За мъжете, парите и майките

• 45 650
  • 1 185
  •   1
Отговори
# 90
Малко офф -  ооо, темата е много скучна , тук няма никакъв секс. Mr. Green Whistling Mr. Green  Като стигнете до същината ще дОдА пак да се отразя- днес мий ден направо. Joy

Хм, а ти мислиш ли, че ще издържа някоя жена и ще й удовлетворява капризите, ако няма секс.
Ето озари ме гениална мисъл - всъщност майките се дразнят, че синовете им си харчат парите по жена, не защото им пука за парите, а просто защото подозират че синът им прави това, защото въпросната жена прави страхотен секс и те подсъзнателно не могат да премат този факт Wink, Представяйки си малкото си момченце обладавано от..развратница с развратница Joy. . Та и пари ще и дава ooooh!

# 91
  • София
Не бе, готви по-хубаво от мама - не може така.....

Малко офф: понеже последните години много ме е завладяла кулинарията, правя разни неща просто прекрасно - е, свеки не и се извърта езика да ме похвали горката, на рев я избива, защото е свикнала от н-години само нея да боготворят за манджите....Не дай боже синът и да ме потупа по гръбчето пред нея - иде и да избяга... Mr. Green

# 92
Ццц, някои майки са извратени направо ... Що е това съревнование, що е това чудо. Tired

# 93
Ето озари ме гениална мисъл -
Наистина трябва да си намериш работа/занимание  Simple Smile....

# 94
Ето озари ме гениална мисъл -
Наистина трябва да си намериш работа/занимание  Simple Smile....
Планирам го Wink. Като тръгне детето на градина няма да имам много време за вас Laughing

# 95
Интересно ми е ако синовете в един момент се окажат, че са търтеи, увиснали на врата на работещата снаха, дали за тях ще има убийствен поглед, грачене и не помня още какво беше...  Joy Joy

# 96
Интересно ми е ако синовете в един момент се окажат, че са търтеи, увиснали на врата на работещата снаха, дали за тях ще има убийствен поглед, грачене и не помня още какво беше...  Joy Joy

Ти пък - Браво, сине, че я намери тая будала да те храни.   

# 97
Аз пък не виждам нищо лошо в това да споделяш с детето си вижданията си.
Май възпитание се наричаше. Никой никъде не се бърка.

Една явно изтормозена жена завижда на сестра си, която се е оказала с повече късмет. Дай сега да я оплюем дружно, че не си е намерила такъв мъж. И в допълнение да оплюем и свекървите, защото те принципно са зли откачалки.

Иначе дай боже синът ми да може да издържа не една, а няколко жени  Whistling
защото поговорката "който плаща, той поръчва музиката" може да е стара, но си е вярна.

# 98
Чакайте малко - гледането на деца не е ли работа? Особено ако са две, три. За мен това си е работа и то не от най-лесните. Това си е труд, който трябва да се заплаща.
Тази жена сигурно си е давала детето на държавна детска градина - срещу 10 лв. на месец.  и е ползвала болнични, когато си поиска. Друг вариант е да са го гледали баби.
Ако е като в САЩ - детски градини над 1,000 долара месечно, други приказки ще говорите. Сметнете, ако децата са две или три. Тогава мъжът ще е доволен и ще те уважава, че се "жертваш" да стоиш в къщи. Има семейства, които не могат да си позволят гледачка или детски център, ако и двамата нямат квалифицирана и хубава работа. А, както е ясно и в България и САЩ, не всеки има такава.

# 99
  • София
Има разлика между това да възпитаваш детето си и да бъдеш негов приятел, освен родител, както и да имаш активна, така да се каже позиция, ако попадне на видимо неподходящ партньор, от това да цензурираш разходите на сина си/по-често/ по вече създаденото му семейство.

# 100
защото поговорката "който плаща, той поръчва музиката" може да е стара, но си е вярна.

Точно тази поговорка малко ме притеснява, защото има мъже, които казват - Аз те издържам, ти нямаш глас.  Хубаво е да може да я издържа, но по-важно ми е да я уважава.

# 101
  • София
Да. И да я счита за равностоен партньор, ако са преценили семейно да поеме тя децата и домакинството.
Защото, както вички знаем, обичайно този труд се счита за безвъзмезден, естествено от страна на дамската половина от семейството.

# 102
Трещерица, уважението е като властта - не се дава, взима се или се заслужава. Аз пък искам да поръчвам/той да поръчва музиката, защото парите са мои//негови. Уважението който и както си го спечели.

# 103
  • София
Е, аз не мога да не се съглася с твърдението, че една обезпечена финасово жена и една зависима изцяло от съпруга си жена са различно позиционирани, много често.
В този ред на мисли, да дадеш на детето си съответното обезпечение под формата на възпитание, образование и професия, би било повече от достатъчно, за да реагира адекватно, ако някой, някога реши, че и поръчва музиката.
А, ако не и се наложи никога- какво по-хубаво от това.

# 104
Преди жените не са ловували редом с мъжете и пак не е изчезнал човешкият вид. А и няма извори, описващи недоволството на свекървите.
Знам, знам, не живеем в миналото, ама са живели хората.  Laughing
Има и друго-мъжът да не пуска съпругата си да работи, а когато майка му му врънка, че оная го използва, а той си мълчи, защото не иска да си признае, че той не я пуска.

Общи условия

Активация на акаунт