Удължаване на косата 12

• 237 642
  • 777
  •   1
Отговори
# 120
http://www.headkandy.com/   Peace (спелинга им е различен от нормалния на думата и все карам по инерция)

мими23, Аз имам 4ката на хедкенди, а лукси комплект взех на приятелка за сватбата й, и имам преки наблюдения как изглежда  след вече месеци употреба защото  я виждам и опипвам  Mr. Green хедкенди е най-дебелата коса, която ще намериш от тези масови комплекти (в смисъл не дебелина на косъма, а гъстота). Като негатив - скубе се малко, но не е фрапантно. 4рката за която питаш е много практична за добавяне когато искаш естествен обем, не толкова дължина (това е моя търсен ефект).
Лукси е много подобна като качество на косата, по моя преценка малко по-малко грамаж, но също много стабилна гъстота. И при двете се получава  много естествено удължаване, защото косата е еднакво дебела по цялата си дължина, много треси надолу към краищата стават едни рехави и редки и просто си личи много.  След месеци употреба, къдрене и изправяне, миене, и двете  марки изглеждат все така добре ( естествено, третиране като нашата си коса - термозащита, маска и т.н) не са се проскубали или изтънели.

girl8n това, което показват в клипчетата е същото, което продават, пък е и пълно със снимки на потребители специално на техните коси из нета вече. Доставката им е безплатна до всяка точка на света, евентуално ако идат на митница някаква добавена стоийност ще има, ДДС то е 20% на стоки до 150 ЕУ, може да се изчисли и да знаеш колко точно ще ти излезе. Не съм запозната с косата на Лиа. Казах по-горе моето мнение, специално за косите е - не съм достатъчно богата, за да си купувам евтино.

# 121
Привет хубавиции Hug
Дълго време размишлявах и се отказах за тази коса от продавалника и си поръчах европейска коса от EBAY ще пристигне до максимум 1 седмица, за 150лв се надявам наистина да е сполучлива.Ще кача и снимки като пристигне.Хубав и успешен ден на всички!!   bouquet

# 122
имам въпрос - имам няколко двойни треси по около 40 см (равни), обаче моята коса е на етажи, много филирана, малко под раменете. Трудно ми е да ги слея двете, иска ми се да си запазя етажите, и само отдолу да е дълго но как да стане? ако някой има идея да правя нещо по екстеншъните или как да ги слагам да казва  Praynig

# 123
слагаш я, отиваш на фризьор и те оформя... Simple Smile

# 124
слагаш я, отиваш на фризьор и те оформя... Simple Smile
ами моята е с клипси и всеки път си я слагам по различен начин... но иначе е идея  Peace

# 125
Поръчах си коса от http://www.headkandy.com/,дано този път да сполуча на коса,че вече незнам колко коси смених.

# 126
Поръчах си коса от http://www.headkandy.com/,дано този път да сполуча на коса,че вече незнам колко коси смених.

ще чакаме отзиви и снимки Peace

# 127

ще чакаме отзиви и снимки Peace
Peace

# 128
Здравейте, имам въпрос - тъй като наскоро си подстригах дългата коса и сега имам страхотна опашка, която искам да си я прикачам понякога, но трябва да бъде зашита по някакъв начин за да не се разпилее.. И се чудех в София знаете ли дали има някъде подобни услуги - от моята опашка да направят такава, която е стабилна и може да се прикача?
Търсих из сайтовете но навсякъде пише, че предлагат само готови опашки...

# 129
има разни место, но ще ти вземат по-скъпо от готова опашка...а ако си я продадеш ще ти дадат много малко...ще потърся един сайт в който шиеха коси...сега не сещам как се казва...

# 130
Добре, мерси Simple Smile

# 131
Здравейте, момичета! Искам да попитам дали някой си е поръчвал коса от тук www.arts-kosa.com и за някакви отзиви?  newsm78

# 132
Здравейте!Присъединявам се към темата.Преди няколко дни си купих коса от Магама 65 сантиметра, естествен косъм-светло кафяво.Моята коса е малко под раменете и като си я сложа стои много смешно и се вижда от 100 километра, че е изкуствена, и затова обмислям възможността да си купя още една, само че 45-50 сантиметра в тъмно русо, за да стане по-обемна и да не е в един цвят.Според вас ще стане ли добре с 2 цвята?Ако някой се е правил така да каже или даде някакви други идеи ?!  Hug

# 133
Здравейте  Hug и аз искам да си намеря хубава коса,че моята на тресите не знам къде я запилях,може ли да ми кажете откъде може да се намери хубава и естествена ?Тази,която не знам къде е беше от Лондон  newsm78

# 134
Моята коса е от коси Финес - за сега съм доволна и нямам забележки. Излезе ми 90 лв.
Обаче аз имам друг проблем - трябва да я нося само чуплива за сега тъй като съм подстригана на каре и като си закача тресата много се прибелязва ако съм с права коса. Постепенно ще си направя етажи и така  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт