Scrapbooking & Cardmaking - 14

• 61 019
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
Привет!
Windy, добре дошла! И на мен много ми хареса календара ти. Simple Smile

Ето нещо и от мен:

# 331
Момичета, благодаря за топлия прием!  Hug

Ще се постарая тези дни да кача снимки от календара за всеки месец поотделно и ще дам линкове.  Wink

# 332
  • София
Един ваучер и картичка за Първи юни от мен

# 333
  • софия
Добре дошла! - на Windy ....чудесен календар...даже може да ти взема идеята, толкова ми хареса....В детската градина правим такива календари и мисля, че ще бъде много интересно на децата да бъдат по този начин, естествено съобразени с възрастовите им особености...
Маги, golddigger , Гери, Miss Emerald , migito ,  Тони, Ани....радост за окото са вашите картички ....Четох набързо и в блоговете ви, но нямах време за коментари ....
Гери, точно тази картинка на Мо харесвам много, особенно като ти си я оцветила - ощ еповече ми харесва....
Голди - чудесна семпла, нежна и красива е картичката, цветовете са толкова приятни!!!!
Miss Emerald - чудна  !!!Както казва една моя приятелка - всичко хубаво на този свят е синьо! Много е нежна и красива!
Маги - чудна е и твоята сватбена, този печат винаги много ми е харесвал, имам го, но така и не направих с него нещо!
migito ...а пък твоите с квилинг са толкова интерсни! Поздравления!
А на Тони винаги се възхищавам от таланта й с малко неща и елементи,  да прави много красиво нещо! Картичките й са красиви и изчистени! Моите адмирации....
А сега и аз да покажа какво правих вчера в бурята ... С бордюрен пънч правих и ъглите на рамката.... Мисля, че става добре, с малко повече изчисления  с почти всички бордюрни пънчове....Забавно е !!! Пробвайте!!!!

подробности може да прочетете в блога ми.. http://cvetnifantazii.blogspot.com/

# 334
  • софия
Така и не можах да разбера защо снимките ми излизат толкова големи.....

# 335
Така и не можах да разбера защо снимките ми излизат толкова големи.....

За да можем да ги разгледаме по-добре, как защо?!  Hug

# 336
За пръв път правих поръчка от Craftie Charlie (преди 2 седмици) и от Simon Says Stamps (преди почти месец) и още нищо не е пристигнало. Някой пазарувал ли е от там наскоро? Вашите поръчки бавят ли се толкова много?

# 337
Аз съм поръчвала от Simon Says Stamps, но от магазина им в ebay.
Пристигнаха за около 3 седмици.
Аз пък поръчах от
http://www.stampandcreate.com/index.php?main_page=index&cPat … t9qrcv4rmrgkmkr92
преди 2 седмици и още не съм получила печатите.
Доколкото си спомням Ади беше писала, че ги е получила за 1 седмица.
Ще изчакам до сряда и ще им пиша. 

# 338
От чуждите сайтове съм поръчвала единствено от тук и поръчката дойде много бързо-не повече от седмица !От другаде досега не съм поръчвала все още.

# 339
  • Русе
Аз съм поръчвала от Craftie Charlie, последно може би преди околко 2 месеца и поръчката си дойде за около 2 седмици. От Simon Says Stamps поръчвах последно в средата на май и пак пристигна за около 2 седмици, което ме изненада много приятно. Но все пак си мисля, че от САЩ е нормално да се забави малко пратката. Аз лично като ми се забави някоя поръчка повечко ходя до пощата по-честичко да питам, че от време на време ми изчезват известия.

# 340
Здравейте!
След като чаках около  3 месеца доставка от UK на машинка за релеф установих, че и в БГ вече се предлагат и доста ме хвана яд за изхабените нерви покрай злощастната доставка. Сега обаче имам следното недоволство- папките за релеф оставят следи от краищата си по картона и се налага винаги да изрязвам каквото ембосна, а не винаги ми върши работа. Има ли някакъв трик да постигам релеф без да ми се отбелязват краищата на папките?
И още едно оплакване- купих си тример, трябваше ми по-гоям размер и пренебрегнах тези от хоби-магазините. Оказа се, че не мога да направя 90 градуса ъгъл, сякаш релсата с монтирания на нея нож върви на криво  Cry
За капак на всичко ми гръмна в ръцете един силиконов пистолет  #Crazy, паднаха предпазителите (бушоните) и се вкарах в приключение. Сега съм и с нов пистолет, доооста по-скъп и стабилен (като за строител професионалист  hahaha ). По-напред в темата имаше видео за правене на роса със силикон, стори ми се много полезно и  мисля да пробвам в някой проект.  

# 341
egonna , не съм компетентна относно машинките за ембосинг.
Ади, объркала съм се. И аз съм поръчала от същия сайт, от който и ти си поръчала.
От другия, който посочих, мислех да поръчам ,но нали не си бях у дома и отложих.
Печатите поръчах на 25 май и ми се струва,че доста време се забавиха при положение, че пътуват от Англия. Твойте печати с препоръчана пратка ли бяха или обикновена?

# 342
Мери Попинс, на мен веднъж ми се загуби пратка от Лили, писах им след търпеливото чакане от месец някъде... После ми изпратиха наново печатите и дойдоха.
За съжаление поради евтината доставка, те не могат да проследят пратката..тъй че ако се загуби, няма как да се намери обикновено. Sad
Видях, че пише ето това на сайта:

For Overseas customers, this is obviously dependant on where you live, but usually orders are received within 14 - 21 days".

Така че според мен почакай още малко, има шанс да се е замотала по пощите пратката.
И да им пишеш, те ще ти кажат да почакаш още 2 седмици и чак след това ще решат какво да правят.

# 343
  • Севлиево
Здравейте и от мен!
Леле колко поста съм изпуснала. Имам какво да напиша на всяка от вас, но за съжаление времето малко ме притиска. Довечера ще съм по свободна и пак ще се отбия.

Сега  да ви се похваля с първия си урок . Знам че това не е точната тема и място, но още няма тема за pergamano...  Пуснах пост и в другата тема  "куилинг за манияци"  ....
Надявам се да ви хареса!
Ето снимка на готовата картичка, показана в урока:

# 344
egonna , не съм компетентна относно машинките за ембосинг.
Ади, объркала съм се. И аз съм поръчала от същия сайт, от който и ти си поръчала.
От другия, който посочих, мислех да поръчам ,но нали не си бях у дома и отложих.
Печатите поръчах на 25 май и ми се струва,че доста време се забавиха при положение, че пътуват от Англия. Твойте печати с препоръчана пратка ли бяха или обикновена?

Бяха с препоръчано писмо.

Общи условия

Активация на акаунт