Удължаване на косата 12

• 237 655
  • 777
  •   1
Отговори
# 135
Ще поразровя да видим...

# 136
Здравейте момичета тази коса която поръчах от продавалника вместо платинено русо се оказа смеска на сиво с черно изобщо съм ужасена но както и да е .. искам да си намеря коса около 120 лева за много къса коса някой знае ли от къде мога да си намеря изпитана коса смисъл да знае, че наистина е хубава Simple Smile

# 137
Здравейте,дами,  за първи път пиша във форума, но незнаех към когоо да се обърна. Проблема ми е следния - купих си треса уж естествена коса, но се заплете когато я "прах", ако имате опит с моя проблем, моля ви помогнете ми. Благодаря предварително! newsm78  bouquet

# 138
Нядавам се, че си я "прала" с шампоан-  сега сложи маска или балсам за лесно разресване  и я разреши, и после я изсуши. Както правиш с твоята коса.

# 139
5 пъти слагах маска, 3 пъти балсам сигурно 6237 и кристали и неще и неще направо като спластена топка е станала  ooooh!

# 140
Не знам как си я прала....Аз я мокря, леко слагам балсам или маска( ако съм си правила прическа с нея да падне лака), лекичко омачкам, реша, плакна и я опъвам на една кърпа да съхне. Понякога пръскам с Глис Кюр за лесно разресване

# 141
Исабел, навлажни я лекичко под течаща вода без да търкаш, отцеди, сложи маска и вземи гребен със широки зъбци, колкото по-широки, толкова по-добре. Както е със маската, започни да сресваш внимателно, като почнеш няколко сантиметра над връхчетата. Като разрешеш тази част, минаваш няколко сантиметра нагоре и повтаряш и така докато стигнеш догоре. Изплакни внимателно под хладка вода  без никакво търкане или 'пране', държиш за за горния край и оставяш водата да се стича надолу, и нанеси пак някакъв продукт без отмиване. Това ако е естествена. Ако е изкуствена и си я сложила под гореща вода, единствения ти вариант е да я сложиш под течаща топла вода и да се надяваш това да я отпусне, ако само е омекнала и се е сплъстила от предното миене. Ако си я стопила направо, нищо не може да се направи, освен да си искаш парите от продавача.

# 142
Някой взимал коса от тук - http://www.kosilia.com/  ?  newsm78

# 143
аз, стават
Но не са европейски, а индийски- не могат да се боядисват

# 144
Аз си бях взела от Магама коса на клипс - много е удобна за ползване и резултатът беше зашеметяващ, но сега косата ми порасна и имам друг проблем - оплешивяването.  Laughing Май след някоя  и друга годинка трябва перука да купувам.  Laughing

# 145
аз, стават
Но не са европейски, а индийски- не могат да се боядисват
Ух,аз искам да се боядисва,за да не боядисвам моята ..утре ще преровя из нас да видя все пак да не намеря моята коса  Heart Eyes

# 146
ако искаш да се боядисва, трябва да е наистина европейска, но ще е много по-скъпа. И Лиа продава 1см=1.1лв, не както е обявено 1:1. Иначе не е лоша косата за тези пари, трябва само да си улучиш цвета

# 147
ако искаш да се боядисва, трябва да е наистина европейска, но ще е много по-скъпа. И Лиа продава 1см=1.1лв, не както е обявено 1:1. Иначе не е лоша косата за тези пари, трябва само да си улучиш цвета
Да,и на мен ми изглежда хубава,но това с уцелването на цвета - трудоемка работа  Praynig

# 148
kate_rina_1, здравей!
Видях, че си писала, че си имала коса от kosilia и затова се регнах да те попитам за качеството на косата, естествена ли е, как изглежда, с възможност да пуснеш снимка ако може. Колко време ти издържа и т.н.
Как така цената е по - различна?
Аз мисля да си поръчам за 80лв. коса, само за сгъстяване. Много ше се радвам ако отговориш, понеже никъде няма инфо за тези коси! Мерси много

# 149
Отговорих ти и на лични- последно си купих коса началото на миналото лято, но вече не я ползвам, защото моята порасна. За 80лв може да си купиш един двоен или троен ред и предполагам ще ти свърши работа. Никакъв проблем няма с косата да я третираш с преси и маши, само няма никакъв шанс да успееш да й промениш цвета. Преди това съм си купувала коса от салон (излезе ми един двоен ред около 130лв), същото количество и качество( нея не съм се мъчила да я боядисвам) от КОСИЛИА ми излезе 65лв . Улучиш ли си цвета, останалото е добре.Ето 2 снимки още от началото, когато я взех. И в  двата случая не съм я изправяла с преса , само съм я продухала със сешоара

Общи условия

Активация на акаунт