Майско слънце, цъфнали дръвчета, ФЕВРУАРЧЕТАТА припкат с пъргави крачета (32)

• 24 508
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета.Нас ни нямаше цял месец,бяхме на гости в Добрич,но вече се завърнахме.Много хубава темичка LaughingНа нас днес ни биха шаркавата ваксина и съм на тръни,дано всичко е ок

# 76
  • София
Мии, браво на ПрескоHug

Коте, ти кво правиш в тема за бабите, а?  Crazy Mr. Green

Аааайде, оженихме принц Уилям, ся да се върнем към прозаичните ежедневни грижи, като например да сложим манджата и да прострем.  Mr. Green
Ей, не мога и не мога да седна на пиша, гложди ме класирането за ДГ.  Confused

# 77
Коте, ти кво правиш в тема за бабите, а?  Crazy Mr. Green
Подготвям се...някак ми се струва, че ще съм от готските баби. Sunglasses  Grinning Sunglasses
Писна ми да бачкам и реших да се разтършувам из форума. Така разбрах, че има готини баби, спиращи цигарите (сред които се намърдах без покана за кураж), разни зодиакални групи, работещи мами, инвеститорски мами, група на разпадащите се семейства и какво ли още не. Shocked

# 78
  • София
Юху, задръж още малко... утре 11-12 се очаква да се види в сайта на градините! Много ти стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Коте, нищо не може да ме учуди като групи  Laughing
Мии, радвам се, че вече сте си вкъщи и че нещата ще влязат в релси! Дано Преско да не го боли  Praynig
Ама днеска тука верно бомба паднала  Thinking

# 79
  • София

Щото всички са на сватбааа.

# 80
Мий много се радвам,че вече сте си вкъщи и всичко е минало добре Hug Да нагушкаш малкия от мен и Сиси!
Харемче дано ги пребориш скоро тези гадини Hug
Любезна дано се разминете само със сАполи Praynig
Юхуу Hug
 Аз днес изпратих двама приятели,които заминават в неделя на мисия и малко ми е сдухано.
Най-накрая се свързах с тия от Нои-то и ми казаха мартенските пари да си ги чакам след 10-ти май,защото втората година работодателя трябва да си плати осигоровките за месеца за който изплащат майчинските,а нашите заплати вървят с месец назад #Cussing out

Далчеее горкия ти мъж Mr. Green Охх,много смешно ми стана,страшно отмъщение си му измислила Joy

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 18:27 от puhich

# 81

Щото всички са на сватбааа.

Ааа, тук сме, току що се върнахме от Лондон...  Crazy
Мноого лигаво туй със сватбата, е ако не я предаваха на живо, какво щеше да стане...?!  Mr. Green
Тия телевизии определено вече много им се дразня!  Close Във 17,00 часа, когато Преслав се е наместил да гледа някое детско, дават реклама на ужасяващи филми, спират един сериал по средата, за да започне друг и то пак турски... Sick, аман... Понеже понякога стоя до по- късно тук из форОма, а си оставям телевизора да бръмчи, в 00,00 часа дават реклама на бате Енчо...  ooooh! По новините ... нищо разведряващо, само убийства, катастрофи, земетресения и цунами?!?! В какъв свят живеем.......?  #Cussing out
Ай стига съм се отнасяла, че се ядосвам!  Rolling Eyes

Мий, браво на борбения Преско!!!  Hug Дано се възстанови бързо, а ти да влезеш отново в ритъм!  Hug
Аз се бях изказала в темата за свекървите, нали си имам в къщи такова "Чудо", ако ви кажа как ме нападнаха...  Shocked Спрях да пиша бързо-бързо там, само един, два поста...
Проверих в сайта на НОИ за майчинството, оказа се, че за март ще ми го преведат на 3 май...  #Crazy Надявах се, за днес, но... нашата счетоводителка подава инфото на 25-ти или около тази дата, и тези от НОИ, не могат да обработят данните за една седмица, та прескачаме месеца...  #Cussing out
Водих Ина на личната, с идеята да ми даде направление за носен секрет, че от около седмица и хърка някъде между нослето и гърлото, промивам с Диснемар, постоянно й "щипя" носа, но се пак се чува отвреме- навреме. Е, не ми даде!  Rolling Eyes Нямало било нужда! Изписа едни хомеопатични таблетки, да й ги разварям - Ринитидал, и сироп за кашлица Амбрекс...  newsm78 И сега ровя тука да видя на Цибалаб и на Рамус колко им е цената, че да я заведа все пак да видим има ли някой в нослето й  Crazy
Всички болни бързо да оздравяват!  Hug
Хубава вечер, момичета!  Simple Smile

# 82
Здравейте,
Мии, радвам се че Преско е добре и сте си вече вкъщи.

Далче, много ме разсмя с твоя мъж Simple Smile Ама те мъжете няма как да разберат какво ни е на нас и само се оплакват от ПМС -то ни.

Чета ви за градините и се чудя само ние ли сме извън всякакви класации  Thinking Sad За първото класиране не стигаме дори до гранична група в нито едно от трите квартални ОДЗ-та приемащи набор 2010, ама пусто повече от 8 т. няма как да докарам. Дано на следващите класирания ни се усмихне шанса.
Успех на всички с реални шансове, стискаме палчета поне за вас за утрешното класиране.
Пухич, много неприятно това с внасянето на осигуровките с такава забава. От работата в голяма организация поне това ми е далаверата, че осигуровките се внасят редовно и по едно и също време всеки месец(в началото), та до 15-то число общо взето трябва да си получавам и майчинството.

Скорошно оздравяване на всички болни!

# 83
Такаааааа, ето ме вече съм в час.
В сряда овършахме болницата както и предполагах, добре че има детски кът та малко ни мина времето там. Очаровахме докторите с усмивка, а и аз съм очарована от отношението им, за условията няма да коментирам, освен че бяхме в стая без тоалетна, та добре че не бях сама в стаята- иначе не ми се мисли #Crazy
 В четвъртък бяхме първа операция та и другия ми проблем как ще го удържа гладен се реши. В 8 и 10 ми го взеха в 9 ми го върнаха полу буден. След това настана ужас докато излезе от упойка, после пък ревеше от болка и общо взето лежа без да мърда до тази сутрин, когато го занесох до детския кът и покрай една малка девойка с която завърза "връзка" се пусна и видя че не го боли та тръгна и да ходи и сега неможем да го спрем #Crazy Още снощи щяха да ни пуснат, но доктора си ни хареса и реши да спим там за по-сигурно, та сутринта на визитация ни се чудиха защо сме още там.
 Безкрайно удивена съм че има още доктори които са и човеци, особено при условията в които работят.
 Сдобих се и с две кандидат снахи едната от Казанлъшко а другата от Пазарджик Laughing
Благодаря ви за пожеланията отивам да топля манджа че героя е гладен и си яде количките Hug

# 84
  • София
ДВ!  Grinning
Мии, много, мноооого се радвам, че така леко мина всичко при вас!  Hug От тук нататък какво следва - конци ще му се махат ли, някакви контроли предвиждат ли се, пазене от нещо?  Hug

Далче, кефиш ме душа, ама и мъжо ти ме кефи!  Laughing  bouquet

Никаква пролетна умора не ме тресе, напротив - много ми е слънчево и весело!  Laughing Днес отвисях два часа в Агенцията по кадастър и се запознах с един младеж.  Crazy Не за друго, ми да ни мине времето по-бързо.  Blush Laughing

По-късно ш пиша пак, че с две в скута било много трудно......... Laughing

# 85
Няма конци, лепен е казаха нищо да не го правя. Да не го къпя 3-4 дни и това е. Лекинко му е потдуто около десния тестис но било нормално.И го забелязвам че той сам си се пази ама тя мъжката болка не е като женската та си се пази детето. Laughing

# 86
 newsm03
Здравейте,мисля че в нашата тема преди време бяхте обсъждали къде може да се намери Гранофурин (така ли се пише,не знам ) в София? newsm12
Помагайте:)

# 87
Мии много се радвам,че сте добре и сте си вкъщи  Hug .И наистина има и свесни лекари макар и малко   Rolling Eyes
Далче  hahaha мръсни номера ще си правите а ?!  Joy
Яслите ги пиша бега ли  Whistling ,ние нямаме никакъв шанс.Даже моята приятелка с 10.1 влиз в гранична група  Tired
И сега да се оплача....помните ли че се оплаках за шарката на племеницата  Mr. Green ,днес изтича 14 дневния инкубационен период ,тамън си отдъхнах и събличам Явко да си ляга и какво да видя ПЪПКИ  smile3521 .По гръбчето по начесто,2-3 в памперс зоната и 2 зад ушето,ама хич не приличат на варицела  Thinking ...по-скоро на бълхи ми мязат  newsm78 .И третия вариант алергия,ама не виждам от какво  Tired. Утре ще стане ясно,ако се надигнат с връх ,шарка ще е да е  Tired .

# 88
Мики да не те плаша ама може и шарката да е. Нашия батко я изкара на 5 месеца и освен Т първата вечер и пъпки навсякъде където се сетиш, друго му нямаше. Дано ако е това да мине леко и без проблем. Купи си розова вода да му облекчаваш сърбежа ако се наложи.

# 89
Коте, наминавам на бързо .. хвърлям ви по един поглед и бягам Wink ! 4естито трето зъб4е на красавеца !  Heart Eyes
И ние днес сложихеме Приорикса.
Друго ..... а да 4удя се трябва ли ни летна количка или да си карам с тая!
 Hug на всички
mii а за теб и Преско много Hug  bouquet
Мики а дано не е шарка ! Целувки на Яворчо
Ей , заглавието на темата е уникално.. бравоооо   bouquet

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 22:06 от petebb

Общи условия

Активация на акаунт