Удължаване на косата 12

• 236 655
  • 777
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, кой е по-подходящ метод за закрепване с лепенки или с клипси за тънка коса? Искам да си взема екстеншъни, не толкова за дължина, колкото за обем на тънката ми коса... Но не искам да я съсипвам... Тези с клипсите тежат ли, дърпат ли много косата и могат ли да я увредят? Доколкото разбирам екстеншъните с лепенки се слагат само в салон, така ли е? Понеже с тях се спи, има ли някакво неприятно усещане, сърбежи и други подобни по скалпа? Някъде четох, че има жени, които не понасят косите с пришиване, защото им дърпат, скалпа ги сърби и е неприятно...  При лепенките има ли такова неприятно усещане? За тънка коса колко грама коса е добре да се вземе за постигане на приличен обем? Понеже мисля да поръчам по интернет от чужбина естествена коса, как може да се разбере какъв е косъма (в смисъл дебелината на косъма)? Защото ако косата се случи с дебел косъм, доста ще се различава от моята.... newsm78
А и още един въпрос, понеже цвета на косата ми е в медената гама, какъв цвят екстеншъни трябва да взема, за да е най-лесно боядисването им? Предполагам тези, които се продават в медено или червеникаво са боядисани, незнам възможно ли е да има естествени такива коси? Ако има някой купувал екстеншъни в медени тонове, моля са сподели....

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 00:47 от lunna pateka

# 511
  • София
Дения  моята коса е от Магама закупена. 4м ми беше на косата. 30 кичура двойни ми бяха напълно достатъчни, за да ми обхване цялата коса. Не мърда. Лепят се в основата на косата. Къпеш се, изправяш се, решиш се...всичко, което правиш на твоята коса. С времето твоята коса расте, съответно лепенките се смъкват надолу. Ходи се на поддръжка през 3м някъде и се залепят отново в основата на косата. Това е цялата философия. С пришиването е същото, пак се ходи на поддръжка, но се съсипва твоята коса. Та, затова те съветвам да вземеш коса на лепенки. Не се виждат, не тежат и не опъват така както другите методи (понеже съм била как ли не). Затова казвам и да е качествена косата, защото ако се купи коса с примеси и след месец/два косата става метлосана, твърда и не подлежи на никаква обработка. Моята коса е като нова. Не е мръднала. Уникално мека и лъскава е. И е 100% естествена, изпробвах я. По - добре малко повече пари за нещо качествено, отколкото 100-150лв и след някои ден в боклука. Моя съвет е това
Много благодаря отново! А от лепилото самата коса не се ли уврежда?  Предполагам за удължаването и гъстотата ще ми трябват повече кичури.. А има ли значение при кого ще се падна там, тъй като не съм ходила в този салон и като цяло предполагам, че няма да има значение после къде ще си правя сешоар и т.н.

# 512
  • Пловдив
Аз не съм ходила в този салон. Моята фризьорка ми поръча косата от там и тя ми я сложи. Лепилото се напръсква с един спрей и се отлепят на момента. Нищо не ми е оставяло по косата.

# 513
  • София
Ще ъпдейтна за тези, които се интересуват - в петък си удължих косата с кичури great lengths в Магама. Сложихме 167 кичура - 40 и 50 сантиметрови - всичко ми излезе -1800 лева - което включва специалната четка и кристали, които си взех от салона + обезцветяване и боядисване. Усещането на самите кичури е приятно - меки са. Косата стои като естествена. Единственият ми проблем все още е спането, защото не мига да открия удобнат позиция, но след две изминали нощи бих казала, че все пак има подобрение Grinning
Мен ме правиха Евелина и Геновева, които препоръчвам!

# 514
  • при най-добрия мъж...
Здравейте,момичета,искам да си удължа и сгъстя косата с кичури с леленки или кератин,но нямам идея къде във Варна мога да отида.Някакви идеи?

# 515
Здравейте,

Можете ли да препоръчате от къде да закупя качествени кичури с лепенки. Взех си от Remy de lux, но не зная в моята коса ли е проблема, в лепенките ли, в неправилното поставяне ли...но няколко кичура ми се отлепиха.

Благодаря ви!

# 516
  • при най-добрия мъж...
Сама ли си ги слага?Аз съм се навила много за лепенки и изгледах доста клипчета как се поставя.Не съм купила косата,още се чудя от къде.Видях,че се продават и само лепенки,на ролка като тиксо бяха.

# 517
Сама ли си ги слага?Аз съм се навила много за лепенки и изгледах доста клипчета как се поставя.Не съм купила косата,още се чудя от къде.Видях,че се продават и само лепенки,на ролка като тиксо бяха.

Една приятелка, и имам съмнения че нещо не направихме както трябва....Simple Smile

# 518
  • при най-добрия мъж...

Една приятелка, и имам съмнения че нещо не направихме както трябва....Simple Smile

А иначе личат ли си лепенките?
Ето тук гледах как се слагат-https://www.youtube.com/watch?v=1PwS-A6dWXw  Затопля ги малко с пресата.

# 519

А иначе личат ли си лепенките?
Ето тук гледах как се слагат-https://www.youtube.com/watch?v=1PwS-A6dWXw  Затопля ги малко с пресата.

Не изобщо, не се усещат, не тежат, не скубят...все едно си с твоя коса. Не знам само до колко издържат след миене, няма ли да се отлепват с времето и.т.н.

# 520
Някой може ли да ми каже колко са 100гр. коса и достатъчни ли са?
Косата ли е с нормална гъстота, дълга почти до кръста и права...Искам коса на щипки, която да е по скоро за обем... Ще бъдат ли достатъчни 100гр?

# 521
Здравейте момичета! Аз си удължих косата, но издържах само месец. Нямам нужното време за да я поддържам. Продавам я, ако някоя прояви желание нека ми пише.

# 522
Здравейте момичета и аз се нареждам за съвет. Искам да си удължа косата за постоянно, със силиконови капси. Моля, препоръчайте ми място в София или Пловдив където имат коси и ги слагат, понеже искам да напасна цвета си на място, за цена около 300лв. Спряла съм се на HairBG.com i Brilliance Extentions (във Фейсбук), ако някой има отзиви от тях моля също да сподели. Имам средно дълга, гъста коса, но с тънък косъм, 100гр. достатъчни ли са?

# 523
  • при най-добрия мъж...
Аз си удължих косата с лепенки.За момента съм много доволна.Не си личи,не тежи,не скубе.Мия я нормално,суша със сешоар,изправям с преса.И поставянето не е сложно,една приятелка ми я залепи.

# 524
Привет момичета,
аз също си търся коса и метод за слагане. Indira ще споделиш ли от къде ти е косата и метода с лепенки как се поддържа и колко издържа. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт