падане на тапата раждане

• 11 684
  • 27
  •   1
Отговори
колко време след като ви падна тапата родихте моята падна в понеделник но няма нищо още при вас как е момичета имах в вторник 1 см разкритие без болки без нищо и казаха ми че като падне тапата до 2 дена се ражда бебето  но няма нищо още.

# 1
Падането на тапата не е гаранция за скорошно раждане. Може и седмица да мине след това , но все пак е някакъв признак ,че събитието наближава . Скоро да се похвалиш....   bouquet

# 2
Mоята започна да пада 2 седмици преди раждането по малко.

# 3
След 4-5 дни бях родила вече......В понеделник започна да пада, в събота бях родила........

Леко раждане!

# 4
Тапата ми падна на два пъти. Родих 2 седмици след падането на първата част /втората падна 6-7 дни след първата/.  Shocked Така, че за мен това не е никаква индикация за раждане. Поне в моя случай. Тапата може да падне и да родиш дори след 10 дни.

# 5
  • Пловдив
Така е, тапата не е гаранция за съвсем скорошно раждане. Аз си мислех, че поне спукването на мехура е такава гаранция, но не се оказа така.

# 6
И на мен ми бяха казали ,че падне ли тапата до два дни трябва да родя.Да,ама не Simple SmileПадна ми точно на термина - предизвикаха ми раждането десет дни след това.Успех и прекрасно бебче  Hug 

# 7
  • В сърцето на моите съкровища...:)
viki23@ , на мен ми падна сутринта в деня, в който родих. Запознах се с малкия следобяд!  Hug Но при всеки е различно. Понякога пада постепенно и така може да мине и седмица.  Peace

# 8
имали вероятност да мине повече от седмица и още да не се е родило

# 9
  • Beyond the Frontiers
Има. Peace
При мен беше след 3 дена.

# 10
  • София
Тапата ми падна след преглед за разкритие, а родих седмица по - късно Peace

# 11
Тапата ми падна след преглед за разкритие, а родих седмица по - късно Peace

Само че, родих 10 дена по-късно, 6 дена след термин.

# 12
Първия път ми падна в 2 часа и родих на другия ден в 11 на обяд
Втория път няма да коментирам... Cry
Третия път падна в 15.00 ч. и родих в 18.30 ч

# 13
ами ще стоя и ще чакам какво да се прави хубавото на секцио е че се знае кога ще се роди бебето а такива като мене ще чакат да ви питам имали ли сте някакво зацапване розово като цикъл но не точно

# 14
На мен тапата ми падна 2 седмици преди да родя, а раждането започна с изтичане на водите  Peace Имах розово зацапване към 8-ми месец, еднократно и всичко си беше ОК

Общи условия

Активация на акаунт