За мъжете, парите и майките

• 45 650
  • 1 185
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Вилоко, плашиш краси.мира.
Моля ти се, не я разсейвай, само да сглоби някаква мисъл, всички сме в очакване.

# 646
Моля ти се, не я разсейвай, само да сглоби някаква мисъл, всички сме в очакване.
Защото съм грозна ли /като грозното пате/  Embarassed

# 647
Какво значи мъжко мислене? Надявам се не се базираш на критериите на Шанталче.
Ако искате да знаете, аз съм най-наясно какво е мъжко мислене, доказатество за което е тоталният ми успех сред мъжете и влиянието ми над тях. Така че, подигравайте ми се за книгата и за други неща, но аз си се смея последна Wink

Ох, Шанти, късно ми е да се уча. Макар че, де да знаеш. Не че не съм използвала някои свои качества в интерес на работата.

# 648
  • София
Защото съм грозна ли /като грозното пате/  Embarassed
Глупости не говори.

# 649
Знам ли вече, то форумът е като криво огледало - влизаш един сутрин - излизаш след няколко теми - друг /ако се връзваш на хорското писане/ ... Joy

# 650
О, може, разбира се. Просто ако си брюнетка.
Няколко са причните, но това е обект на медицината, сега разглеждаме щателно обекта на психологията. Laughing

# 651
Да не забравяме, че прекаленоовишено окосмяване според форума и според медицината са съвсем различни неща  Mr. Green простете, че пак към космите, ама нали съм при грозните патета, само перушината ми остана да си приглаждам с утеха.

пп. стана ясно, че не ме бива с думите, мъж съм, какво да се прави:)

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 11:26 от Рокси

# 652
Ако искате да знаете, аз съм най-наясно какво е мъжко мислене, доказатество за което е тоталният ми успех сред мъжете и влиянието ми над тях. Така че, подигравайте ми се за книгата и за други неща, но аз си се смея последна Wink
Шанталче,точно ти си жена в пълния смисъл на тая дума.И като мислене,и като поведение ,и като разсъждения.....   Grinning   И ако е вярно това за тоталния ти успех сред мъжете,е най-голямото доказателство ,че нямаш ама нищо общо с мъжко мислене и поведение!    Peace

Сега заговори за поведение.
Оърка го с мислене, или за теб са едно и също.
Я пак....   Mr. Green

Цитат
А дамите с мъжко мислене и поведение
Начина на мислене определя поведението.
Да разделиш едното от другото значи ,че действаш без грам мисъл.....   Laughing
Ама те тези хора са за едно друго заведение.....    Laughing

# 653
  • София
Ох, бе. Казах леко повишено окосмяване.
Сега, стана прекалено окосмяването.
Накрая съвсем ще я затрудните тази жена в дефинициите.
Много и се искаше на милата да види мъжкарани такива, разкрачени, космати, изобщо радост за окото.

краси.мира, не ти се получава да се правиш на психолог.

# 654

Измъкване в стил Вилико.....    hahaha

Дежурната реплика,като няма какво да кажете......
"Не ти се получава!"    Mr. Green

Получава ми се,ама е толкова трудно да го признаете......     Laughing

# 655
Ама и вие двете хи4 не се оби4ате  Peace
И Вили-то като няма какво да каже  по4ва с това и с правописа.Simple Smile
Майките са хубаво нещо, но след една определена възраст всеки трябва да се справя сам и да не е в непрестанен контакт с родителите си.
 И майките от своя страна би било добре, да усетят този момент  и да се отдръпнат.
Всеки трябва да направи необходимото за да може детето й/му да си направи изводите само относно жените,как а си хар4и парите и да си направи грешките в живота.

# 656

Измъкване в стил Вилико.....    hahaha

Дежурната реплика,като няма какво да кажете......
"Не ти се получава!"    Mr. Green

Получава ми се,ама е толкова трудно да го признаете......     Laughing

hahaha hahaha hahaha Дааа, а твоята е - Ти/вие не разбирате  Joy

Танче - не съм аз виновна, че не пишеш грамотно, какво толкова - факт е  Wink

# 657
  • Варна
Влизам, чета последната страница, поглеждам към заглавието, пак чета последните постинги и си викам :"Женска му работа!"  Laughing
Това вместо гол "запис", за да ви следя. Интересно ми докъде ще стигнете.  Simple Smile

# 658
Цццц кво изтървам пак... Laughing Mr. Green Laughing

Виждам има нов Месия- Шанталет! Алелуя!!! Шанталет - ама ти си жена???? Айде бе! Laughing

Аззи аз ти го лепнах "тъща-терминатор"... там за кво беше вече забравих, не ми се рови. 
Обаче то си е гордост кво се правиш. Laughing Grinning Laughing Пък аз ще бъда и тъща и севкърва...ааа кеф. Twisted Evil Жална им майка ..простууу. Joy

# 659
  • София

Получава ми се,ама е толкова трудно да го признаете......     Laughing
Кое ти се получава?
Да направиш извода, че мъжкото мислене е равно на космата мъжкарана, останала извън социума като грозното пате.
Или още по-просто мъжко мислене= мъжка визия и поведение.
Това се нарича предметно образно мислене, типично за децата в ранна детска възраст, краси.мира. Понеже се правиш на психилог и профайлър.

Общи условия

Активация на акаунт