Удължаване на косата 12

• 236 571
  • 777
  •   1
Отговори
# 540
Кой начин е най-подходящ  за коса, която не трябва да се поддържа в салон, а сам да си я слагаш и махаш?

# 541
Кой начин е най-подходящ  за коса, която не трябва да се поддържа в салон, а сам да си я слагаш и махаш?
Клипси/Щипки.

# 542
Здравейте, имам въпрос. От години ползвам различни удължения, но реших да опитам с ленти, със залепване. Взех си лентички от специализирано място, фризьорката ми ги нареди на косата ми, вчера отидох да ми сложи пробен кичур, да видим какво ще е усещането, дали ми пречи, дърпа и т.н., но днес си измих косата и още по време на миенето със шампоан, лентичката падна. После видях, че се е отлепила и от самата коса. Фризьорката ми до момента не е работила с лентички, двете се чудихме дали правилно ги е поставила, не знам дали има значение, че косата ми вчера беше мръсна, когато слагахме лентичката. Но чак след едно миене да падне, много странно. А при слагането усетих, че много здраво залепва за косата.

Къде бъркаме? Моля за помощ.  Simple Smile

# 543
Здравейте, имам въпрос. От години ползвам различни удължения, но реших да опитам с ленти, със залепване. Взех си лентички от специализирано място, фризьорката ми ги нареди на косата ми, вчера отидох да ми сложи пробен кичур, да видим какво ще е усещането, дали ми пречи, дърпа и т.н., но днес си измих косата и още по време на миенето със шампоан, лентичката падна. После видях, че се е отлепила и от самата коса. Фризьорката ми до момента не е работила с лентички, двете се чудихме дали правилно ги е поставила, не знам дали има значение, че косата ми вчера беше мръсна, когато слагахме лентичката. Но чак след едно миене да падне, много странно. А при слагането усетих, че много здраво залепва за косата.

Къде бъркаме? Моля за помощ.  Simple Smile

Най-вероятно е точно от това, че косата ти не е била измита и е имало някакво омазняване в корените. От това, което съм чела винаги се поставят на чиста коса. Отделно е важно с какъв шампоан ще се миеш. Също не трябва да се слага маска или балсам в корените.

# 544
Мнение за тази опашка http://www.kosabg.com/product_info.php?cPath=71&products_id= … 16f026406b73159ce. 55 см и 80 гр., много ли тънка ще е?
Според мен едва ли ще е достатъчно или поне това, което си представяш. Би ти свършила работа само ако твоята собствена коса е дълга и искаш само да изглежда по-гъста.
От тях си бях купила тази коса на клипс: http://www.kosabg.com/product_info.php?cPath=60&products_id=194
Бях си поръчала с 50 см дължина. Беше страшно филирана, буквално имаше по два косъма в краищата. Наложи се да я скъся значително, сега е 33 см.
Според мен не е на 100% естествена, със сигурност има примеси дори и да са 1%. Няколко пъти ми се е случвало да ми зацапат пресата, също така като ги боядисвах, на места има косъмчета, които не са променили въобще цвета си.
Иначе ги имам от 1г. и половина. В началото си ги носих на клипс, после реших да си ги поставя перманентно с нанорорингс. Моята коса се омазнява много често и вторият вариант явно не е за мен. От честото миене започнаха много да се заплитат, беше ужасно. Отделно се свличаха, но това може да е защото не ми ги е поставял фризьор.
Лошото също беше, че когато реших да ги махна ми падна доста коса. Явно от тежестта им, моята собствена се е накъсала, събрах една шепа коса.... След това косата ми изглеждаше по-тънка от всякога! Tired Face От тогава минаха може би 8 месеца и сега косата ми се възстанови и доби пак малко повече обем.
Искам да си поръчам нов комплект, за сега съм се спряла на Foxy Locks Deluxe 165гр. Само не знам дали са качествени, дали ще се заплитат. Има противоречиви мнения. Някои са доволни, други не. Някой има ли някакви лични отзиви? Или предложения за фирма от където мога да си купя удължения. Търся си максимум до 300 лв. и да е поне 160 гр.

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 23:46 от Magdalena_Hr

# 545
За жалост не получих мнения за Foxy Locks и много се чудих дали да ги поръчам. Но в крайна сметка пуснах поръчка и днес пристигнаха с DHL. Беше ми притеснено дали ще си заслужават, защото ми излязоха около 280 лв. с експресна доставка и специалната им четка за коса.
Но днес като ги видях направо се влюбих! Heart Eyes Много ми харесват, някой ако иска мога да направя снимки и да напиша повече за сет-а. Simple Smile

# 546
Аз онзи ден бях в магазина на Магама на Витоша.  И гледах коси на треси, и се замислих дали да не си купя и да си слагам от време на време, но идея нямам колко е практично и дали ще се занимавам въобще.

Някой има ли такава коса и да сподели опит Simple Smile?

# 547
За жалост не получих мнения за Foxy Locks и много се чудих дали да ги поръчам. Но в крайна сметка пуснах поръчка и днес пристигнаха с DHL. Беше ми притеснено дали ще си заслужават, защото ми излязоха около 280 лв. с експресна доставка и специалната им четка за коса.
Но днес като ги видях направо се влюбих! Heart Eyes Много ми харесват, някой ако иска мога да направя снимки и да напиша повече за сет-а. Simple Smile
Аз бих искала снимки, може ли и инфо каква дължина и грамаж си си взла? 😊

# 548
Здравейте,някоя от вас дали е с коса на стикери?Искам да си взема,но мненията са много противоречиви..Едни казват,че много увреждат косата,други че са най-щадящия метод за удължаване...Другия ми вариант е на треса...Много ще се радвам ако се включи някой,който носи коса и може да даде мнение от личен опит Simple Smile

# 549
Аз си взех Seamless 165 гр. 20''(50 см) (но като я измеря дори е към 52-53 см) Цветът е Cocoa. Като ги сложа в предната част ми стигат до под бюста, а отзад почти до кръста. Поне за сега не се заплитат и са много меки. Въпреки това от време на време се налага да ги разресвам за да изглеждат по-добре, най-вече ако навън е духало. Но това се налага и със собствената ми коса. Изглеждат много естествено. До сега, който ме е виждал с тях, не може въобще да каже, че съм с удължения. Цвета също се прелива много добре с естественият ми цвят. Леко са филирани по дължината, но така изглеждат по-естествено.
А иначе ето снимки на удълженията.
https://drive.google.com/open?id=0ByawhgRzOx7mckFqV0hlQVZzUEU
https://drive.google.com/open?id=0ByawhgRzOx7mNi1faW14LUhnOWM
https://drive.google.com/open?id=0ByawhgRzOx7mSGxiU21WYUFyMmc
Тези дни, ако мога ще направя снимки как стоят.
Със сигурност има и по-качествени, но за тази сума аз съм доволна. Поне за сега Simple Smile

# 550
Относно снимката на четката за екстеншъни - от години ползвам Екстеншъни, но наскоро открих точно тази четка и наистина запазва косата да не капе. Поръчах си я от асэеиядгьси и цената не беше изобщо висока. Екстеншъни си ях поръчвала от салон Ванет в Бургас мисля, че беше и от -spam105-, но за 2 месеца не стават за нищо. Последно си взех от myhair и вече 7-ми месец косата не е мръднала. Кристалите обаче, които ползвах досега и бяха доволна вече не ги внасят. Можете ли да ми препоръчате нещо, което сте ползвали и сте доволни?

# 551
Здравейте, някоя от вас купувала ли си е коса от този сайт: https://remydeluxe.com/index.php?route=product/product&path= … ;product_id=17730
ако да, 100% естествена ли е и заслужава ли си? Simple Smile

# 552
Здравейте, някоя от вас купувала ли си е коса от този сайт: https://remydeluxe.com/index.php?route=product/product&path= … ;product_id=17730
ако да, 100% естествена ли е и заслужава ли си? Simple Smile
Не съм купувало от тези така, че относно качеството им не мога да кажа нищо. Но според мен 100 гр. коса не са достатъчно за удължаване, най-вероятно са тънки/редки редовете. Но ако косата ти е дълга и три трябва само за сгъстяване ще ти свършат работа. Също е важно, ако твоята собствена коса е гъста и къса ще ти трябва със сигурност над 160-200 гр. Тези треси са двойно или тройно тресирани(дублирани)редовете.

# 553
Моята коса е точно гъста и къса, и искам да я удължа. Аз също се притеснявах, че 100гр. няма да ми стигнат .. но никъде по сайтовете не намирам коса с по-голям грамаж Sad  В събота ще ходя до фризьорката си, да видя тя какво ще каже

# 554
Аз си взех коса от една перукерка. Мисля,че евтино ми излезе 200гр за 480лв 60см дължина ,обаче незнам кой да ми е сложи. Можете ли да препоръчате фризьор който да ми е зашие

Общи условия

Активация на акаунт