Scrapbooking & Cardmaking - 14

• 60 967
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Добро утро!
Ето нещо и от мен:

# 301
Добър ден и от мен и добре дошла на nedkaangelova Хубав и ползотворен ден ви желая  Hug

# 302
  • Пловдив
~Magi_TM~ ,имам слабост към картичките със Айфеловата кула..чудесна е!Браво!

# 303
Прекрасна картичка,Маги!Много ми харесват извитите части под кулата.Интересува ме как се изработват и ако е пънч откъде се поръчва?Весело изкарване!

# 304
  • Русе
Sote,armira, благодаря ви! Simple Smile
Sote, правят се със стенсили и се изрязват машинки като Биг Шот.

# 305
Една семпла сватбена картичка:

# 306
{Тони}  ,много е нежна, харесва ми!
~Magi_TM~   страхотна е !
Аз сериозно се замислям за Биг Шот  Rolling Eyes гледах и клипчетата на Нана   bouquet .
Ако го взема ще трябва ли пак да си купувам отделно пънчове и др. подобни инструменти  за рязане или ще ми свърши работа тази машинка с формички за рязане към нея разбира се   newsm78 . Става въпрос за бордюрните пънчове и елипсовидни,квадратни и др.форми.Дано ме разбрахте, че трудно обяснявам  Crazy
Ето малко труд и творчество и от мен - http://iguanaethnohouse.blogspot.com/

# 307
Simple Smile Не му мисли много на Биг Шот-а..   bouquet

Да, точно това значи. Откакто имам машина почти не купувам пънчове - освен такива, които безумно много ми харесат и не мога да се спра... не че толкова се нуждая от тях.
За машинките има всякакви формички и предлаганите на пазара стават все повече и повече видове, така че определено няма да чувстваш липса на пънчове. Simple Smile
 newsm44

# 308
Здравейте съмишленици Simple Smile
От по-малко от месец се запалих страшно по Cardmaking и малко (или не толкова малко). Стартирах преди седмица да събирам информация, линкове, вдъхновения, опит и предимно експериментирам още!
Добре сте заварили Simple Smile
С удоволствие проследих 14тте теми Simple Smile и жадно чакам за още опитани и изпитани съвети Simple Smile

# 309
Ble6tu4ka много благодаря за отговора   bouquet !

# 310
Здравейте!И на мен ми остава още малко за тази машинка-мечта CrazyСега малко картички от мен

# 311
Добре дошли на всички нови момичета!

От мен нещо сватбено.

# 312
Добро утро, творящи феички! Отбивам се само за да ви почерпя виртуално с една "handmade" тортичка по случай рожденния ми ден!

# 313
Ани,честит рожден ден!Много здраве и творческо вдъхновение!  bouquet  bouquet  bouquet
Добре дошли на новите попълнения! Peace

# 314
Страхотна е картичката-тортичка. Шаблона сама ли си го направи или е готов? Blush

Общи условия

Активация на акаунт