Удължаване на косата 12

• 236 595
  • 777
  •   3
Отговори
# 525
  • при най-добрия мъж...
Косата си я поръчах по интернет.Ако искаш повече подробности-на лични,за да не излезе реклама.С нея съм близо месец и нямам проблем.

# 526
Aз си взех лятото коса, направиха ме в салона и кеф, много се харесах, обачееее се оказа, че не мога да се занимавам и да си я слагам, отуй нагоре и цвета ми се промени след морето и това съвсем ме изнерви, тааа изобщо след салона не съм я слагала, косата е нова и я продавам за 150лв. три треси, на клипс, доста е дълга. Ако някой се интересува, на лични мога да пусна линк към обявата...

Иначе адмирации към всички, които успяват да си я слагат и да си я носят с кеф всеки ден, много красиво стои, факт и тотално променя лицето..

# 527
Здравейте,
Косата на стикери за мен има доста предимства пред другите методи за удължаване- стикерите са плоски и тънки, прилепват плътно към главата и при допир никой неможе да усети че имате удължения, аз съм с много тънка и слаба коса и държа удълженията да не си личат и в никакъв случай да не вредят на моята коса, поддръжката е лесна. Купих си косата (омбре) и разтвора за махане от али експрес на много добра цена, къдря я, боядисвам си я много е мека и хубава - remy, double drawn (нищо че не е Great Lenghts и не струва 1000 лв.).Вече 3 месеца съм със стикерите и засега съм доволна, след много изгледани клипчета и четене на блогове научих фризьора ми да ми я слага и маха. Важно е косата да е измита много добре, да е суха и изправена и след залепването да се стисне стикера с преса за коса. Самите стикери могат да се режат на по-малки ленти за страничната част на главата.
Иска ми се ако има някоя дама, която е била с такъв тип удължения по-дълъг период от време да ми каже как, за колко време и дали я маха да си почине косата.
Искам също да добавя че има два вида стикери, ръчно и машинно лепени. Ръчно лепените са почти невидими дори при разместване на косата но много трудно се намират, поръчала съм си и такива от али експрес но още ги чакам. Надявам се да съм била полезна.

# 528
Дения  моята коса е от Магама закупена. 4м ми беше на косата. 30 кичура двойни ми бяха напълно достатъчни, за да ми обхване цялата коса. Не мърда. Лепят се в основата на косата. Къпеш се, изправяш се, решиш се...всичко, което правиш на твоята коса. С времето твоята коса расте, съответно лепенките се смъкват надолу. Ходи се на поддръжка през 3м някъде и се залепят отново в основата на косата. Това е цялата философия. С пришиването е същото, пак се ходи на поддръжка, но се съсипва твоята коса. Та, затова те съветвам да вземеш коса на лепенки. Не се виждат, не тежат и не опъват така както другите методи (понеже съм била как ли не). Затова казвам и да е качествена косата, защото ако се купи коса с примеси и след месец/два косата става метлосана, твърда и не подлежи на никаква обработка. Моята коса е като нова. Не е мръднала. Уникално мека и лъскава е. И е 100% естествена, изпробвах я. По - добре малко повече пари за нещо качествено, отколкото 100-150лв и след някои ден в боклука. Моя съвет е това
оо

здравей бих искала да те попитам ако е удобно да ми кажеш на каква цена си сложи косата в магама с лепенки и после колко струва поддрьжката?понеже аз си слагах там с кератин 1500лв коса но после за повдигане ми искат 500лв което отново си е сума.....тарся по евтин вариант да използвам отново косата  newsm78

# 529
Теодора, може ли линк на косата от Алиекспрес?

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 23:25 от Дид

# 530
Присъединявам се към вас дългокоски  bouquet Рядко пиша в този форум,но чета .Преди два дни попаднах на продавач в e-bay с много добри отзиви за косите,въпреки ниската цена.Поръчах за проба ,предполагах,че ще получа някакъв примес,но рискувах .Вчера получих тресите и останах много приятно изненадана.Косата е супер.Наложи ми се да я изкъпя още същия ден.Изсъхна си ,изглежда чудесно.Не се заплита,при запалване си мирише абсолютно на опърлена човешка коса.Няма никаква разлика с моята.Пада леко и естествено.Препоръчвам ви го Simple Smile Надявам се да не го приемете ,като реклама.Не е.Нямам нищо общо с продавача/ката.Просто за тази цена не очаквах,затова реших да споделя.
http://www.ebay.de/itm/141996845348?_trksid=p2057872.m2749.l2649 … TRK%3AMEBIDX%3AIT

# 531
Привет!
Пиша за бърз съвет.
Искам да си взема коса на клипси, само че изкуствена.
Къде в София мога да намеря такава.
Ще я нося много рядко,и от естествената ме е гнус, затова искам изкуствена.
Горе-долу може ли да ме насочите, без он лайн магазини или продавалник, че трудно ще оцеля цвета си.
Благодаря ви.

# 532
Здравейте, искам да си купя опашка с естествена косъм, може ли да ми препоръчате сайт?

# 533
Привет!
Пиша за бърз съвет.
Искам да си взема коса на клипси, само че изкуствена.
Къде в София мога да намеря такава.
Ще я нося много рядко,и от естествената ме е гнус, затова искам изкуствена.
Горе-долу може ли да ме насочите, без он лайн магазини или продавалник, че трудно ще оцеля цвета си.
Благодаря ви.
В мол София има магазин за аксесоари, там съм виждала и коси, но за качество не мога да кажа как е...

# 534
Здравейте, искам да си купя опашка за коса с естествен косъм руса.
Досега не съм ползвала, нямам и познати, които да са ползвали.
Помогнете със съвети. Не искам да стои прекалено изкуствено, не искам да е прекалено ... с нормална дължина, не от порядъка на 60-70см. ... препоръчайте онлайн магазин /фризьорката ми не работи с притурки/. Искам лесно да се поставя и моята опашка да е "невидима", а не от метри да личи, че върху моята има и друга. Гледах с различни захващания, но кое ще е най - удобното  и същевременно красиво?

# 535
Аз мисля от Вива аксесоари в Мол Сифия да си взема.Може би три треси от изкуствената.Лошото е,че там няма голям избор от цветове,а аз ще се биядисвам и ще променям цвета.Та се чудя сега. В ибей има страшни коси за нищо пари,една моя роднина си взе,обаче аз не знам доколко ще уцеля цвета,а и така и не се научих да си поръчвам оттам.
Плодче,опашки има във Вива в сайта също виж.Има и от естествена и от изкуствена коса.Лесно ми се вижда захващането,а и не са много дълги.
Аз търся обаче коса до кръста.Дали ще намеря такава, не знам.На мен не ми трябва 50-60 см.Моята и сега си е почти толкова.

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 08:08 от Miss_Bingley

# 536
  • Бургас
Здравейте!
Тези от вас, които сложиха ленти чрез залепване, може ли да споделят в крайна сметка наистина ли е толкова естествено? На колко време подржката и някой взимал ли е коса от Кристианото?

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 18:38 от *Sesil*

# 537

Плодче,опашки има във Вива в сайта също виж.Има и от естествена и от изкуствена коса.Лесно ми се вижда захващането,а и не са много дълги.

Разгледах онлайн магазина им, но естествен косъм предлагат само в черен цвят, иначе има голямо разнообразие, но от изкуствен косъм.

# 538
Здравейте, момичета. Извинявам се, че така нахлувам, но искам да попитам дали коса на клипси е възможно да стане на стикери? Ако да, как?

# 539
Мнение за тази опашка http://www.kosabg.com/product_info.php?cPath=71&products_id= … 16f026406b73159ce. 55 см и 80 гр., много ли тънка ще е?

Общи условия

Активация на акаунт