Майско слънце, цъфнали дръвчета, ФЕВРУАРЧЕТАТА припкат с пъргави крачета (32)

• 24 255
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мяуска, много, много ти благодаря!   bouquet
М/у другото, днес докато чакахме пред личната се заговорихме с една майка /защото отдалеч я предупредих да не се доближават, че е нашарен/ и тя ми даде горе-долу същите съвети - за овеса и меда.  Crazy
Смрадлика имаме. Личната каза 2-3 дни да не го мокря много-много, а дупето да го мия само с вода /че то не може ептен кирлив да оди/.
Иначе дава да го мажа с вирасута.

Пина, Пинаааа, да ти е жива и здрава Ина, това е най-важното!  Hug Не можеш ли да го върнеш или смениш за нещо друго този бейбихалер. Rolling Eyes

Иначе голямо гушене пада, то миличкото явно усеща някакъв дискомфорт и нон-стоп пристига да го прегръщам и да стои у мен.

# 691
  • offshore & overseas
Никич, точно така беше и Калината първите няколко дни, а и не само, де. Отделно, че тя по принцип е залЕпена за мен.

Първите три дни аз не я мих изобщо, а дупето само с вода, точно както го описваш. На четвъртия ден направих една овесена и една смрадликова баня. На петия ден една или 2 смрадликови. Толкова за моя завиден ентусиазъм. Laughing

По-добре бейбихалер неизползван в шкафа, отколкото необходим и редовно използван за копиране на астматични пристъпи. Пина, пробвай верно да го замениш, ако се съгласят, добър акъл ти дава Никича.

Много ме ядосва твойта лична, как може да не ти даде направление, просто недоумявам!!!! #2gunfire

# 692
Привет мили приятелки  bouquet малко само ви чета през телефона и ме е налегнала такава меланхолия, че нищо не ми се прави Sick
 Пина много се радвам че нещата при Ина са добре  Hug
Ника леко да минава Варицелата Hug
При нас нищо ново, освен че Сашо домъкна от училище вирус, та Преслав за първи път през живота си разбра що е то сопол Shocked не съм виждала такава физиономия, сопола тръгва той тича и вика АААА докато го избърша. Съответно днес и мен ме тръшна Sick
 Няма спирачки това дете и никакво чуство за самосъхранение, ако не го придържам за някоя част на дрехата навън със сигурност ще се претрепе, защото тича,а не ходи все едно го гонят стадо бизони, а го изпусна а няма хващане #Cussing out
Прегръщам ви всички и пак отивам на балконЯ... Hug Hug Hug

# 693
Никенце, леко да я изкарате пущината!
Марианка, откъде я набара тая меланхолия, бе? Я да я преборваш бързо!  Hug И сополките да гоните, че ние вече почти седмица се мъкнем с тях и още няма признаци да се оттървем скоро.  Hug
Мен ме тресе треска за домашни сладки изкушения и тамЪн метнах една баница с локум и орехи във фурната. От днес по обяд ми се беше загнездила в мозъка и само си я представях, та не се сдържах и си я реализирах.  Mr. Green Няма да мирясам и да заспя, докато не си я опитам!  Crossing Arms  Laughing
Хайде, спокойна нощ! 
newsm46

# 694
Хайде и аз да се разпиша с един силен палцестис, на Ника на Бо да му минават бързо и леко пъпките, и дечицата на Пина да стават по здрави от биЦИ,и им давам срок до утре  Crossing Arms И на моите, че не са добре, на чело с половинката  ooooh!
Не меланхолия, депресия тича след мен и вече нямам сили да й бягам...едва ставам от леглото, едва дробя цял ден, едва дочаквам да си легна , направо ме е налегнала сънна болест... и как няма като от 3 години не знам какво е повече от 4-5 часа сън, заради това мое диво дете  ooooh! Ако имаше седмична ДГ бих я дала за 2-3 дни, ей така просто да отдъхна, че имам нужда от презареждане Mr. Green

