Удължаване на косата 12

• 236 571
  • 777
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, помогнете, защото за първи път сериозно се замислих за екстеншън и много се лутам.
Искам само един ред от ухо до ухо с цел леко сгъстяване, а не удължаване. Моята коса е редичка и тънка и не искам прекалена гъстота на реда, за да не стои неестествено.
Предлагат ми от myhair  двоен ред 30см. ширина, 50 гр. за 90 лв. с клипси. Как ви се струва?

# 556
Здравей, за леко сгъстяване ще станат,но косите им не са за трайно слагане,защото ще ти се заплетат и ще станат на топка. Цените им са страхотни ,но косите им нямат гъстота в края ,което за мен беше най- важното

# 557
момичета, не го правете-не си струва. По добре да инвестирате в подобряване на качеството на косата отколкото да я изтощите съвсем....

# 558
Marry.ly, благодаря за мнението ти. На мен ми е нужна дължина над рамото и ще подстрижа изтънените краища. Няма толкова често да нося екстеншъна, но това заплитане.. Предполагам се дължи на това, че въпросната коса е мн тънка, което пък ще се върже добре на моята. Не знам, обаче, дали ще закривам добре щипките или ще е нужно яко да топирам?! Thinking
Bademovamoma, много се замислих и върху твоя коментар, защото, ако това чудо тежи и съсипва допълнително моята коса ще бъде кофти. Ще се наложи да се боядисам, за да напасна цвета, а ако трябва и да топирам, за да закрия основата на реда... Confused

# 559
Здравейте,дами!
Каня се да си закупя коса от сайта на Реми Делукс (имат магазин в Пловдив, но съм в София и няма как да 'отскоча' до там само за това) и ми се искаше да попитам дали някоя от Вас е пазарувала от тях и има впечатления?
П.П. Лично аз съм се насочила към 62см/115гр/индийска/черна коса.
Благодаря предварително!

# 560
Здравейте! Извинявам се, че така нахлувам. Не съм чела назад и идвам с въпрос. Къде в гр.София предлагат поставянето на коса на стикери със своя коса, която не е закупена от салона? Обадих се на доста места - или не предлагат, или искат косата да е от тях. Благодаря предварително.

# 561
И аз имам въпрос. Спряла съм се на удължаване с треса, защото искам да си ги слагам само при специални случаи. Обем имам, търся дължина. Искам да си поръчам от някъде естествена коса, лошото е че цвета е малко специфичен, та по този повод 2 въпроса:
1. Някой има ли идея какъв цвят да си взема, за да мога да я боядисам и да я докарам като моя
2. Каква марка и от кой сайт да си поръчам, повече от 200 лв няма да дам обаче, мисля за 60 см.
Благодаря ви много предварително.

# 562
И аз имам въпрос. Спряла съм се на удължаване с треса, защото искам да си ги слагам само при специални случаи. Обем имам, търся дължина. Искам да си поръчам от някъде естествена коса, лошото е че цвета е малко специфичен, та по този повод 2 въпроса:
1. Някой има ли идея какъв цвят да си взема, за да мога да я боядисам и да я докарам като моя
2. Каква марка и от кой сайт да си поръчам, повече от 200 лв няма да дам обаче, мисля за 60 см.

Здравей. В olx се предлагат разнообразни коси, дължини и цветове на много добри цени. Ако те устройва да носиш употребявана коса, това е добър вариант.Доколкото знам, ако искаш да ги боядисаш в някакъв цвят, цветът на екстеншъните трябва да е по-светъл, понеже косата е обработена и трудно може да се изсветли.

# 563
За 200 лв наистина е по- добре от олх. Виж нещо цвят 9 или 10 за да се боядисва по лесно, но недей по - светъл , че са със съсипан косъм. Гледай също и гъстотата отдолу

# 564
Момичета,помогнете ми .Много искам да си сложа коса,но не съм наясно с много неща.Моята коса е хубава по принцип жива и с блясък , но е мноого тънка и това ме побърква.Искам да я сгъстя основно не толкова удължа .Спряла съм се на метода с щипките,понеже ми е тънка косата,но оттук идва проблемът - откъде да си поръчам коса - искам да е хубава - до 400 500 лв мога да дам ,но не знам какво количество да е,колко реда ще са необходими и съответно как да разбера дали е хубава или не .Ако може някой да предложи магазин или салон в Пловдив ! Благодаря предварително

# 565
  • София
Аз вчера поръчах от един салон в София клас А за 510лв.
100грама е, 50см.
Проблемът ми е, че не съм сигурна дали ще постигна моя цвят.. Косата е 7-ца, а моят цвят е ярко червено. Дано покрие на екстеншъните така както покрива на моята коса, да няма някаква разлика, че ще ми извади очите..  Crossing Arms

# 566
Момичета,помогнете ми .Много искам да си сложа коса,но не съм наясно с много неща.Моята коса е хубава по принцип жива и с блясък , но е мноого тънка и това ме побърква.Искам да я сгъстя основно не толкова удължа .Спряла съм се на метода с щипките,понеже ми е тънка косата,но оттук идва проблемът - откъде да си поръчам коса - искам да е хубава - до 400 500 лв мога да дам ,но не знам какво количество да е,колко реда ще са необходими и съответно как да разбера дали е хубава или не .Ако може някой да предложи магазин или салон в Пловдив ! Благодаря предварително
Здравей! Аз съм много доволна от косата , която взимам от една перукерка. Аз взимам 60 см за 260 лв вече втори път и първата ми издържа повече от 2 години, а до сега не бях попадала на някоя издържала и половин. Ако те интересува пиши ми на лично и ще те свържа. Тя е от Пловдив и мисля, че ще можете и лично да се срещнете

# 567
Здравейте, аз се интересувам как си поддържате екстеншъните, защото след определено време/обработка естествено се захабява и изсушава към крайщата... как да запазя живота на екстеншъните за по-дълго време?

# 568
  • София
100грама е, 50см.
Проблемът ми е, че не съм сигурна дали ще постигна моя цвят.. Косата е 7-ца, а моят цвят е ярко червено. Дано покрие на екстеншъните така както покрива на моята коса, да няма някаква разлика, че ще ми извади очите..  Crossing Arms

Да споделя развитието.. Взех си коса от салон Studio 88, която все ме караше да мисля, че има нещо, което не й е наред.
Вчера я занесох в Дима Стил, където казаха, че косата е изкуствена азиатска..  Rolling Eyes
Сега ще я оставя отново в Studio 88, където да си я продават и да ми върнат парите.. Но пък ме известиха, че веднъж вече боядисана, цената й била падала.. Но пък са 100% сигурни, че косата е много хубава.
Мхм, страхотна е.. затова като отидох в ДС се чувствах, че все едно съм занесла на Барби косата.
В крайна сметка си поръчах от ДС, явно тези за по 500лв са боклуци..  Crossing Arms

# 569
100грама е, 50см.
Проблемът ми е, че не съм сигурна дали ще постигна моя цвят.. Косата е 7-ца, а моят цвят е ярко червено. Дано покрие на екстеншъните така както покрива на моята коса, да няма някаква разлика, че ще ми извади очите..  Crossing Arms

Да споделя развитието.. Взех си коса от салон Studio 88, която все ме караше да мисля, че има нещо, което не й е наред.
Вчера я занесох в Дима Стил, където казаха, че косата е изкуствена азиатска..  Rolling Eyes
Сега ще я оставя отново в Studio 88, където да си я продават и да ми върнат парите.. Но пък ме известиха, че веднъж вече боядисана, цената й била падала.. Но пък са 100% сигурни, че косата е много хубава.
Мхм, страхотна е.. затова като отидох в ДС се чувствах, че все едно съм занесла на Барби косата.
В крайна сметка си поръчах от ДС, явно тези за по 500лв са боклуци..  Crossing Arms
Не е важна цената на косата, а мястото. Моята е за 260 лв и съм с нея повече от година и няма никакви проблеми с третирането. Тези в Дима стил са страшно хубави, но са и много скъпи ,повярвайте ми поръчвайте от перукери. При тях няма такова голямо оскъпяване

Общи условия

Активация на акаунт