      И никога не забравяй това, което
                      те е накарало да се усмихнеш!

# 234
  • Варна
Дани,ами те повечето снимки,които пуснаха се оказаха зад кадър....а ние си виждаме,каквото ни се иска hahaha hahaha
Kissing Heart Ами то, честно казано, май през целия втори сезон- най -интересното и романтичното е във фрагманите и в снимките, които 90% са зад кадър!  smile3555 Така стана и сега- колко снимки имаше в онова ранчо, пък накрая- няколко минутки само дадоха! Crossing Arms Че и романтичния танц на Харун и Еда го попретупаха набързо- стори ми се дори, че във фрагмана повече дадоха от него! Thinking Дори имаше един кадър, в който Еда се смее, а Харун й говори нещо на ушенцето- аз не видях такъв или нещо съм се разсеяла?! newsm78 Утре пак ще гледам тая серия, щото направо я съсипаха с тия реклами! Crossing Arms
 Лека нощ! Heart Eyes

# 235
BoBo, Честит рожден ден !Здраве, щастие ,любов и то много...
 newsm67 nbirthday
Относно серийката.
Много време отредиха на Мандолинка.... Чооок заман... Sick
Тя си изигра добре ролята да наостри Бату срещу Харун . Rolling Eyes
Можеше да каже на Кенан, че чакат дете,та белким омекне малко, ама нейсе...
Сега Мелда е в пълна безизходица- изнасилена, обременена, изоставена... от всички...Буламач...
Бату ще се похвали за девствеността й на Харун със сигурност. Това ще е част от отмъщението му. Confused
Яамур-Еда-Харун- правят римейк на романтиката от първи сезон.
В този ред на мисли чакам преиграването на сцената във вилата на Хаят... Embarassed
Еххх, мечти... Wink
На места романтиката на Еда и Харун не е перфектна, но монтажистите режат тези моменти с теслата... SickДялкат, дялкат... и накрая ги побират в един фрагман. Sick
Арас сподели с Харун за майка си и Бату... bowuu
Очаквам да помага, пак се сещам за съня му- там е разковничето за финала на Незабравима.
Бату-един билюк народ не може го озапти.Мелда,така и не разбрах, що реши да го предаде на полицията. Май и тя ще търси закачалки, впредвид озлоблението на Бату към нея. newsm78
Ниса- очаквам включване от нея. Тя обича Бату и за разлика от Мелда му е простила изнасилването.Сега, когато го смята за умрял , само дано не реши да му прости и другите дяволии.
Ъшъл-поддаде на Бурак за парите, макар да му се подиграваше първоначално, че е алчен. hahaha
Накрая за Едже-любимката на Каламитси.
Каламитси, евала за защитата й. Напълно заслужена.
Едже излезе истински човек. Съжалявам за смъртта й. Sick
Извиняваше се нон стоп, но го направи с достойнство! Hug
Харун и Еда й отдадоха заслужена чест накрая. bowuu
П.С. Очаквам да видя аватар с едно евро...скоро... Wink

# 236
съня какъв...е

# 237
 пак се сещам за съня му- там е разковничето за финала на Незабравима....не си спомням..точно съня

# 238
katia111
съня какъв...е

Не помня от коя серия е, но си представя Еда и Яамур на една детска площадка. После идва и Харун, който целува Едичка и тримата тръгват да се разхождат. Поглеждат към Арас с уважение, а Еда се хваща за корема. Wink

# 239
Рекси,благодаря  bouquet
Златна рибке,и твоят подпис е страхотен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт