Майско слънце, цъфнали дръвчета, ФЕВРУАРЧЕТАТА припкат с пъргави крачета (32)

• 24 511
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
ДД!  Grinning
Рали, дано бързо се оправи мъника!  Praynig
Стар, бързо възстановяване на съпруга ти!  Hug
Любезна, дано само с това да си останат!  Praynig
Моите и двамата бяха зелено-сополести тази седмица, Борис все още е. Нямаше сън у нас две нощи. Ще им мине, поне не е слезнало надолу, щото нито кашлят, нито нищо.
Далче, как е днес сладък Бо? Наистина децата винаги налучкват празниците.  Twisted Evil

Тази сутрин, откакто се е родил Хер Макси, за пръв път му беше гурелясало очо.  Rolling Eyes Той има много чисти очи, никога не са му секретирали, яко го промих с физиологичен, дано с това да се разминем.

# 346
  • София
Ей, днес бомба е паднала тука!  newsm43
Ама нормално, с това хубаво време навън (дето май се разваля).

Аз написах 3 (три) страници bowuu, в които сигурно на 15 места отбелязах, че има нужда от корекции и допълнения  hahahaи горда от себе си изведох Диди на дъъълга разходка. Ами може да я разхождам сама и да е малко скучно, но не може да се сравни с ужаса от миналата година, когато не можех да изляза. Иначе дребното е неуморимо просто. И не ще да спи, живее му се.  Crazy

Стискам палци на всички с болни вкъщи!  Praynig

п.с. Поздрави от ДидиMr. Green

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 17:39 от Юхуу

# 347
  • София
Здравейте и от нас Simple Smile
Реших аз да намина към бг-мамата да ви видя как сте, а то какво?  ooooh!
Рали, дано да не е нищо сериозно покрай Яни  Praynig Пиши ако ти остане време как е детенце.
Стар-че, радвам се, че миОто вече е изписан. Дано повече нямате неприятни емоции  Praynig
Далче, как е сладура Бо? Дано да няма повече температура  Praynig
Ники, да се оправят и твоите двама прекрасни мъже  Praynig
Любезна  Hug ей, дано да ви се размине и да няма сополи и т.н. екстри  Praynig
Пина, Пухи, мен ако питате, няма по-хубав празник от празника вкъщи.  Sunglasses Ние също си останахме, ама главно защото Калина е свикнала да вирее на по-топло и ако бяхме отишли при прабаба й, със сигурност щяхме да я разболеем.  newsm78 Сега по 24 май давали 27 С та щше планираме тогава.

Хубав ден ви желая, че миОто ме зове, не ясно за какво (за някоя работа ще е)   bouquet

# 348
Благодаря ви за позитивната енергия и загрижеността!  Hug Heart Eyes

Имам информация от снощи. Радостното е, че Яни не е на командно дишане, но пък затова е необходимо да се изчакат 48 часа, за да се направи снимка на белите дробове, защото при такива случаи се получавало вдишване (каквото и да значи това). Друго не знам...В такива моменти не е удобно да ги притесняваме, притеснени са достатъчно... Sad. Надявам се силно всичко да е наред!!!

Ние сме добре. Днес цял следобяд бяхме в Борисовата градина и си изкарахме чудесно sun  Heart Eyes.
Утре, ако ми остане време ще пиша по-подробно.

Целуваме ви!  lovekiss Flowers Bouquet

# 349
  • София
Привет и от нас!

С Ели изкарахме почти цяла седмица на село при нашите, че моя благоверен беше в командировка. Страаашен студ и дъжд брахме в сряда и четвъртък, но вчера и днес успяхме да се насладим на пролетното време, даже и малка екскурзийка спретнахме  Peace, та очаквайте снимки във фейсбук. За съжаление обаче, Ели няма да е много хубава на тези снимки, защото вчера падна и си сцепи горната устничка по жесток начин  Sad Изтече половин кило кръв (поне така изглеждаше), с която се задави и изпадна в някакъв шок (после два часа и повече хлипа, плака и трепери, и не даваше никой да я доближи, освен аз). После горната и устничка се поду чак до нивото на нослето, заприлича на човка на патенце (или на фолк-певица с неуспешно силиконирани устни  Mr. Green ) и си остана така вчера и днес цял ден. Вечерта като че ли почна да поспада, но да видим утре как ще е. Лошото е, че продължава да иска да е непрекъснато заелепна за мен, явно много се е уплашила.

Та във връзка с темата за биберона - Ели си смуче палеца усилено когато и се спи или иска да се кърми. От вчера обаче загубих всякаква надежда, че ако го мажем с нещо гадно ще се откаже, защото въпреки, че устничката я болеше ужасно много , тя продължаваше упорито да си пъха пръстчето в устата, разкървавявайки раната повторно няколко пъти  Rolling Eyes Sad После следваше рев, рев и пак палеца в устата  #Cussing out Така че борбата с палеца ще е безмилостно жестока явно ...

Любезна, само като прочетох за планиратното кръщене, и ми се зави свят. Добре, че аз няма да си затормозявам живота с подобни ритуали, или поне не скоро. Според мен най-чистото решение на проблема с дрешките е да предложиш на кръстниците на Радина алтернатива. Обаждаш им се и казваш: "Така и така, понеже съществуват различни мнения по въпроса кой носи дрешките, за ваше улеснение ние купихме облекло за Радина. Но ако вие МНОГО държите да я облечем в дрешки, купени от вас, кажете." Ако се навият на твоите дрехи от раз - чудесно, ако не - поне ще си опитала.

# 350
Рали, много се радвам,че детето е по-добре  Praynig дано бързо,бързо се оправя  Praynig
Карли, и аз така си мисля да направим с кръстниците Rolling Eyes амааа да видим...
За пръста, Мартин може да го смуче и цял ден Tired когато ми кипне го вадя по-настятелно  но той крещи ,пищи и плаче, хвърля се назад Tired смуче го да кажем на всек час.. Ако му е скучно,ако му е криво, ако кака му е била лоша с него,ако се удари,ако е гладен, ако е жаден, ако е в количката,ако му се спи,ако му се плаче... откачам вече,,, аз го вадя, той го лапа- така до три пъти и е ревнал  Tired
Уф, писна ми от всички и от всичко Rolling Eyes фащам за Бургаз, отвличам некоя черупка и ай за топлите страни... ко шим е на дяцата... няма да ни трябват пари за дълги гащи и батуши, ш идем екзотично плодове... ша научат я салса, я меренге...ехееей, живот кат  песен... А Миото го оставям тука, да намери някоя друга да застъпи на смяна Crossing Arms да види той...

# 351
Ооф, Любезна, Карли, какво Ш правим с тези пристрастени палцесмукатели незнам...  Tired Моята Ина също е много пристрастена към палеца си! Идея нямам как ще я отучвам...  Thinking
Любезна, аз също искам да избягам от всички и от всичко!  Crossing Arms
Ако ви кажа, че сега сядам "да бездействам"...  Tired Цял ден не се спрях днес, и за капак до преди малко съм приспивала Ината. Направо ми идеше да я оставя в леглото й, и да си се търкаля, да си реве, да си приказва, и да си смуче пръста на воля... ама най- накрая се предаде!
Пък Преслав го е страх от всичко - от тъмното, от крадци, от пожар, от цигани...  Confused И него трябва да го приспивам, изляза ли от стаята преди да е заспал и хуква с ей такива очи  Shocked подире ми...  Confused Кво да го правя и него незнам?! От какво се наплаши толкова изведнъж?! 
Пък тези от М-тел така ме ядосаха днес, че вече сериозно се замислям да "се развеждаме".  Twisted Evil Пратиха ми сметките за трите месеца, в които не бях засичана и днес отивам да платя двете, а те сложили на гишето някакъв новобранец (отново  Close ), и пак ми обърка плащането... Вместо с карта, той натиснал в брой!  ooooh! Та сторнира, праща имейли до София, та чакахме и т.н. Аз си тръгнах с уговорката да ми се обадят като мога да си платя, че бях с Ина и "увърша" целия М-тел. Е, обадиха ми се, а аз отидох в края на работния им ден...  Twisted Evil

Тъй, оплаках се, отивам да спя, че съм скапана.....  Tired
Лека нощ, момичета!

# 352
ДУ,
ама наистина бомба е паднала... надявам се всички да прекарват добре празничните дни Heart Eyes
Като гледам как се е смрачило навън Tired няма да мърдаме днес Rolling Eyes
Моите сополанковци са все по-зле и с все по-зелени носове  ooooh!
За палците, и аз не знам... не смея да седна пред комп-а без Марто,защото остане ли сам веднага го засмуква... аз го оставям да го смуче доста... но се опитвам във всяка свободна минутка да му пъхна нещо в ръцете, та да го изплюе  Tired но докато чистя,готвя,гладя, занимавам се с кака ни... а това е доста време
Хайде и ние в групата с 12 зъба... надявам се да починем тези дни,че забравих като какво беше това нещо сън Mr. Green Миото изчезва в командировка и жална ми майчицааа  Mr. Green

# 353
# 354
  • София
Добрютру!

Криво ми е, смотано ми е и не ми се пише.  Crossing Arms

# 355
Отговори на новата анкета - може да те разведри. Hug
Мойте и двете чакат това лято кръщенета. Embarassed
Дидито ти много сладка с розовия анцуг и шапото - крачи бодро, сладурана... Heart Eyes

Резултати от старата анкета:
Смятате ли, че детето ви има шанс за постъпване в държавна ясла/детска градина?
Да  23 (44.2%)
Не  14 (26.9%)
Когато му дойде времето, ще разбера  15 (28.8%)
Общ брой гласове: 52

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 10:11 от Xcat

# 356
ДУ,
и на мен ми е скапано от вчера,но шъ са оправя Naughty
За анкетата,още не, но предстои и ще си бъде направо сватба,но нали не сме правили поне сега да съберем приятелите си и най-близките роднини,но пак стават много хора Whistling
Юхуу,много сладка тази Диди,добре че качи някоя снимка,че да разгледам някое и друго албумче-страхотни са ни февруарчетата PeaceХайде,качвайте снимки,че не всички имате профил във ФБ Wink

# 357
Иринооо, да се стягаш в кръста!!! Ний смръцафръцани съфорумки не търпим  Naughty
На Дидиту да й целунеш сладкото носенце от всички нас...
Отивам да събирам мунделите от пода преди Марто да ги е изял  Mr. Green

# 358
  • София
Коте, отговорих с "Още не" на анкетата (и хич не ме разведри  Mr. Green ). Смятам да отложа това мероприятие за необозримото бъдеще. Може и изобщо да не я кръстим. Не знам.  Rolling Eyes Да не говорим, че нито аз, нито мъж ми изгаряме от желание да съберем родата на едно място (и да си платим за удоволствието  Mr. Green ).

Уф, кво няма да се смръцафръцам, Диди е в крива серия (обвинявам зъбите, петия изби, чакам шестия  Tired ), не сме спали почти, мъж ми се скатава и не мога да го хвана за нищо. Как се очаква да седна да творя като не съм спала, гладна съм, едвам намерих време за един душ, а дребното реве около мен?  Crossing Arms

Иначе Дидито сама си избра шапото. Пробвах в магазина всякакви шапки, подходящи за лятото, с ластици, с връзки, "идиотки" и т.н. - предпочита да се обеси, отколкото да ги търпи на главата си.  ooooh! Сложих тази (която е за по-големи деца, обаче моето нали е с голяма чутура  Crazy ) - еййй, като направи една блага муцуна, като си я донамести с ръчички - страшен кеф. Не иска да я маха (освен в реееедки случаи), даже вкъщи си я носи - много съм доволна. Пък и вярно е много сладка с нея. Heart Eyes

# 359

Общи условия

Активация на акаунт