Scrapbooking & Cardmaking - 14

• 61 013
  • 726
  •   2
Отговори
# 315
  • софия
Ани, честит рожден ден и от мен, с малко закъснение! Желая ти здраве преди всичко, много радост, любов, късмет и успехи, усмивки и сбъднати мечти, и не на последно място - совободно време и парички за всичко!   bouquet

Добре дошли на всички нови момичета, които съм пропуснала, но сега разгледах красивите им творения! Дано занапред съм по редовна - уж вече съм официално в отпуск....
И един запис - една набързо правена картичка от мен, ама наистина много набързо - трябваше да  е нежна, весела, пъстричка и с много цветенца за една обичана мама от нейните дъщерички!

Пропуснах да благодаря за полезните линкове и информация, които бликат от всеки ред напоследък....Само аз в момента съм неполезна - ....но за да се поправя,  реших да ви пусна тук урочето за кутийки-сърца, което правих наскоро за Картичкофурии и рубриката - "Как да си направим..."

а иначе урока съм представила и като слайдшоу на този линк -
 http://www.slide.com/r/A_UeCzUe7z_HAPVFO8H3TVuS3V0t-GwO?previous … w=lt_embedded_url
 и в блога ми, и в Картичкофурии ...
Хубава седмица от мен и много настроение !

И сега  някой ако може да  ми обясни - защо последните три снимки ми излизат в голям размер, а ги слагам по един и същи начин...както предната например ....

# 316
# 317
danka62   за сърцето -страхотно е!
Невероятни картички ,момичета!
addii  честито   bouquet !
Аз да попитам ако някой знае ,защо не мога да  побликувам мнение в някой блогове ,а в други няма проблем.Праща ме да избирам профил, а вече съм в моя и после излизам като анонимен  Crossing Arms  , благодаря!

# 318
Страхотна е картичката-тортичка. Шаблона сама ли си го направи или е готов? Blush

Шаблонът е от сп.Creativity брой 26. Решила съм да го копирам, но уголемен за да направя нова картичка в по-голям размер.

# 319
Добро утро!

Ади, честито за публикацията - чудесна е! Hug
Прекрасни нови картички видях - много нежни и красиви  bouquet

И от мен две нови картички + публикация:

# 320
Страхотна тема! Записвам се да следя, тъй  като изработването на картички е и мое хоби!
Благодаря сърдечно за споделените линкове!  Hug

Четейки публикациите Ви, вече нямам търпение да изляза по майчинство и да имам повече време за любимото си занимание.  Grinning

# 321
Ето и моите първи стъпки в скрапбукинга, е имат и квилинг в тях, ама аз без него не мога. Wink

# 322
Прецених, че е добре да публикувам снимка на нещо, изработен от мен - иначе рискувам да си помислите, че съм тук да се възползвам от идеите ви наготово.  Embarassed
Всъщност, записах се в темата, защото много се зарадвах, че има толкова много други хора с подобни на моите интереси, с които мога да говоря за хобито си.
Приложената снимка не е на картичка, а на календар, който направих по молба на моя приятелка. Дано ви хареса! Ще се радвам на коментари и препоръки!

# 323
addii, честита публикация!

Добре дошли на новите момичета!

От мен ето тази картичка

# 324
# 325
Много красиви картички сте показали.
Учила съм се и продължавам да се уча от майсторките тук.

И тъй като реагирах на nedkaangelova в темата за куилинга - само линк до съобщението ми там.

# 326
  • София
Много хубави картички, момичета!
Windy, добре дошла! Много свеж и идеен календар!

# 327
Ади, браво и от мен! моделчето на картичката е много симпатично.

Windy, а твоят календар е страхотен! Харесват ми акцентите, върху които си наблегнала за всеки отделен месец. Simple Smile Жалко, че не мога да си увелича снимката, за да я разгледам още по-подробно.. Crazy
И не на последно място - Добре дошла на теб и на всички новопопълнения сред картичкофеите. Wink

Ето и едни снимко-линк от мен на последната ми картичка... и още нещо. Simple Smile

# 328
Ble6tu4ka , аз правих снимки на всеки месец поотделно, защото всичко, което измайсторя, впоследствие подарявам. Нищичко не остава за мен и понякога забравям какво съм правила. Правих покани за рождения си ден, поздравителни картички за всякакви поводи и какво ли не, но у дома няма нищо друго, освен снимки.  Peace

# 329
Windy и на мен много ми хареса календара и закачките за всеки месец,хубаво щеше да можем да го разгледаме по-подробно.Струва ми се,че има елементчета,които съвсем да ни пленят  Wink   bouquet
Ето нещичко ново и  от мен:

Всъщност имам няколко нови публикации една след друга,така че заповядайте да разгледате  Simple Smile
http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/
Адии честито за публикацията!Картичката и моделчето са много хубави!Задължително ще я пробвам!
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт