Майско слънце, цъфнали дръвчета, ФЕВРУАРЧЕТАТА припкат с пъргави крачета (32)

• 24 509
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Танче, браво! Много се радвам, че сте добре, отчитай се по-често! Hug
Аз пък ще стискам палци за едно мъничко момченце! Grinning

# 571
Стискайте за мадама, Слънчиии! Ники уж е обещал, че пак женско е правил, ама да видим!  Wink Каквото дойде- живо и здраво!
Аля и тя няма апетит от сополките явно, ама не я натискам- каквото хапне- това е! Да ви минават бързо неразположенията!  Hug

# 572
Танче, браво! Много се радвам, че сте добре, отчитай се по-често! Hug
Аз пък ще стискам палци за едно мъничко момченце! Grinning
Котеее, искаш да ги нашарим момче и момиче, а?!  Wink Каквото е писано! Все ще си го обичаме!  Heart Eyes И на мен ми се ще да мога да ви изчитам, че ми е някак по-празно без вас  Sad , но когато мога ще се разписвам поне да не ме мислите.  Hug

# 573
Е, щом искаш мадама, мадама да бъде... Crossing Arms
Но момче ще бъде, да знаеш! Sunglasses

Бела, ти защо не споделяш нищо за бебо, хм? Hug

Някой знае ли къде са ни архивирали отчетните бременни теми? newsm78

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 14:58 от Xcat

# 574
  • offshore & overseas
Танюшка чака момиче, по мое скромно мнение. Радвам се, че всичко е наред и че се възползвате от хубавото време. Grinning

Слънчи, ако са на първи-втори етаж, може да се отърве със счупена ръка, ключица, крак, ребо, а за това ТЕЛК не дават, пък той ако е злопаметен... Ма стига сме ги чоплили никини Wink

Ла Вида, честита годишнина, брях, 13 години. Ние на 23-ти праЙм 7, медна сватба, аз бях писала медЕна, моя грешка (тва е към Пина, че забравих да ѝ отговоря преди 100 години).

# 575
  • София
la vida loca, честита годишнина!
Желая ви още много, много години семейно щастие и изпепеляваща любов!
Весел празник днес!

# 576
Е, щом искаш мадама, мадама да бъде... Crossing Arms
Но момче ще бъде, да знаеш! Sunglasses
Танюшка чака момиче, по мое скромно мнениеGrinning
Ха такаа! Приемам залагания!  Laughing Май засега само Ралипо е наясно какво ще е, защото ни сънувала наскоро с бебо, само че не казва, а чака да види дали ще се сбъдне пророческия й сън. Wink

# 577
  • София
Ла вида, специален поздрав!   bouquet

Танче, звездите нищо не ми говорят, ама каквото сте си го направили - такова!  Crazy

Ника, не я слушай Мяучето, мъж ти ще си начеше крастата и само с около 2000лв., като за тия пари може да си купи и тяло, и обективи, с които ще може да снима чаветата, прилични пейзажи, че и цветенца и насекоми даже (е, едва ли от NG ще му купят снимките  Crazy ). Пък за екстремни експедиции и снимане хората са решили проблема - има обективи под наем (мъж ми правиха 360-градусови панорами срещу обектив+статив за 30-40лв. на ден, само тяло да има).  Flutter Но пак казвам, то проблемът не е толкова в парите (ся да не си помислите, че съм с широки пръсти Mr. Green) - ако се напънете, ще ги дадете и толкоз, обаче скъпото апаратче иска времеееее.  Naughty Другото което е, запалените фотографи рано или късно почват да се занимават и с обработващи програми - нещо, от което аз бягам зася.  Blush Ма не го бутай мъж ти, някои си чешат крастата със скъпи коли, хазарт и други подобни чудни хобита.  smile3560

# 578
  • София
Влизам само да заложа за едно синеоко и русо Таниорчено момченце  Heart Eyes Mr. Green..Радвам се, че сте добре, Танче Hug

Мяу, мериси за информацията. Аз точно ти очаквах да отговориш, че си веща по теми разни.

Иначе, Ясен днеска няма херпес....и драскотина няма Whistling Цяла сутрин обикалям квартала за да му намеря сандали със затворена пета. Мъжо много мрази да скитам сама за покупки, че после лошо му става от минуса в картата Grinning ..Имаше късмет, че сандалите бяха розови и 22 номер...

Ла вида,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.!ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО!!!

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 16:48 от el_P

# 579
  • До Балкана
О, аз само дебна от балкона, но веднага слизам, за да заложа на момиче! Mr. Green
ИИИИИииии, честита годишнина Ла Вида! Много здраве, любов и постигнати общи цели ви пожелавам!  bouquet

# 580
  • offshore & overseas
Абе, за мене всичко над 1000 лв. е много (нямам предвид, ако друг ги е дал, за да си купи нещо, а просто споделям, че аз не мога да си го позволя), за времето въобще не отварям дума.

С програмите за фото-обработка се занимавам и сега, защото не съм доволна от качеството на снемките, които правя, дразнят ме, дори и когато са обработени, а камо ли когато не са. Но напоследъкът нямам време за тия работи, а и желание.

Явно и техниката си е стимул, и още как!

Въобще, кой днес има време и пари за хоби?! Някога майките ни плетяха, шиеха, бродираха (с изключение на моята собствена)... ние (под ние разбирайте предимно моята особа) днес едва смогваме да изчистим и изперем (аз лично и това не смогвам). Не знам в чий телевизор е повредата, майче е в моя, но това, че го знам, не ми помага особено.

Рали веднага да  разказва пророческия си сън, защото залаганията започнаха вече! Naughty Далче, ти колко залагаш за момиче?

# 581
Здравейте,
Ла Вида, честита годишнина, дълги години още да се обичате и уважавате, а половинката на ръце да те носи.

Танче, радвам се че всичко с бебо е наред, чакаме следващи новини от вас. За залаганията - аз не съм хазартен тип, но хайде от мен да мине ще заложа на момиче Simple Smile

Ника, нашият апарат е Лумикс на Панасоник. Прави доста добри снимки по мое скромно мнение. С лиитиево йонна батерия е и вече няколко години не е сдала багажа и сме доволни, че с обикновени все ще забравям да вземам, а тази кара доста. На времето не беше от най-евтините, но сега този модел сигурно са към 400 лв. За непрофесионална употреба е идеален - натискаш едно копче и няма какво да сбъркаш. Има разбира се и ръчен режим, ако някога ни дойде музата да се занимаваме с него Simple Smile Снима добри клипчета и в режим макро стават прилични снимки.

Бързо оздравяване на всички болни и сополиви малчовци.

# 582
  • offshore & overseas
Нашият откраднат апарат беше Лумикс, не беше моята мечта, но съм правила и доста прилични снимки. Ако не мога да си купя огледално-рефлексен, може би пак бих заложила на него.

Ето, оформи се и следващата анкета: момиченце или момченце чака Танюшка. Joy

# 583
Вдъхновена от това:
Ето, оформи се и следващата анкета: момиченце или момченце чака Танюшка. Joy
И получила официално разрешение от това:
 призовавам да гласувате в новата шеговита анкета. Laughing

Пък, като установим пола, може да завъртим една рулетка и за Бела! Joy

# 584
ДД,

Залагам за момче на Танчето...  Sunglasses
Иначе да кажа че днес след висене от 2 часа в поликлиниката Алина отнесе и 4-тата ваксина Симфлурикс....сега остана и последния Пентаксим и стига вече се надявам...
Аля на 1г и 3 месеца е точно 11кг и 80см и си имаме 12 зъбчета....По-въпроса със зъбчетата да питам вие миете ли ги вече с какво и по колко пъти на ден  newsm78
Друго за гъбичките ни изписа някакъв лак за нокти за скромните 24лв и така...

Стискам палчета всички бързо да оздравяват че в тая жега е грехота да има болни  Tired

Общи условия

Активация на акаунт