Удължаване на косата 12

• 236 656
  • 777
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте на всички и аз съм пред голямата дилема за нова коса. До сега поръчвах от Hair Care, но косата отдолу е доста тънка и е само около 51 см. Насочила съм се към BG Unique или коса Brilliance-имат страница във фейсбук. Ще съм ви много благодарна, ако може да споделите мнения! Simple Smile Simple Smile

# 451
Здравейте, аз отново пиша, нищо че не получих отговор на предния си въпрос  Joy  моята коса от Магама е с клипси на два пласта като единя пласт е доста по гъст от другия. Ако искате мога да кача снимки как изглежда с двата пласта и как изглежда само с единя. В момента си слагам само по-редкия пласт и съм доволна как изглежда. Ако някой ме светне как да кача снимки ще кача веднага  Joy

# 452
Момичета,вчера докато се разхождах из града попаднах на някакво ново перукерско ателие близо до хали Шипка,влязох да поразгледам ,много интересни неща имат(коси на треси,перуки,полуперуки,опашки,тюрбани с вградени коси)...все интересни красотички.
За Варна става въпрос:)))
Хубав ден:)

# 453
здравейте момичета, и аз искам да си купя коса, но по-евтина, попаднах на тези:
https://www.facebook.com/pages/SALON-VANET/221568561237621
някой има ли мнение за тях...Simple Smile

# 454
Здравейте, искам да се посъветвам с вас: бихте ли препоръчали салон/фризьор, който да поддържа прикачени треси с УШИВАНЕ,  освен Excellent style. не се интересувам от другите методи, а само от този чрез ушиване. Благодаря предварително.

# 455
Здравейте!

Малко да повдигна темата с едно въпросче - предложете салон в София, в който се предлагат коси и добро обслужване. Искам да си направя дълга коса до кръста за сватбата.

Прическата ми ще е полувдигната и не знам дали е по-добре да се закачи по-трайно или да е от махащите се - подскажете Simple Smile .

Гледах цените на Дима Стил - 1000 лв ми се виждат...МНОГО! В Магама пише, че цената е между 480 и 750лв (надявам се с включена коса), а по други сайтове видях цени от 300 до 400 - възможно ли е чак толкова големи разлики в цените да има? Мисля си, че не мен не ми трябва от най-най-качествената коса, защото 1) ще изглежда неестествено на моята слабичка, чорлава главица и 2) важно ми е да изглеждам добре в деня, след това...Колкото може Simple Smile

Помагайте, мами !  Heart Eyes

# 456
Здравейте!

Малко да повдигна темата с едно въпросче - предложете салон в София, в който се предлагат коси и добро обслужване. Искам да си направя дълга коса до кръста за сватбата.

Прическата ми ще е полувдигната и не знам дали е по-добре да се закачи по-трайно или да е от махащите се - подскажете Simple Smile .

Гледах цените на Дима Стил - 1000 лв ми се виждат...МНОГО! В Магама пише, че цената е между 480 и 750лв (надявам се с включена коса), а по други сайтове видях цени от 300 до 400 - възможно ли е чак толкова големи разлики в цените да има? Мисля си, че не мен не ми трябва от най-най-качествената коса, защото 1) ще изглежда неестествено на моята слабичка, чорлава главица и 2) важно ми е да изглеждам добре в деня, след това...Колкото може Simple Smile

Помагайте, мами !  Heart Eyes

Здравей! Мисля, че няма нужда да си удължаваш косата за постоянно, при положение, че я искаш дълга само за специалния повод Simple Smile Ако я удължиш за постоянно, първо че е доста скъпо, второ изисква доста поддръжка (според мен). Преди 2 години, когато ми беше балът, и аз исках дълга коса за повода и си взех удължения с клипси (май така се казват тези които се захващат в косата като фибички). Трябва да ти кажа, че ефекта беше страхотен, по принцип аз съм с много тънка коса, но с удълженията стана супер. Отидох на фризьор, тя ми ги постави и ми направи прическа. Дори сега още си ги ползвам, ако имам някой по-специален повод. Та удълженията ги взех от Магама, не съм най-доволна от обслужването, но няма значение. Казаха ми, че косата е трето качество и беше 280лв. Но честно да ти кажа, от тогава не е мръднала. Къдря я, изправям я, мия я, а тя си е все така мека - като моята истинска. Слагам си я когато искам, избягвам да я слагам през лятото, защото ми е много топло с нея, но поне за мен това е по-добрият вариант. Ако искаш, мога да ти пратя снимки от бала на лично, за да видиш как изглежда Simple Smile

