Удължаване на косата 12

• 237 765
  • 777
  •   1
Отговори
# 180
В Магама не е ли скъпо?  newsm78

# 181
  • София
Здравейте и от мен!
Бихте ли споделили мнение за Коси ЛИА,наистина ще ми е от полза,тъй като съвсем скоро мисля да си закупя от тях,а се намират на околовръстен път София и ми се иска да знам дали си струва разкарването и може ли да се говори изобщо за качество !?

# 182
Здравейте, искам да си купя къдрева коса, понеже моята е такава, но все не намирам.Наскоро попаднах в ибей на къдрева, пишеше, че е бразилска естествена, но беше черна.Попаднах сега на тази обява, която е много примамлива за мен и цената си я бива.
http://prodavalnik.com/estestvena-kosa-za-udalzhavane-kosa-na-tr … si-kichu-i3792565
Искам да питам според вас дали е наистина естествена, понеже аз искам да си я сложа за постоянно, а не с клипси.
Благодаря ви предварително.

# 183
не съм много запозната затова бих искала съвет. имам запазена моя коса от преди (имах много дълга коса но нещо си бях наумила че искам промяна и я подстригах) та тази коса мога ли някак да я приспособя и да я направа като екстеншъни или знам ли нещо подобно. дано ме рабрахте чакам отгомори момичета

# 184
до колкото знам, можеш да я занесеш на перукиер и да ти я направят на треси.
А аз искам да попитам кое захващане е по-добро, шиене на тресата или с капси?

# 185
  • Пловдив
Моета е с клипс и я слагам и махам когато аз пожелая! Не мога да си представя как бих я поддържала ако ми е постоянно на главата? Трябва през ден два да ходя на фризьор, но то зависи какво точно искаш ти...

# 186
не, не нямам нерви да се занимавам с клипсове. Искам да я сложа и да ми седи на главата. И понеже искам да е на треси, а не на отделни кичури и за това питам някой с опит, кое е по-добре с капси или с шиене на тресата.  Кое се смъква по-малко и му трябва по-рядка поддръжка при фризьора? а относно поддържането на самата коса има всякакви видове продукти, сега даже съм се огледала в една серия на Кюн за екстеншъни Simple Smile  (аз още косата не съм сложила, ама вече знам продуктите за поддържането й)  ха-ха-ха

# 187
Здравейте момичета. Желая да си закупя истинска коса на клипс, да е на добра цена, както и с добро качество. Препоръчайте ми сайт/салон от който сте доволни. Става дума за гр. София.
Наистина нямам никакъв опит, а искам да имам по дълга коса. Simple Smile
Благодаря ви предварително.

# 188
сега ми казаха за АртФорум, ако има някой по-запознат или е взимал от там моля да сподели

http://www.artforumbg.com/

# 189
А за тук има ли отзиви? Косата е на добра цена:
http://www.hairbg.com/
Но не съм била в салона, нито имам познати, които са си поръчвали коса от тук. Помощ?

# 190
моля някой запознат да ми отговори по-горе на въпроса от каде да си намеря къдрева коса, че не ми се занимава да къдря права коса.
Благодаря

# 191
  • Провинция
Търсейки в Гугъл естествена коса за удължаване, попаднах на вашата тема.Искам да попитам от къде мога да си набавя хубава и евтина коса.В продавалника има много,но чакам отговори,на хората който писах.А основния проблем освен,че търся хубава коса на ниска цена,е и че моят цвят в корените е тъмно кестеняв,а на долу изсвестлява и е леко чуплива.Някакви съвети?!

# 192
аз нещо не смея да купувам от разни места. Магама ми е скъпа, май към този Артфорум се ориентирам, че поне има и отзиви. А иначе проблема според мен не е дали е човешка косата или не, а дали е реми (т.е. дали е спазена посоката на  разтеж на косъма), иначе и 100% човешка да е пак се заплита ужасно

# 193
Аз си купувам коса от ибей, от продавачи от Китай Simple Smile На търсачката се пише human hair. До сега съм си купувала 4 пъти коси оттам  Wink Третирам ги с маши и преси, спя с тях, пера ги и каквото се сетите... Доволна съм и ми излиза в пъти по-евтино  Peace

# 194
кой и бей, щатския ли? Дай някой продавач от когото си купувала и  който праща до тук

Общи условия

Активация на акаунт