падане на тапата раждане

• 11 685
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
от както падна тази тапа няколко дена имам токова зацапване и ми казаха че било нормално

# 16
При мен около 12 часа преди да родя.
Но.. както се вижда от отговорите, специално с падането на тапата всичко е мноооого раzлично.

# 17
да ви питам като наближи момента на раждане бебето повече ли се мърда или е кротко мерси за отговорите на всички майки

# 18
  • София
някои казват, че е по-кротко, аз не усетих разлика, но моят по принцип никога не е бил от най-ритливите....
все пак трябва да мърда.

# 19
  • София
Първият път родих 48 часа след като ми падна тапата.
Вторият път - въобще нямаше тапа, направо раждане  Crazy

И двата пъти бебчето беше като замръзнало в предстартова позиция  Peace

# 20

тапата ми падна късно вечерта в деня преди раждането.. на следващата сутрин вече имах контракции, т.е. раждането беше започнало! около 24 часа делят падането на тапата от раждането..
Simple Smile

и бях чела тук, че може много време да мине между падането на тапата и началото на раждането, така и очаквах да стане, но - не!

да ви питам като наближи момента на раждане бебето повече ли се мърда или е кротко мерси за отговорите на всички майки

определено стана по-кротичко бебето точно преди да се роди! даже бях почнала да се притеснявам наред ли е всичко!

# 21
  • София-Младост
колко време след като ви падна тапата родихте моята падна в понеделник но няма нищо още при вас как е момичета имах в вторник 1 см разкритие без болки без нищо и казаха ми че като падне тапата до 2 дена се ражда бебето  но няма нищо още.
И с двете деца родих на следващият ден след падането Simple Smile

# 22
И двата пъти нямах тапа  Laughing

# 23
40 часа след падането на тапата започнаха и контракциите  Peace

# 24
  • София
Вики като гледам не е била активна от първи Simple Smile може и да е родила Simple Smile

# 25
На мен тапа ми падна сутринта към 7-8 и родих в 20ч.

В началото беше едва мърдащо, колкото повече му отесняваше, толкова повече мърдаше. В резултат след раждането почти 3 месеца ме болеше лявото ребро, а започна да му пречи още в 5тия месец Whistling .

# 26
Вики като гледам не е била активна от първи Simple Smile може и да е родила Simple Smile

и аз така си мисля... вики, обади се!!! Wink

# 27
След по-малко от 2 денонощия, след тапата, родих.

Общи условия

Активация на акаунт