# 457
bubeto93, благодаря ти за отговора, напълно достатъчно беше, че ме ориентира от къде какво да търся Simple Smile

# 458
Здравейте, някой поръчвал ли е от тук http://www.kosabg.com/ и доволни ли сте?

# 459
Здравейте, някой поръчвал ли е от тук http://www.kosabg.com/ и доволни ли сте?

аз и съм супер доволна както писах по напред в темата поръчвала съм 3 пъти от там ако не се лъжа за третя исках и отстъпка че съм редовен клиент и ми направиха 10%

# 460
Здравейте, тъй като съм абсолютен лаик на тази тема, искам да попитам следното:
С къса коса съм, но искам от едната страна да си сложа няколко кератинови кичура ( поне така каза фризьорката, че може да стане), за да придобие малко по-асиметричен вид прическата ми.
От къде мога да си взема на брой, защото досега където видя, все предлаган цели опаковки и струват доста скъпо.
Интересува се също така свалянето на косата- съпроводено ли е с падане и на коса от моята?
Въобще ще съм благодарна за всякакви съвети.

# 461
От вчера и аз съм дългокоса,косата ми е с клипси.Абсолютно убедена съм,че няма да се справя със слагането и махането,макар,че фризьорката ми обясни подробно.Въпросът ми е ще се съсипе ли косата ако я мия 3-4 пъти седмично и веднъж в месеца ходя на фризьор да ми я потдържа?Тоест да съм постоянно с нея.Косата не е скъпа-азиатска.Моята собственна коса е много тънка.Има ли опасност от увреждане?

# 462
  • Пловдив
Здравейте момичета, да попитам и аз за инфо.Моята коса е на къса черта, но бретона ми е ужасно къс и грозен.Искам да си сложа и аз само няколко кичура изкуствена коса само на бретона, докато израсне.Можете ли да ме насочите в Пловдив къде мога да си направя.И аз където намерих из нета, навсякъде предлагат по 100 кичура на цени от 250лв. нагоре, аз искам доста по-малко, около 10.Дали продават или поставят на бройка.Благодаря предварително, всякаква информация ще ми е от полза.

# 463
здравейте момичета, и аз искам да си купя коса, но по-евтина, попаднах на тези:
https://www.facebook.com/pages/SALON-VANET/221568561237621
някой има ли мнение за тях...Simple Smile

Здравейте и аз търся хубава коса на достъпни цени ,но не бих си взела от тях една близка приятелка си взе и е много разочарована .. косата се оплита и става на клечки  ooooh! при интерес ще кача и снимки Wink

# 464
Аз си поръчах от алито стикери коса (аркос) , които се залепват отгоре близо до корените , лепилото е водоуствойчиво ,издържа доста време , маха се със специален спрей , но става и със спирт , парфюм , дезинфектант за ръце , след това тиксото му се подменя със ново и отново се поставя кичура коса . Много са удобни и изобщо не се усещат при допир, можеш да си ги използваш и като кичури ( в момента съм само с 1 рус отпред и седи много добре  Wink ) Косата , която си поръчах всъщност е омбре , много е мекичка и мога да съм сигурна , че е 100 % естествена . 300 гр коса ми излезе около 360 лв , много съм доволна смятам преди да отида на море да си ги сложа , но ще се боядисам , защото това омбре нещо не се вързва със моята коса , смятам пак да си оставя 4-5 стикера русички и да си ги сложа като кичури друг цвят в косата ....  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт