Удължаване на косата 12

• 236 698
  • 777
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте, нека побутна малко темата и да ви попитам къде в София мога да намеря коса на опашка, не държа да е естесвена, понеже ми трябва за 1 ден. Държа обаче да я видя предварително, а не да я поръчвам по интернет, защото трябва да си уцеля цвета, а и да не стои прекалено кукленско.... Много ще съм благодарна ако някой ме насочи към някой магазин   bouquet

# 421
Момичета, колко см коса да си поръчам, моята е дълга 4 пръста над закопчалката на сутиена, колебая се дали 50 см няма да е много дълга, дайте съвет.   bouquet

# 422
Здравейте и от мен. Сега се включвам във темата и се надявам и аз да съм полезна. Наскоро се реших отново да си купувам коса след вече четири разочарования. illusion__ искам ти кажа е ще ти е трудно да си намериш коса с изкуствен косъм ,която да не ти стои кукленски. Купувала съм си и такива два пъти и просто не мога да ти обясня какъв ужас бяха тези коси.Едната ми беше за бала и не можах и един път да я използвам защото след един час беше на топка и самия косъм се накъдри се едно че е горена със запалка ,а и на всичкото отгоре не беше никак евтина-300 лева. По-добре дори и за веднъж ако си купуваш да си купиш нещо качествено.Аз мисля да пробвам косите от http://quattro.ovo.bg/shop/hair-extensions/ekstenshni-na-klips-51sm-70gr. Не са много скъпи ,но за мен цената не е гаранция.

# 423
  • София
Здравейте, по-повод на изкуствената опашка - купих си от Мол София на 2рия етаж има един магазин за аксесоари, та от там си взех готова опашка със щипка - леко чуплива в краищата - изобщо не стоеше кукленска, да не кажа, че и цвета си улучих 1 към 1. Доволна съм, защото си свърши "задачата", сега така си виси в гардероба, не се знае дали някога пак ще я сложа, за това не си взех истинска, иначе при всички положения, ако се слага редовно препоръчвам косата да е от естествен косъм  Peace

# 424
Здравейте и от мен. Сега се включвам във темата и се надявам и аз да съм полезна. Наскоро се реших отново да си купувам коса след вече четири разочарования. illusion__ искам ти кажа е ще ти е трудно да си намериш коса с изкуствен косъм ,която да не ти стои кукленски. Купувала съм си и такива два пъти и просто не мога да ти обясня какъв ужас бяха тези коси.Едната ми беше за бала и не можах и един път да я използвам защото след един час беше на топка и самия косъм се накъдри се едно че е горена със запалка ,а и на всичкото отгоре не беше никак евтина-300 лева. По-добре дори и за веднъж ако си купуваш да си купиш нещо качествено.Аз мисля да пробвам косите от http://quattro.ovo.bg/shop/hair-extensions/ekstenshni-na-klips-51sm-70gr. Не са много скъпи ,но за мен цената не е гаранция.
Един съвет и от мен - Косата, която се продава готова на клипс винаги е по-рядка и некачествена от тази на треса.
Вземи си по-добре треса, може да си я скроиш и да поставиш клипсовете сама.
Аз правя така и съм по-доволна. Виждала съм и коса, купена готова скроена с клипси - еми, не бях очарована. А и като грамаж е по-малко.

# 425
Видях темата и понеже съм заинтересована реших да пиша. Моята коса е редичка и никога не мога да я докарам дълга-почва да изтънява и спира да расте. Не искам кой знае колко дълга коса-малко под раменете-по - скоро ми е нужно сгъсяване. Доста мнения изчетох за начините за удължаване, и всички са категорични че клипсите и кабзите са най-безобидни за косата. Честно казано тоя метод с кератиновите кичури  ми допада, но четох че половината коса ти окапва. Моля някой ако е наясно с всичко това, нека ми пише. Интересува ме тези клипси виждат ли се като си ги поставиш? Аз съм от Русе. Ако някой знае къде правят тази “операция“...

# 426
С каква четка решите изкуствените си коси?  Защото моята мн трудно се реши нещо?

# 427
С каква четка решите изкуствените си коси?  Защото моята мн трудно се реши нещо?
Aко е изкуствена е нормално да се реши трудно. Заплита се здраво и понякога пада голяма борба

# 428
Здравейте,ще съм много благодарна ако някой ми предложи добър фризиор за фелиране(подстригване) на треси в Пловдив.Закупих си треси които трябва да се оформят,а моята определено няма опит .Може и в Ст Загора.Благодаря  предварително.

# 429

За изкуствена коса не знам с какво и как трябва да се разресва, моите удължения са от естествен косъм и ги реша само с четка от естествен косъм. Simple Smile

# 430
Момичета, здравейте? От доста отдавна следя форумите, но за първи път пускам въпрос. Та, имам коса, купих си я за бала от Магама, цената беше 300лв, трето качество ми казаха, естествена. Обаче съм много недоволна от обслужването им, опитаха се да ни метнат с парите и т.н., няма значение. От бала не съм я слагала почти, но сега реших, че все пак е за 300лв и не си заслужава да седи в шкафа. На цвят ми я боядисаха от салона медно русо, защото тогава бях с такъв цвят, обаче скоро се боядисах тъмно кестеняво, обаче косата не посмях да я боядисам. Сега цвета ми вече почти е паднал, защото косата ми е такава, че какъвто и цвят да й сложа, след като почне да се отмива малко, пак си става руса. И сега просто искам да си сложа някакво пепеливо русо, което да е близо до естествения ми цвят, но просто да го подчертава и въпросът ми е дали ако боядисам и удълженията в такъв пепеливо рус цвят няма да се съсипят. Все пак още като я поръчвах ми я показаха и беше бяло руса, а ми я боядисаха според моя цвят. Ако някой знае, моля да каже, защото не искам да съсипвам коса за 300лв  Laughing

# 431
Здравейте ,искам да си слагам коса и от всичко прочетено разбрах че най добре е в Магама и със кичури Great Lengths.Ако някой е ходил скоро и е по вещ в нещата ще помоля за помощ защото  ме интересуват няколко неща.
1.Горе -долу колко излиза всичко за слагане на косата със всичко нужно .
2.Кой е най добрия варянт за слагане с капси или сплитане ,(моята коса е доста гъста )и се чудя кой ще е  щадящ варянт а и стабилен .
3.Горе долу колко кичура са нужни
Надявам се да може някой да ме ориентира скоро .Благодаря предварително  Blush

# 432
Предложете ми някой сайт , магазин или коя марка предлагат висококачествени коси на треса ?? Мисля да си купувам ама се страхувам да не попадна на някаква , която не става за нищо .

# 433
V koi grad si?
Sorry za kirilicata

# 434
Гоце Делчев 😄

Общи условия

Активация на акаунт