Scrapbooking & Cardmaking - 14

• 60 934
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и успешен ден на творящите Simple Smile
Tandoori , съпруга ми прави сайтове и е пуснал доста електронни магазини , ако имаш въпроси просто питай Simple Smile Дано стане скоро , а от ангажиментите не се оплаквай - това са чудесни неща, които ти се случват Simple Smile

# 211
Tandoori  стискам палци за начинанието ти да има успех Hug
Момичета, радвам се, че не сте забравили базара и ще допринесете за каузата  bouquet

# 212
  • Пловдив
И мен ме вълнува същият въпрос като Тони.Няма човек който да е идвал в къщи и да не каже че трябва да продавам картичките си а не да ги трупам за да събират прах.И аз обмислям разни идеи за Интернет магазин..може пък да се съберем няколко момичета и да направим нещо  newsm78

Tandoori,успех в новото начинание!Всички ангажименти ще се подредят съвсем скоро и ще влезеш в перфектен ритъм!

# 213
armira , започнах да се уча точно с тази цел - да продавам Simple Smile Малко ме е срам да си го кажа , но в това има хляб и пари. Много съм изненадана от цените на материалите в няколкото магазина които има в БГ. Сериозно се насочвам към проучване и закупуване на разни инструменти с професионална насоченост. Не мога да приема , че А1 картон перла рипс струва 2 лв , а А4 ми го предлагат за 70-75 ст. Една гилотина за рязане е 500 лв.Ей такива неща ми се мотаят в главата на мен Simple Smile

# 214
Здравейте,включвам се с последната ми картичка ,а относно картичките ,моите ги продавам,при Интернет продажбите става малко по -бавно,докато изясним точно моделчето,после пращането по пощата ,отнема поне 3 дена  до крайната цел.А тези които са в магазините направо ги купуват и аз минавам и оставам нови,но не е стока която се купува всеки ден.Да си призная най-обичам поръчките,когато ми кажат какво харесват и какви изисквания имат,много по-лесно става.От известно време купувам материали само с пари от продажби,просто така реших.Е и когато реши някой да ми направи подарък Laughing също се поръчва нещо за хобито ми.
От толкова много писане ,щях да забравя да покажа картичката

# 215
Благодаря ви момичета много за пожеланията! Тони, ще се включа по-късно!

bouquet

# 216
  • Русе
Добро утро!

Tandoori, успех! Simple Smile
marinex, добре дошла!

Аз вече изпратих моите неща за базара.

Един бърз запис с картички от мен:

# 217
Tandoori, тъкмо преди два дена се замислих, че отдавна не си се появявала, а то имало не една, а няколко причини. Успех във всичко, с което си се захванала!

Маги, много е хубава картичката! Ще погледна след малко и блога ти.

# 218
Момичета, откъде си поръчвате интересни пънчове.Доста време следя нашите магазини,но  не се появява нещо интересно.По точно искам да имам красива ажурена пеперуда и едни като етикети с орнаменти отстрани.Страшно обяснение Rolling Eyes Много ще съм благодарна ако някой ме насочи Grinning

# 219
  • Пловдив
Момичета, имам едно запитване към всички от вас, които слагате снимки на прекрасните си творения.. Имате ли онлайн магазин и дали случайно имате магазинче в София? Имате страхотно хоби и просто нямам думи за картичките, които видях. По-идеално допълнение към подарък няма, а аз подарък без картичка не зачитам Grinning

# 220
Момичета, откъде си поръчвате интересни пънчове.Доста време следя нашите магазини,но  не се появява нещо интересно.По точно искам да имам красива ажурена пеперуда и едни като етикети с орнаменти отстрани.Страшно обяснение Rolling Eyes Много ще съм благодарна ако някой ме насочи Grinning

За такава ажурена пеперуда ли говориш ЦЪК? Ако да, това не са пънчове, а стенсили и се използват с подходяща машинка за рязане.

# 221
Момичета, откъде си поръчвате интересни пънчове.Доста време следя нашите магазини,но  не се появява нещо интересно.По точно искам да имам красива ажурена пеперуда и едни като етикети с орнаменти отстрани.Страшно обяснение Rolling Eyes Много ще съм благодарна ако някой ме насочи Grinning
http://hobbisimo.com/products/   има ново зареждане на страхотни неща
Днес отново правих картичка предназначена за абитуриент

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 21:14 от addii

# 222
Имам няколко въпроси относно релеф на картичките, на които се надявам някой да ми отовори.
1. Печатите специални ли са за релеф /или може да се използват обикновени печати/
2. Препоръчайте ми най- доброто мастило за релеф
3. От прочетеното до тук, останах с убеждението, че само със спец. уред може да се изсуши ембосинга /не може да се ползва сушоар/. Правилно ли съм разбрала.
И нещо ново в блога ми
http://mynewhobby-merypoppins.blogspot.com/

# 223
  • Пловдив
mery_poppins1 ,мога да ти отговоря само на въпроса за уреда за ембос-да ,трябва да имаш такъв иначе не се получава добре.Уреда е със слаба струя но с много висока температура и топи пудрата перфектно.Преди да си взема такъв пробвах със сешоара,но не се получи.Някъде бях чела че става като сложиш картона в предварително затоплена фурна,но не стигнах до него да го пробвам.Но по пътя на логиката ако изпуснеш момента да го извадиш пудрата ще изгори newsm78

# 224
armira , благодаря ти за моменталния отговор  Hug
Щом ползваш уреда, значи използваш и мастило .
Ти с какво правиш ембосинга /с печати  или нещо друго/
Отново ти благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт