Удължаване на косата 12

• 237 775
  • 777
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте Simple Smile Може ли някой който има коса от Коси Лиа или Коси Финес да сподели дали може да се боядисват и ако може снимки и дали сте доволни от косата

# 196
Момичета търся си някъкъв интересен кок,с кестенява коса съм Simple Smile

# 197
Здравейте Simple Smile Може ли някой който има коса от Коси Лиа или Коси Финес да сподели дали може да се боядисват и ако може снимки и дали сте доволни от косата
Не може да се боядисват. Аз имам от Косилиа- цвета е запечатан със силикон и няма мърдане. Аз се мъчих да правя руси кичури на кестенява. Не стана....

# 198

На Финес могат да се боядисват, с очите си го видях от руса - шоколад (на приятелка)  Peace

# 199

Благодаря много, Miss Biju Simple Smile Аз съм руса и мисля да си взема най-светлото и ако не отговаря да го боядисам Simple Smile Със сигурност ще пробвам тези на Финес, чух добри отзиви за тях Simple Smile

# 200
момичета значи до момента имаме две положителни оценки на Финес коси Wink нали така?

# 201
Аз след дълго умуване  си поръчах от Luxy Hair във вторник ще я взема от митницата и ще видим дали е толкова хубава колкото я хвалят  Simple Smile

# 202
Simple Smile на някой занимава ли му се да направи списък с всички магазини и линковете им за да разгледам?

# 203
можете ли да ми кажете къде в София могат да ми направят коса на треси ( имам моя стара запазена от времето когато се бях подстригала драстично Grinning )

# 204
Бих ти препотъчала да ти я направи,някоя шивачка Simple Smile на мен вече 2ра коса ми правят,цените са ниски а и работят добре

# 205
Аз след дълго умуване  си поръчах от Luxy Hair във вторник ще я взема от митницата и ще видим дали е толкова хубава колкото я хвалят  Simple Smile

120 или 160гр си поръча? Като я получиш ще кажеш ли колко ти е излезнала крайната цена. Пише, че е с клипси, колко реда са? 

# 206

120 или 160гр си поръча? Като я получиш ще кажеш ли колко ти е излезнала крайната цена. Пише, че е с клипси, колко реда са? 

поръчах 16о гр като я взема  ще докладвам ,а относно редове ,клипси нямам си и напредстава колко са на брой

# 207
намерих едно място в сайта където пише, че на 120гр са 9 треси, а на 160гр са 10. Не мога да си я представя точно, множко ми се виждат 10 треси на главата, за това ще чакам с нетърпение да обясниш подробно как е Wink пък ако може и някоя снимчица да пуснеш цена няма да имаш Simple Smile
Поздрави

# 208
Тези треси не са всяка от единия край на главата до другия, комплекта е разпределен на парчета с различна дължина, които се разполагат на определени места на главата, за да се получи максимално естествено преливане на удължителите с косата. Иначе се получава този ефект

Не се прелива косата... КОгато тресата не е една или две, а са няколко парчета,те се етажират по главата така че да пада по-нормално косата.

Ето така изглежда сет 160 гр от Лъкси, 10 парчета, може да се преброят и клипсите колко са на снимката. Парчетата се вижда са с различна дължина. Наистина е много коса, което е супер, защото позволява да се оформи според желанието така че да е максимално добър крайния резултат.

# 209
значи ти имаш коса от лъкси хеър, какво ти е мнението за нея? Питам относно качество, колко често си я мила, къдрила ли си я, става ли за боядисване?

Общи условия

Активация на акаунт