Майско слънце, цъфнали дръвчета, ФЕВРУАРЧЕТАТА припкат с пъргави крачета (32)

• 24 509
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Таня, мерси за кафето! Simple Smile
Къде ти е Адашчето? newsm78
Неви, пиши по-често, пък макар и по-малко! Hug
Не слушай какво се говори - размерът няма значение! Joy

# 556
Ааа Слънчи при нас е 3000-5000  #Crazy !Но аз няма да давам пари  Blush.Майка ми има една приятелка с връзки като корабни въжета и се е заела жената и каза че днес -утре ще свърши работата.Ама докато не видя не вярвам  Mr. Green
Пина  Hug

# 557
  • София
ДУ!  Grinning
Мики, успех с градината!  Praynig
Пина, бързо оздравяване на Преско!  Hug
Кристинче, Неви, радвам се, че се разписахте, и ний ви мислим!  Hug

За фотоапарата - аз именно това настоявам - дан съ изхвърляме, щото имаме опит с камера за 2 хиляди  Mr. Green дето така си отлежава в чантичката и я има снимано с нея 5-6 часа, я не. За семейни снимки ни трябва, не професионално. И аз му викам на моя, че сложнотия му не требе, той упътвания принципно не чете, а чака аз да му ги предам основните неща наготово. Обаче мен фотографията не ме вълнува, та тук ще удари на камък. Ако купи сложен апарат - така и ще си остане неразгадан.  Mr. Green С Олимпус за 200-300 лв. снима и единият ми брат - ми чунни снимки прави. Пф, 100 пъти предпочитам да се разправям с децата, отколкото с мъжо.

# 558
Добро утро!
За мен не е много добро де,тази нощ беше една от най-тежките ни до сега!Това дете хич не спа!
Танче мерси за кафенцето!Гушки за Андреа! Heart Eyes
Пина дано Преслав се оправи бързичко и скоро болни деца във вашата къща да няма Praynig
Невиии Hug радвам се,че писа!Целувки на прекрасната Деа Heart Eyes Ще се радвам да се видим,често минавам покрай банката.Колкото до пуберите-ясно ми е за какво говориш.Като гледам на брат ми голямата и като се замисля,че един ден Сияна ще е същата страх ме хваща ooooh!
Вчера както се разхождахме и нашта ми звъни-къде си лельо?Викам разхождаме се.Ами аз съм на центъра Crazy на екскурзия.Абе защо не се обадихте вчера-щях да наглася някви неща-нарочно ми вика!Много се радвам,че се видяхме дори и само час Simple Smile Ама като и гледам пубертетското държание-горките и родители ooooh!
Слънчи успех на Софи със стихчето!Дано Калинкиното зъбче избива по-бързо Peace
Ники нашто фото и то е за 200 и няколко лв беше.Върши си ни хубава работа.На мен ми трябваше основно да снимам Сиянка почти във всеки един момент,не за професионални снимки-доволна съм.А малката вече има над 2000 снимки Crazy

# 559
  • София
ЗдравейтИ!   bouquet

Чета ви прилежно и редовно, но избягвам нарочно да пиша, щото 1) хич не съм компетентна по разискваните теми и 2) гледам всякаква муза за писане да използвам за туй, дето трябва да го предавам ей ся, в петък (голям зор, хем е по-малък от това, което ме очаква...  Tired ).

Тааа, да знаете, че стискам палци на всички болни, специално на отрочетата на Пина, радвам се на всички споделени умения (Ника, Неви  Peace ), погнусих се от свекървата на Бела  Sick , попритесних се и аз като Пух за пубертетските години (сестра ми доскоро беше пубер  ooooh! ), присъединявам се към стискането на палци за Мики (макар и срещу собствените си принципи, но просто понякога няма как явно... ), споделям неволите ви, свързани със зъбоникненето на дребните (и ние с Диди не спим спокойно и чакаме и двете поредния зъб), мълча си кротко по въпросите за ваксини и херпеси (и цъкам с език да не ми се налага да мисля задълбочено скоро по тия въпроси) и въобщеее с вас съм!  Heart Eyes

Тъй, за фотоапаратите обаче няма как да не споделя.  Mr. Green Първо, Ника, разбирам те, че ти е по-лесно да се оправяш с децата, отколкото с мъжа!  Hug Момичетата вече са казали, а и аз съм на това мнение - за домашно и нерегулярно ползване препоръчвам с две ръце компактен фотоапарат - не знам в момента как вървят цените, но аз използвам успешно едно Сони (DSC W55 се казва Mr. Green) 5 години, тогава беше към 350-400лв. Та това Сони бая зор видя - снимки, видеоклипове, чудесии, абе 5 години яко ползване. Снимките са си чудесни.  Sunglasses Предоволна съм и от батерията, въпреки че е против съветите на МикиPeace Обачеее, така се случи, че и аз се въоръжих с един снайпер (на Никон), дето вика Любезната. Не се смятам за веща и разбираща, ама съм ентусиаст и въпреки че нямам време, се кефя да научавам по някоя друга дреболия. Може би ако имах време да се ровя по фотографски форуми, щях да съм доста добра в снимането вече, нооо от това щяхте да пострадате вие, защото нямаше да бъда налична тук, в този форум.  Crazy hahaha Имам някакво усещане, може би, за снимките и някак отвътре ми идва и ученето, та съм много доволна от покупката си, въпреки че не смятам да изкарвам пари от нея. Обаче, мъж ми не може и не може да се оправи с тая ми ти чудесия, която според мен не е толкова сложна. Дето вика Слънчи - една снимка не може да изкара на фокус и се вижда, че му е зор да снима. Ама той и със Сони-то не можеше много да се оправя.  Crazy Та, преценете, поговорете. Ако има ентусиазъм и време да се занимава със снимане, може би има резон да инвестирате повече пари. Иначе - не.  Thinking

# 560
  • offshore & overseas
Мяу, бе, ти си била голям оутуритет, 'начи...няма херпеси, няма мерпеси - по всичко си компетенция! Хвала! Grinning
hahaha
Оторити, я! bowuu Че как? Ние филолозите, сме като пчеличките - от цвят на цвят, без да дълбаем много и пак бая медец се сбира (същото вАжи и за преводачите общо взето, такова е естеството на работата).

На скъпите огледално-рефлексни апараДи не упътването им е проблема, щото то е сравнително кратичко, ами времето, което човек трябва да инвестира, за да овладее тая скъпа техника и парите, които влачи след себе си използването ѝ. Защото, който си е купил въпросния длср, вече знае, че само тялото не е достатъчно, дори китовите обективи рядко вършат същата работа, каквато един скъп специален обектив, който ще е на същата, че понякога и на по-висока цена от апарата.

Та, изводът е, както повечето момичета са подсказали, че или си приготвяш поне 3-5 бона в дългосрочен план (2-3 в краткосрочен), или си купуваш сапунерчица за около 300 лв., която върши същата работа като сапунерчица за 700 лв. Толкова от мен по въпроса.

# 561
  • София
3-5 бона за да си начеше крастата!?  ooooh! Shocked В момента сменя простора на терасата, много по-евтино ще ми е да ида да го бутна, ем като бонус детето ще го класират в ясла.  hahaha

# 562
много по-евтино ще ми е да ида да го бутна, ем като бонус детето ще го класират в ясла.  hahaha
Уникум си! smile3532

# 563
  • offshore & overseas
3-5 бона за да си начеше крастата!?  ooooh! Shocked В момента сменя простора на терасата, много по-евтино ще ми е да ида да го бутна, ем като бонус детето ще го класират в ясла.  hahaha
Joy Еми, действай, докът не се е прибрал!

# 564
  • До Балкана
smile3532 smile3532 smile3532

# 565
  • offshore & overseas
Абе, Ники, ти не каза ли, че сте на ниско? Сега се сетих, да не би да остане невредим и да си развалите хубавото семейство. Twisted Evil

# 566
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
 Joy hahaha Joy

Ей, страшни сте!!!  Hug

Признавам без бой, че прочетох последните мнения и не съм компетентна по въпросите разисквани в тях Simple Smile Имаме сапунерка за 200 лв. ... ама и с нея трудно се оправям  Embarassed

Да почерпя за "Дантелената" ми 13-та годишнина от сватбата Simple Smile

Най тачим бейлиса Simple Smile

Да сме здрави всички и да употребяваме дъъъъъъъълги години мъжОвете си и ... бейлиса Simple Smile

Туй от мен ...

Лек ден  Hug

# 567
la vida loca , честита ви годишнина! Дъъълги години да се обичате!  bouquet

# 568
Здравейте!

Отдавна не съм се разписвала, нито пък чела, но явно така ще е лятото. Постоянно сме навън- сутрин излизаме след закуска и свършване на домакинската работа, вечер се прибираме точно преди баня и лягане. Ники от 2 месеца почти работи по 12 часа без почивен ден и сме си сами, затова скиторим по улиците и по гости. Иначе сме добре. Аля е малко сополива, ама май само със сАполки ще се разминем. В петък ходихме до Варна на преглед и на гости за 1 нощувка. Алето и приятелското детенце хубаво си поиграха, а родителите им се наприказваха и релаксираха. Аз и бебо сме супер- вече няма никаква опасност- ни помен от отлепянето. Бебешорчо е здрав, пораснал, видях го много ясно на видеозона. Днес пуснах изследвания, но ще са готови след седмица. (Разтакаваха ме до 2 лаборатории сутринта гладна, защото първата не правела Васерман, а и вече не работела с втората, та не можело да препратят кръв и ме боцнаха два пъти венозно и два пъти ми взеха таксата.) Другият месец ми предстои вагинален секрет и ФМ, на която евентуално ще узнаем пол. Майчинство още нямам преведено и изнемогваме тотално, защото разчитаме много на тези пари.

КотеHug !
Ла вида лока, честита ви дантелена годишнина! Лек и ефирен като дантела да ви е съвместния живот и дълъг, като нишката, от която се плете дантелата!   bouquet Горчиво!
Искам да пожелая само бързо оздравяване, ако има болни и хубави, топли, слънчеви дни на всички останали!  Hug

# 569
  • София
Ла вида - честита годишнина! Още дълги години да се обичате и да сте все щастливи заедно   bouquet
Ника, ще ме умориш бе жена
Joy Еми, действай, докът не се е прибрал!
Абе, Ники, ти не каза ли, че сте на ниско? Сега се сетих, да не би да остане невредим и да си развалите хубавото семейство. Twisted Evil

По темата - след падането - поне 70% инвалидност ще е докарал, та яслата по социални критерии ще е сигурна, права е Ника  hahaha
Танче, радвам се, че всичко е наред при вас  Hug  Hug Цунки за Аля, кажи за какъв пол да стискам палци  Mr. Green

Дребно най-после заспа, та малко и аз комп да видя. От зъб ли е, от сопола ли е, не иска да яде нищо  Confused освен цица или зрънчо натурално с масло.   ooooh! Дано да хапне нещо следобяд или довечера  Praynig

Хубав ден ви желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт