Удължаване на косата 12

• 237 698
  • 777
  •   1
Отговори
# 150
Косата ти стои страхотно! Моята е точно толкова дълга. Но исках да си сложа още за гъстота. Никога не е излишно. За 80лв си изчислих, че ще ми излезнат 4 единични реда, които ще си пришия на двойни. 1 двоен ред от около 20 - 23см. и един двоен от 15см.
Повече ми идва много широко.
Сега малко се успокоих, все отлагаш покупката, понеже мислех че са изкуствени.
Аз съм с гарваново черна коса.
А имам въпрос само за цената... какво точно значи 1.1? 1 лев и 10ст. за 1 см. ли ?
Искам да си поръчам за до около 100 лв, два двойни реда. не повече

# 151
Моята коса е от коси Финес - за сега съм доволна и нямам забележки. Излезе ми 90 лв.
Обаче аз имам друг проблем - трябва да я нося само чуплива за сега тъй като съм подстригана на каре и като си закача тресата много се прибелязва ако съм с права коса. Постепенно ще си направя етажи и така  Laughing

а може ли да се боядисва?

# 152
Поръчах си коса от http://www.headkandy.com/,дано този път да сполуча на коса,че вече незнам колко коси смених.

ще чакаме отзиви и снимки Peace
Peace

Получих си коста,и отново съм разочарована,в началото беше добре,но след няколко измивания започна ужасно много да се заплита,а пък да не говорим и за това колко много капе .

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 07:32 от aleksandra11

# 153
Вие какво очаквате от изкуствена коса, т.е., която не е върху скалпа... Нормално е, слагайте косата по - рядко, пазете я и няма да има нужда да се мие толкова често, не я пръскайте с гов*на и я пазете само права.
Нормално е като я правите на сандър да става така...
Аз си взех от коси лия много съм доволна.
Един ред и такава гъстота ми придаде, супер седи. Не си личи, даже ми идва с 1 см. по къс ама то не е от значение това.

# 154
Моята коса е от коси Финес - за сега съм доволна и нямам забележки. Излезе ми 90 лв.
Обаче аз имам друг проблем - трябва да я нося само чуплива за сега тъй като съм подстригана на каре и като си закача тресата много се прибелязва ако съм с права коса. Постепенно ще си направя етажи и така  Laughing

а може ли да се боядисва?

Мисля, че може, една приятелка от Сливен си взе и я изсветли  Peace Моята не съм я боядисвала  Peace

# 155
http://grabo.bg/udaljavane-na-kosa-s-estestveni-kichuri-s-do-66-otstapka-0u8muwn

Момичета вече в сайтовете пускат и коси Simple Smile))))). Цената си е просто неустоима.

# 156
Аз моята коса си я взимах преди 3 години от Магама - имаше промоция. За 320 лв си взех коса 45 см -  боядисаха ми я по мое желание и ми сложиха такава, която изцяло прилича на моята -  по структура и цвят 1:1. От там ми казаха, че тази коса се реши със специална четка - купих си от тях някаква с глигански косъм, за което се изръсих още около 40 лв и после видях, че има подобни на по 15 и 20 лв по магазините. Четката ми върши чудесна работа и сега ,тъй като косата ми е много гъста и не можех да се среша (преди) с друга четка - само се скубех. Тази четка не скубе!!! Препоръчаха ми и специална козметика за косата - специален шампоан и балсам. Балсамът струваше около 20 лв, но правеше косата страхотна. За шампоана дадох по-малко, но не помня колко - май под 10 лв - беше си някакъв на Магама. Казаха ми, че тази коса се мие само 1 път на месец и че няма страшно, тъй като няма как да се омазни от скалпа ( взех я на клипс). Казаха ми, че мога да я суша със сешоар, да я къдря или изправям, но това ще намали нейния живот. По-добре да я оставям сама да се изсуши и да не я третирам много - така и направих, само лак съм й слагала. Ако реша да я боядисвам, ми казаха да отида там, тъй като те имат специални по-щадящи бои за такива коси. Дадоха ми гаранция около година, но аз я носих редовно само няколко месеца - носех я всеки ден - не мръдна! После започнах отвреме-навреме да я слагам до миналото лято. Просто моята коса израсна и не виждам смисъл да слагам тази, но е същата, както когато я взех - трябва обаче да се полагат по-специални грижи за нея - не може да се третира като живата коса.

# 157

Здравейте искам да питам някои поръчвал ли си е коса от kosabg.com

И да питам какви са ви впечатляванията.
 Мисля че цената е доста добра.
Ето това мисля да си поръчам http://www.kosabg.com/product_info.php?cPath=60&products_id=198

Но малко ме е страх да не ми заминат паричките на вятъра,за това ще съм благодарна ако някои изкаже мнение по въпроса Simple Smile

# 158
Здравейте, от много години не съм носила коса, но сега съм решила пак да си сложа. Все още пазя старата си, но тя е гарваново черна, а аз сега съм светло руса (ниво 8-9ка). Чудя се дали да изруся черната или направо да взема нова newsm78 newsm78
Някой правил ли го е ?Днес мисля да взема един блондор и да пробвам, а ако не стане ще поръчам
Иначе си харесах от тук http://www.krasiva-kosa.com/hair_extension_human_euro_estestvena … a_uduljavane.html.

# 159
Здравейте момичета, бих искала да ви попитам някоя от вас купувала ли си е коса от сайта  www.krasiva-kosa.com. или www.kosabg.com  С какво качество е косата , европейска ли е и т.н. Ако пък имате други предложения за онлайн покупка на коса също да ги споделите.
Мисля че темата ще е много полезна за мимичетата като мен, които не живеят в голям град и няма от къде да си купят коса за удължаване!

# 160
  • София
Здравейте!Знам че въпросите ми са елементарни,но...аз наистина нямам отговор на тях...Моята коса е дълга до врата,тънка е и изрусена...Много искам да си купя коса,която да си слагам на фризьор,когато реша...било то за опашка,плитка...и т.н...Въпросът ми е каква коса да си купя,защото все пак моята коса е доста тънка и не е много дълга...Откъде е най-изгодно...от сайт или от салон??Какви са цените долу горе?Благодаря предварително...Simple Smile

# 161
  • София
И още нещо...Бихте ли ми препоръчали салон във Варна,от който да си купя коса на треса с клипси на нормална цена,и добро качество? Simple Smile

# 162
Продават ли се (и къде) коса на клипси, но само за обем? Не ми трябва дължина. Ако сте гледали филма The ugly truth (Грозната истина), в него актрисата по едно време си откопчава от темето  една коса, която е късичка, просто придава обем.

# 163
Petufi предполагам, че ако си вземеш къса коса 25-30 см. ще получиш желания ефект.                                  Аз все пак поръчах коса от сайта,провалих се с блондирането( то се и очакваше).За сега съм много доволна:)

# 164
Според мен не винаги може да се получи успешно съчетаване на удълженията с естествената коса, освен ако не са подбрани много внимателно,  задължително според мен е  да се пробват и ако се налага да се боядисат в цвят като естествената коса, която носи дадена жена. Примерно на мен преди да ми направят коса в салона 1:1 като моята, бях гледала коси в един магазин, но изобщо не ми стояха добре нито като цвят, нито като структура.

Общи условия

Активация на акаунт