# 695
ДУ!
И аз стискам палци на Бо да му минава бързичко Praynig
Приятен уикенд момичета Hug

# 696
Добрютро!
Никич, да се оправя родата! Hug
Пина, знаех си, че всичко ще бъде наред! Peace
Изчезвам!  bouquet

# 697
  • София

Пина, стискам палци за ИнкатаHug Ника, дано при вас леко да мине шарката!  Hug Мий, Любезна, дръжте се!  Hug

Изчезвам и аз!   bouquet

# 698
  • София
ДУ!  Grinning
Благодаря ви за стиснатите палци, има полза от тях, защото засега леко преминаваме през шарката.  Grinning  Hug През нощта е имал бая Т каза мъжо, дал му е панадол и тази сутрин е добре. Сега излизат да кара колело нейде из пущинаците дето няма хора.

Бързо да ви минават депресиите и умората!  Hug
Изчезвайте, изчезвайте, приятен ви ден!  Crazy Аз съм си тука днес, отдавам се на почивка.  Laughing

# 699
Честит имен ден на всички именници!Да са живи и здрави!  bouquet

# 700
  • София
Уф...  doh Честит имен ден на скъпите ни Елита и Косьовци!  Hug Hug Hug

Много жега навън бе...  sweating И около нас като няма пукната сянка, ще си караме на 30-40 минутни разходки.  Crazy

# 701
Честито на именниците! Живи и здрави!  bouquet

# 702
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ!
Ника дано леко и безпроблемно да изкарате шарката
хубави почивни дни на всички  bouquet

# 703
Здравейте!  Simple Smile

Ника, и аз да се изкажа за варицелата.  Flutter Преско като го лепна съм използвала ментолов спирт, Топоцин (като се пукнеха пъпките) и крем Здраве (вече като започнеха да зарастват). Само първия и втория ден имаше лека температура около 38 градуса и му давах Панадол, само при нужда. За около седмица мина, няма никакъв белег! Дано да я изкара леко и бързо, и да няма поражения!  Hug
Любезна, и аз имам спешна нужда от презареждане, но май няма такова зарядно като за мен...  Crazy Направо вече ще лудна от болести, тичане, шетане, и тем подобни занимания. Оня ден като ходихме при личната за направление, и тя съответно като ми отказа, й викам, че в най- скоро време ще ми трябва на мен такова, но за психиатрията. #Crazy А тя ми се смее и ми вика, "Че да сте само вие, и ние сме гледали деца!"  Mr. Green
Да, ама едно време е било почти задължително бабите и дядовците да си гледат внуците, пък сега...  Naughty нъцки...  Twisted Evil

Прибрах го (Бейбихалера) в шкафа при ортопедичните гащи.  Rolling Eyes Там да си стоят и дано никога не ми се налага да ги вадя! Ина като беше на 1 месец, като я водих на ортопед така ме ошашка, че имала ограничение в движенията на крачетата, веднага от кабинета влязох в магазина да купя прословутите гащи на Фрейка (май беше) - 24 лв си стоят затворени, е сега прибрах и това чудо там - още 40 лв...   ooooh!
Мяу, благодаря ти за разясненията! Обаче четох за този Сингулер. И той хич не е безобиден.  Confused И на Калина ли превантивно е изписан?

Много е горещо и тук днес. Едва се прибрахме в 14,00 часа, бях скапана. Отивам малко да поошетам, че в къщи е паднала бомбата.  Crazy

# 704
  • offshore & overseas
Мяу, благодаря ти за разясненията! Обаче четох за този Сингулер. И той хич не е безобиден.  Confused И на Калина ли превантивно е изписан?
Не, не е превантивно, тя си имаше пристъпи. Знам за страничните ефекти от уебсайта на медикамента, не съм не-информирана.

Общи условия

Активация на акаунт