Удължаване на косата 12

• 237 737
  • 777
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Няма ли все пак предложения за салон във Варна,от който да сте си купили коса(треса с клипси)на няколко реда.Много искам,да си купя,но да съм доволна после...затова не ми се купува от първия салон...Simple Smile

# 166
Аз след дълго чудене си купих коса от kosi lia . ком - ужасно доволна съм! Косата е невероятна. За 80лв си купих треса 80см. От нея си направих 4 единични реда:
2 х 25см.
1 х 20см.
1 х 10см.
Страхотно си я сгъстих, само дето ми идва малко по - къса от моята. Но не е проблем.
Препоръчвам!

# 167
  • Пловдив
Дай снимка де?!

# 168
  • София
Този сайт май изглежда надежден...искам и аз да си купя коса..Но как да преценя какво количество да си си купя..Моята коса е много тънка и е дълга до врата...Искам да си купя максимално за да изглежда добре с обем и дължина???3 двойни реда с дължина на косъма 55 см. и ширина на тресата 140 см. ще ми стигнат ли със сигурност или е малко???Гледам че пише 140 лв,което ме устройва!:)Какво ще кажете вие?Simple Smile

# 169
МОМИчЕТАААА ,ПОМАГАЙТЕЕЕ LaughingКУПИХ СИ КОСА КОЯТО УЖ ТРЯБВАшЕ ДА Е  ЕСТЕСТВЕНА ,НО НЕ СЕ БОЯДИСВАА,КОСАТА Е КАФЯВО-чЕРВЕНА А АЗ СЪМ С чЕРНА КОСА,КАКВО ДА ПРАВЯ С КАКВО ДА Я БОЯДИСАМ И ЗАщО НЕ СЕ БОЯДИСВА,КАКЪВ МОЖЕ ДА Е ПРОБЛЕМА,ТАКА МЕ Е ЯД,ДАНО ДАДЕТЕ ИДЕЯ КАК ДА СТНЕ ТОВА,БЛАГОДАРЯ newsm78М
Може да е обработена с парафин и първо трябва да я изпереш или вообще да не е естествен косъм.

# 170
Този сайт май изглежда надежден...искам и аз да си купя коса..Но как да преценя какво количество да си си купя..Моята коса е много тънка и е дълга до врата...Искам да си купя максимално за да изглежда добре с обем и дължина???3 двойни реда с дължина на косъма 55 см. и ширина на тресата 140 см. ще ми стигнат ли със сигурност или е малко???Гледам че пише 140 лв,което ме устройва!:)Какво ще кажете вие?Simple Smile
ще ти стигне ако тресата е ширина 1.40  newsm10 newsm10

# 171
Момичета, МНОГО нова съм в проучването на удължаване и скъстяване на косата, от което май спешно започвам да се нуждая. Имам подобни въпросчета като на Петя, но май съм още по-назад с материала. Бихте ли ми казали какво е "ширина на тресата 140см"? КОЕ ТОЧНО е широко цели 140см, че много ми звучи?   Embarassed Grinning

И още: Може ли и малко впечатления/съвет с какво прихващане според вас е най-практично, но и щадящо? Какво представляват захващанията с треса, клипс или щипки? Дори май чух за някакви капси, но може и да се бъркам. Embarassed

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 16:33 от ♥Пандичка♥

# 172
  • София
Охх незнам вече много се обърквам.Днес една фризьорка ми каза,че тъй като косата ми била до врата и не е гъста щяло да стои смешно тресата,така ли е наистина???SadДобре,ако тресата е с ширина 180 см примерно пак ли ще стои смешно???Тя ми вика освен с кичури които се лепят няма да стане,а аз неискам така,искам треса,какво да правя???И мисля от коси лиа да поръчам???

# 173
Petya1111 какво значи до врата, до основата на главата, т.е. челюстта, или до основата на гърба, т.е. до раменете? Мярка до врата няма, точно защото не е ясно коя част се има предвид.
 Принципно косата на щипки се продава комплект от няколко различни реда, които се разпределят по главата, така че удължаването да стане равномерно и естествено навсякъде по главата. Ако искаш просто да си вземеш 1 треса и от нея да си направиш един или два реда най-вероятно няма да стане добре. Също значение има колко искаш да я удължиш - дали до примерно до линия на сутиен, или до кръста - колкото по-дълга, толкова по-трудно ще е преливането. АКо искаш по-дълга, ще трябва да вземеш максимално дебел комплект, поне 150 грама, или 2 по-тънки комплекта, и ще трябва да се подстриже на пластове, за да стане плавно преливането от твоята коса към добавената. Не знам какво значи треса с ширина еди каква си, впечатлението ми е че по света коса се продава по два показателя, грамаж и дължина на косъма, явно в България си има няккави други мерки.

Пандичка♥  треса, клипс и щипки са едни и същи неща, треса е самата коса, нашита в линия, клипсове/щипки се зашиват за нея за да  може да се прикрепя.

# 174
  • София
Даа,150 гр би трябвало да свършат работа...Simple SmileВъпросът сега е откъде да ги купя?Това също е доста важно все пак..Simple Smile

# 175
Момичета, много е важно колко е стегната тресата - не само ширината  Peace
Ако е рядка може и 200 см да не ви стигнат.
Моята треса е двойна и не се наложи да си правя двойни редове, така с една треса от 90 см получих нормална гъстота  Peace

# 176
Момичета, много е важно колко е стегната тресата - не само ширината  Peace
Ако е рядка може и 200 см да не ви стигнат.
Моята треса е двойна и не се наложи да си правя двойни редове, така с една треса от 90 см получих нормална гъстота  Peace

Добре, но кажете моля все пак какво аджеба е ШИРИНА на тресата, има се предвид ДЪЛЖИНАТА от единия край на главата до другия?  newsm78 Като пишат ширина на тресата 140см това означава ОБЩА дължина на няколко отделни реда с коса ли? Както и ДВОЙНА ТРЕСА???  newsm78 Може да покажете някакви снимки - ваши или от нета.   bouquet

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 11:09 от ♥Пандичка♥

# 177
  • София
Виждам че нещата не са толкова прости,за всеки е индивидуално...и затова реших да оставя фризьор да прецени,колко коса ми е нужна...как да се разпредели...какъв цвят да е...и т.н..Знам че от сайт е по евтино,но след като нищо не разбирам,не ми се рискува...В момента просто издирвам в кой салон във Варна да отида с тази цел???Ако имате отзиви,моля Ви кажете!!!:)

# 178
Хайде да побутнем темата, че ми е страшно полезна.  Hug

# 179
Здравейте, радвам се че открих темата и се надявам да сте ми полезни. Имам идея да си удължа косата. Ще го направя във фризьорски салон, метода казаха, че ще е с пришиване. Косата в салона я поръчват от "Магама". До тук ок. Днес косата е пристигнала и отидох да я видя. Извадиха я от един мърлявичък плик (така я бяха получили явно).Видът на косата е странен, в смисъл има бели косми из косите, освен това косата е много нацъфтяла. Попитах фризьорката и тя каза, че косата не е обработвана и затова изглежда така. Моля, помогнете ми дали наистина косата за удължаване е нормално да изглежда по този начин или нещо ме "пускат по пързалката". Предварително благодаря за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт