За мъжете, парите и майките

• 45 650
  • 1 185
  •   1
Отговори
# 615
Всъщност ,доказано е ,че жените с типично мъжко поведение имат доста повече от нормалното за женското съсловие тестостерон.   Laughing
И той е причината да мислят,да се държат и донякъде да имат поведението на мъже.
А не общественото и социалното развитие....
Та ,дами с мъжко поведение ,по-добре внимавайте как се храните и какви витамини и добавки взимате.
Не че няма и родени с повече тестостерон,но са изключение.     Grinning
краси.мира, пак нещо не си разбрала.
Говорим за мислене, а не за поведение.
Кое не съм разбрала?    Laughing
Поведението не се ли определя от начина на мислене?    Grinning

# 616
  • София
Точно така. Не си разбрала.

Поведението и обноските са плод на възпитанието, а не на тестостерона, преди всичко. Simple Smile

Може да формират леко повишените нива един малко по-динамичен темперамент, придружен с изразена сексуалност и някои физически белези, като леко повишена окосмяване.
Също така, нивата на тестостерон варират в женския организъм и обичайно преди менструация падат и на това се дължат настроенията, прословути и склонноста към раздразнение и депресивни състояния.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 18:30 от Azzy

# 617
да му се не види значи...пак изпаднах от А група. аз нямам мъжко мислене, и съм в перманентна депресия, не само при пмс  Crazy къде ми е тестостерона  #Crazy

# 618
Гледай го откъм хубавата страна, поне косми немаш Laughing

# 619
космите от там ли идват? не е ли генетично заложено количеството им newsm78

шантал, ако съм ти майка, с тази ти външност ще ти забраня достъпа до всякаква прочитна литература от този вид.
максимум до 40 страница ти давам да прочетеш 'името на розата' и ти стига четене до като станеш баба. тогава минаваш някак неусетно на детските приказки.

# 620
  • София
Това с космите е много сериозен аргумент Simple Smile

Шанти си е много добре, даже Simple Smile

Като заговорихте за книги, обзаведох се за домшно с нещо под заглавие "Светът между краката и".
После ще докладвам.

# 621
Това с космите е много сериозен аргумент Simple Smile

Мъж съм, и майка ми е мъж, и дъщеря ми.

# 622
Давам 10% IQ и 'Махалото на Фуко' срещу перманентно гладки крака  Mr. Green

# 623
  • София
Айде сега. Ай Кю не раздавай, че ще трябва да обясняваме, че високото такова не ти дава визия на Айнщайн.

# 624
Давам 10% IQ и 'Махалото на Фуко' срещу перманентно гладки крака  Mr. Green
ako си прибавя твоите 10 %, ще ви оттърва от присъствието си във форума  Laughing

обаче краката си не давам  Crazy
отивам да готвя, че иначе ме заплашва развод. мъжът ми ще остави всичките си пари на някоя  готвачка, а аз ще трябва да ходя да копая на нивата. не е това живот за мен.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 19:26 от палмира

# 625
# 626
Давам 10% IQ и 'Махалото на Фуко' срещу перманентно гладки крака  Mr. Green
ako си прибавя твоите 10 %, ще ви оттърва от присъствието си във форума  Laughing

обаче краката си не давам  Crazy
отивам да готвя, че иначе ме заплашва развод. мъжът ми ще остави всичките си пари на някоя  готвачка, а аз ще трябва да ходя да копая на нивата. не е това живот за мен.
  bouquet Heart Eyes

# 627
  • София
Давам 10% IQ и 'Махалото на Фуко' срещу перманентно гладки крака  Mr. Green
ako си прибавя твоите 10 %, ще ви оттърва от присъствието си във форума  Laughing

обаче краката си не давам  Crazy
Ще ти изпратя едно Ламборджини за нивата.
Трактор.
Мъжът ми ми го беше приготвил за подарък, че нещо го бях ядосала.
Явно беше сгласил идеята да ми каже, че ми е купил Ламборджини за Рождения ден и да ми сервира трактора.

# 628
Точно така. Не си разбрала.

Поведението и обноските са плод на възпитанието, а не на тестостерона, преди всичко. Simple Smile

Може да формират леко повишените нива един малко по-динамичен темперамент, придружен с изразена сексуалност и някои физически белези, като леко повишена окосмяване.
Също така, нивата на тестостерон варират в женския организъм и обичайно преди менструация падат и на това се дължат настроенията, прословути и склонноста към раздразнение и депресивни състояния.
Ази, извинявай, но и ти говориш малко наизуст.
Няма гаранция и сигурност за нищо, повишеното окосмяване може да е налице и при хормонални нива в нормите.

# 629
да му се не види значи...пак изпаднах от А група. аз нямам мъжко мислене, и съм в перманентна депресия, не само при пмс  Crazy къде ми е тестостерона  #Crazy

Напротив!Точно в А група си....все пак става въпрос за това,жената да е преди всичко жена!    Grinning
А дамите с мъжко мислене и поведение са като грозното пате сред ято лебеди...или като игла в купа сено....т.е. толкова рядко срещани,че не знам дали изобщо могат да се обособят в група.   Laughing
По-скоро са като свободни електрони,лутащи се насам-натам......     Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт