За мъжете, парите и майките

• 45 650
  • 1 185
  •   1
Отговори
# 600
Четох ГОРЕпубликуваваната книга преди години.
Много е тъпа и заблуждаваща, не се подвеждайте!

# 601
  • София
Защо, Трещи.
Въпреки ориентацията на мозъка ми, аз съм оставам стопроцентова жена.
И много държа на това.

# 602
 Joy Емиии, тъпа, тъпа, колко да е тъпа ...

# 603
  • София
Айде сега.
Ти си такъв сексолет, че колкото и да е тъпа, все ще те преглътнат и с нея.

# 604
МНОГО е тъпа, да прощавате... Много!
Само елементарни мозъци могат да я вземат на сериозно...
.... Crossing Arms

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 18:01 от argun

# 605
Защо, Трещи.
И много държа на това.

По признаците на Шанталче.

# 606
Защо, Трещи.
И много държа на това.

По признаците на Шанталче.

Ха  Grinning

# 607
Всъщност ,доказано е ,че жените с типично мъжко поведение имат доста повече от нормалното за женското съсловие тестостерон.   Laughing
И той е причината да мислят,да се държат и донякъде да имат поведението на мъже.
А не общественото и социалното развитие....
Та ,дами с мъжко поведение ,по-добре внимавайте как се храните и какви витамини и добавки взимате.
Не че няма и родени с повече тестостерон,но са изключение.     Grinning

# 608
Всъщност ,доказано е ,че жените с типично мъжко поведение имат доста повече от нормалното за женското съсловие тестостерон.    Laughing
И той е причината да мислят,да се държат и донякъде да имат поведението на мъже.
Та ,дами с мъжко поведение ,по-добре внимавайте как се храните и какви витамини и добавки взимате.

Къде е доказано?

# 609
Тестът в книгата верно бешемного тъп,  освен това въпросите предполагаха интерпретация. Спомянм си че го правихме в компания и много се смяхме на въпроса за разглобяването и поправянето. Едно момче отговори с 'не', а съм сигурна че беше за  'да'. Накрая каза ' е, ако е нещо просто като тостер или ютия естествено,че ще го разглобя, ако е телевизор-не'  Laughing

Краси.мира, както винги елементарна до край:) Има изследвания за връзката между тестостерон и мислене,най общо, но тя засяга повече емоционални реакции, да ги наречем.

Аз имам повече 'мъжки' мозък, вървят ми математика, физика. Много лесно си представям 3д обекти, сечения- ей такива неща. Но си въртя картата например. Мъжът ми по трудно сглобява и си представя нещата,ако трябва тухли с различни размери да се наместят в определен обем е по зле от мен. В математиката също. Но пък умее да говори много по добре , не знам дали е въпрос на мозък или тренинг.
И двамата сме много добре с ляво/дясно.
Така че това делене на мъжки и женски мозък и хормоналното обяснение е много елементарно, особено на нивото във въросната книга.
Освен това, да допиша, традиционно хората с по математическо/логическо мислене показват по добри резултати на IQ тестове, и оттам може би и мита,че мъжете са по умни.

# 610
  • София
Всъщност ,доказано е ,че жените с типично мъжко поведение имат доста повече от нормалното за женското съсловие тестостерон.   Laughing
краси.мира, пак нещо не си разбрала.
Говорим за мислене, а не за поведение.

Ти какво си представи - разкрачена мъжкарана, която псува като хамалин, ли?

# 611
Еее, аз тъкмо да се похваля че съм чела книга и вие веднага - тъпа била. Еми тъпа, ама е книга нали Rolling Eyes

# 612
 Joy Joy Joy
Ох, душицата! Чела си , не ти оспорваме постиженията.

# 613
Важното е да е чела точното нещо, а не произволно.

# 614
  • София
Шанти, не се безпокой.
краси.мира те удари в земята с представата си за "мъжки" мозък.

Беше наистина забавно.
Направо си я представих как е въздъхнала доволно, нарисувала образа на някаква мъжкарана Simple Smile
Простете, но не мога да не се посмея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт