Майско слънце, цъфнали дръвчета, ФЕВРУАРЧЕТАТА припкат с пъргави крачета (32)

• 24 248
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Много съм тъпа, забравих именния ден на най-близките си деца  Tired за нищо не ставам вече Confused
Честит празник от мен на всички майки и дечица, много здраве и много усмивки  Hug

# 706
Много съм тъпа, забравих именния ден на най-близките си деца  Tired за нищо не ставам вече Confused

Ха-ха  Joy и аз забравих.. собствената си кръщелничка  bash ...

Ама Деа днес е много зле, повръща, дриска, вдигна висока Т, не яде и не пие... и съм ошашкана...

Кокича черпи:

И живи здрави всички с прекрасните имена Константин и Елена!

P.S. Таничка ще има още едно момиченце-кокиченце!

# 707
Неви, да гушнеш снахичката от нас и бързо да се оравя  Hug а батко й болест да го не хваща и да е много щастлив и успяващ   bouquet
И аз - племенница и кръщелница  Embarassed то бива бива  ooooh!
Аз нямам друго извинение освен енергийният вампир известен още като Динката  Cry цял ден ме тормози и явно от извесно време ми крие нищата, телефон ми няма, гримове, ролката, орапите, бижутата Tired цял ден ровя кат кокошка в торища , и телефона все така го няма (бил занесен пи Баба Яга, тя го е певъунала и вече го нямаааа)  smile3514 Докопала един блистер инфлуцид Shocked започнах да й давам и щяла да си взима сама бонбонче Crazy тя "жъути цуски" не ядяла, само червени.... то няма край тази глезотия... Ся имало млавки в "мойто легло" ще спинкам във ващо #Cussing out дупето я боляло-няма да пишкам, изми си зъбите, изплю си водата в пазвата ,еййййй не е яла бой от доста време и как се усеща  Tired

# 708
Хайде и тук да честитя на всички наши малки и големи именници!   bouquet Нека светиите, чиито имена носят, закрилят тях и близките им!  Praynig

Невка, радвам се, че писа, душичка!  Hug

Такаааа! Голямото пране  wash hang и гладене  1ironing приключиха и мисля да лягам, че моЙте хора спят вече от час и половина. Спокойна нощ!
smile3524

# 709
Ама и аз съм изтрещела, колкото искате!  ooooh! И аз забравих да честитя именния ден на Елитата и Кокитата...  Embarassed Малко късно, но пак се вмествам в деня.......  Crazy

Честит имен ден на всички малки и големи именници! Да са здрави, здрави и много здрави!    Hug

Мяу, аз пак с въпрос, ама нали разбираш...  Rolling Eyes Как протичаше пристъпа й? И как стигнаха докторите до извода, че трябва да пие Сингулер-а? Какви изследвания й правиха? Ако искаш на лични, че да не занимаваме обществеността с нашите проблеми.

# 710
# 711
Еййй, какво неделно кафенце! Heart Eyes
Алекс официално има 4 зъба (онези с по 16-20 бройки да не му се смеят)! bowuu

# 712
Аз ви казвам до скоро, заставям ви да пазите децата в добро здраве и настроение и паля чейлити за самолетя   love001  love001  love001

# 713
Любезноу, 'апни една виенска торта от мое име. Praynig
Приятно изкарване! Peace

# 714
  • offshore & overseas
Пина, по-късно днес ще ти пиша ЛС с подробности (най-вероВатно довечерЪТ), но не е това, което ти описваш с Ина, споко, съвсем различно състояние е, без кашлица, но с много чести бронхоспазми, които преди да почне Сингулар-а, бяха станали на всеки 2-3 седмици, а сега не ми е правила пристъпи от 2 месеца най-малко. Само споменавам и двете влизания в болница за 2 години с диагноза вирусна бронхопневмония (втория път беше на косъм дечкото, март тази година).

За нежеланите странични ефекти, както вече споменах, знам от самия сайт на медикамента и от клипчета в нет-а (говоря за най-страшните), но това е американска работа, много съмнително ми изглежда. Няма да го дискутирам, защото всеки прави своя избор, но самия факт, че тези ефекти са съобщени, едва след като медикаментът е пуснат в обръщение, говори вече много.

То и за ваксините кви работи се пишат, пък... Само ни остава да се молим нас да ни отмине тая чаша, както е отминала и много други. Имаше още 1 майка в темата, която даваше и на двете си дечица Сингулар и е много доволна, ама не съм сигурна коя беше. Нека се обади, ако иска.

Такаааам, Люси май е с варицела от вечерта, когато Никича съобщи за Бо (петък вечер, тАмАн се пофалих и цъфнА). Казвам май, защото за трите дни й излязоха общо 3-4 мънички пъпки, едната от които на чЕлото,  и все пак, пъпчиците са с мехурчета. В петък вдигна 37,5 и после видях първата пъпчица на челцето й. От тогава не е вдигала Т, но излязоха още 3 пъпки.  Може би така ще си остане.

До днес не бях сигурна, затова не съм съобщила на педито и няма да й променям режима. За разлика от сестра си обаче, тя загуби апетит, но пък поне не се налага да я мажа.

П.П. На някой ако му се боледува от  варицела, или е вече болен, или е преболедувал, ние сме на разположение. Никич, излизате ли с Бо? Аре, Обади се, ако решиш. Ради, Слънчи, Любезна (ти замина ли за Вената?)??

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 12:15 от Мяуче

# 715
  • София
ДД!  Grinning
Честит имен ден на вчерашните именници!   bouquet
Мяуска, ние на практика не се прибираме.  Blush Не питайте какви гимнастики правя, та да ходя с двете деца на места, където няма хора.
Съжалявам за Люс, дано леко го изкара.  Hug Hug

Любезна, весело прекарване!  Crazy Flutter
Котич, честит ви зъб!  Hug
Да използвам повода да кажа, че и на Максо му е избил още един без да разбера.  Blush

Пф, днес иначе за пръв път му е тежко на моя сипаничав син. Чак на 3-4 пъти напоително си порева, силно прегърнал ме.  Sad Устата му отвътре цялата е с пъпки, направо се чудя как яде. Някои от пъпките по кожата изглеждат потресаващо зле, тва съм 100% убедена, че остава белег.  Sad

Айде, че ме гони от компа, да съм му пускала "Макуин Съткавицата"

# 716
  • offshore & overseas
Пф, днес иначе за пръв път му е тежко на моя сипаничав син. Чак на 3-4 пъти напоително си порева, силно прегърнал ме.  Sad Устата му отвътре цялата е с пъпки, направо се чудя как яде. Някои от пъпките по кожата изглеждат потресаващо зле, тва съм 100% убедена, че остава белег.  Sad
И аз тъй бях убедена, сега съм убедена в обратното. То наистина това е денят, в който нещата изглеждат най-безнадеждни. hahaha

Помня и аз какви еквилибристики бяха първоначално с излизането, накрая се отпуснах и си казах, майната му, който иска да се пази, аз викам "пазете се!", само ако някой ни доближи.

Та именно поради тая причина дай да се видим нейде из пущинака, ама то сериозно се смрачи. Ако решиш, пиши едно лс!

Ние пък се зафащаме с Ариел (Малката русалка).

# 717
  • София
Мяуска, с най-голямо удоволствие, но нашите са у нас на гости и за днес викам повече дан съ занимавам с чавета, поне за час-два де.  Laughing Mr. Green
П.П. Ш ставаме комшийки горе до БП и ще те ползвам за гид в дебрите на Мл.4.  Laughing

Айде, че Макуин ми порасна на главата вече.  Twisted Evil

# 718
  • offshore & overseas
... Ееее, супер тогава, ти си му намерила колая! Много е натоварено с болно 4-годишно знам. ooooh! Ще навигирам из Младост-4, няма проблем.

П.П. Къв е тоя Макуин, не съм го и чувала даже, да взема да го изровя, да видим ще кълват ли на него?

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 17:26 от Мяуче

# 719
Ще кълват и още как! Peace
"Коли" е от новите класики и мое любимо детско! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт