Майско слънце, цъфнали дръвчета, ФЕВРУАРЧЕТАТА припкат с пъргави крачета (32)

• 24 507
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • До Балкана
Реших да ви развеселя и да ви се оплача от мъжа ми! Яко ме тресе мене ПМС, мога кожата на 100 кг. мъж да одера с ей тези мои зъбки, без да си помагам с ръце, та моичкия решил, че трябва да ми помогне, еле на себе си, да се отърва (най-вече той) от това мое женско бреме, наречено ПМС. Зачел се в едни хомеопатични справочници, самоучители и т.н. И по едно време ми пише като си идвам от работа да си взема едно хомеопатично от аптеката. Записах аз и отивам. Понеже аптекарката ми е приятелка и я питам, аджаба тоз цяр за какво точно е, като си мисля, че ще облекчава болките гърдите и подобни. Тя вади и зачита, че това биле се прилага при изключителна раздразнителност, склонност към противопоставяне и липса на подчинение, депресии и нервни изблици с позиви за приключване на всичко старо! Познайте как се облещих! Викам си твойта верица и му поръчах (утре ще го доставят) едни сладки бонбонки, които спират сексуалното желание! Ще се гъбарка той с кака си! Twisted Evil  Mr. Green
А утре или в близките дни ще ви покажа как дойде да ме посрещне с детето и по-точно как беше облякъл лапето в един студен и ветровит ден! Crossing Arms

# 61
 Joy Joy Joy
Далчееее, не бъди жестока, те хомеопатичните са с такива налудничави описания всичките...  Hug

Мисля,че ей тук перфектно би ти излекувало ПМС-то... поне моето може, ма го няма по аптеките за 3 лв.  Joy

# 62
  • До Балкана
Хахха, за жалост го няма! Ама ще му го върна аз!  Twisted Evil
Абе, сериозно си го проси! Носи ми сега успокояващ чай с маточина и мента да съм била спокойна! Naughty

# 63
# 64
# 65
Хоп в новата темичка с прекрасно заглавие.
По анкетата още не мисля за детска ясла.Докато свеки помага,тъй ще е...после ще видим Mr. Green
Относно зъбите-ние имаме цели 11,че и кътници даже.Общо взето целодневно сме олигавени до ушите.То бива лиги,ама чак пък толкоз  Laughing
Далче,посред нощите ме разсмя,бе жено  Joy Не го подлагай на секс-диета твойто момче,че знайш ли к'ви гадни стават като " не топнат пипера" (сори за вулгаризма,ама тъй си е)  Laughing
За жалост секса у наща  бърлога е много рядко явление последно време.От януари се боря с едни гъби и бактерии,то що АБ изпих и с що илачи си мазах "приятелката"....мани,мани  ooooh!И моя мъж все като линейка ходи милия из къщи ,обикаля ме,пита ме как съм,как се чувствам,боли ли ме(че отдолу се цепя като бабешки пети),белкем го огрее и него сексуалното щастие,ама уви.Ужас ти казвам.Вече го съжалявам милия,ама к'во да направя.Уж микробиологията чиста,пък мен си ми щипе,ама много много,много,пари ми и ме сърби.Та,ако имате възможност осексвайте се от време на време  Whistling
На 6.05 живот и здраве Габи ще стане християнче.Стискайте ми палци да се справя с всичко и най-вече с напрежението,че нещо сачмата яко ме пере,дъртите ме вадят от кожата ми понякога с техните съвети  smile3511 и скоро ще си купя къртечница  #Sniper (туй чудо май е снайпер,ама нищо,пак върши работа)
П.П И болните мишоци бързо да оздравяват   Praynig

ГУШ Hug

# 66
Добрютро, дами!
Капучино?

Харемче, радвам се, че писа! Оправяй се! Hug

# 67
Добро утро   bouquet
Харемче, съжалявам за неприятностите ти на интимния фронт, дано го разкараш бързо това чудо  Hug
Много ми е сдух, пролетна умора ли е , що ли... спи ми се та ми се мре  Tired
Марто е с хрема и той и кашля, а на Ради секрета взе да се оцветява... аман вече от тези бебешки носове  ooooh! и гърла  Sad
Кой ще готви, кой ще чисти, пак има за пране... няма свършване тази домакинска работа, а на мен никак не ми се започва  Mr. Green и слугинята избяга от как отмениха робството Crazy

# 68
ДУ!
Далче,ш'го опраиш хууво твоичкия!!! hahaha hahaha hahahaКефиш ме максимално!!!
Хайде поне да оплакнем очетата,като ше се кара на сухо Laughing

# 69
  • София
Добро утро! Simple Smile

Далчеее, още цвиля бе женааа  hahaha Ама така му се пада, значи. Чела съм, че за да е по-слабо изразено, е много важно да се устискаш да не ядеш шоколад (при мен мисия невъзможна) или да се наблегне на интимностите. Та в този смисъл, миОто ако му приложиш така замислената от теб терапия моЕ се влоши положението  Mr. Green Laughing Иначе не зарад него, а зарад себе си, дано успееш да го овладееш туй гадно ПМС, че ... неприятна работа  Hug
Харемче, непоискаите съвети са и запазена марка на предишното поколение, споко! Дишай дълбоко, не си го слагай на сърце и най-важното не се ядосвай  Hug Пиши ни по-честичко ако можеш Hug
Бобиш, екстра притурка. Но предвид оциклянето ми, ич не са ми полезни тези мъжове. Баси, така ми беше хубаво без цикъл...този ми е втория откак се роди Калина и ич не го искам  Crossing Arms
Любезна, явно некакъв вирОс пак циркулира, щото и Софи ме уведоми, че й дращело гърлото. Както и да е, замина на градина, дращенето на гърлото не ми се стори сериозен проблем, предвид липсата на хрема, температура и наличието на добра кондиция и мързел у нея, мдам. Mr. Green Бързо да се оправяте!  Hug
И всички останали болнички (няма да ги изреждам поименно, че ще взема да пропусна някого) бързо да оздравяваят! Hug
Коте, благодарско за капучиното, бих си взела 3-4.   bouquet
Оф, довечера съм на родителска среща. Дават го да вали, хич не ми се ходи никъде  Confused Това описание на Любезна описва чудно и моето състояние:
Цитат
Много ми е сдух, пролетна умора ли е , що ли... спи ми се та ми се мре  Tired
На Калина й избива зъб, изобщо картинката в нас е чудесна.
Желая ви хубав ден и много целувки на бебоците   bouquet

# 70
  • До Балкана
 Heart Eyes Hug Ооообичам вии! Ще го излекувам аз много бързичко, че и мен кой да излекува ще намеря! Crossing Arms Naughty Mr. Green
Харемче, ще стискаме палци и за "приятелката" да се оправя бързо  Laughing и за кръщенето - изнервящо си е доста, няма друго мнение по въпроса!
Чакаме ли вече новини от Мий? newsm78 fingerscrossed

# 71
Къде ли са всички днес  smile3502

мии-как сте,как са нещата при вас с Преско?

# 72
Дойдохме си преди малко и го приспах. Всичко мина повече от добре, ще разкажа после като вляза в ритъм-ежедневен...Благодаря ви момичета, обичам ви много

# 73
Браво на Преско и мама мии  Hug

# 74
mii, браво на юнака! Знаех си! Hug

Кажете сега аз ли изкуквам порядъчно или този е много смешен:

Знаехте ли, че във форума има потребителска група на готините баби? Joy

Общи условия

Активация на акаунт